cooger 2076 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 2 minuty temu, BlackCoffe napisał: No to do d...pupy Ale im się pewnie czkało. Ten cały projekt to jest poprawianie tego co ktoś wcześniej zrobił źle. Paradoksalnie najlepiej wyglądają elementy których od 1936 roku nikt nie ruszał Myślałem, że już koniec zaskoczeń a ostatnio jak rozbierałem jedne z ostatnich pozostałych elementów elektryki to się okazało, że spora część przybudówki była podłączona kablem bez kostek czy jakichkolwiek łączników - po prostu skręcone palcami przewody. Ale spoko, już niewiele tego zostało więc może zaskoczeń już nie będzie Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14071 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Dobrze, że do pożaru nie doszło, o kurde. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Piwka nie było ale darmowa kawa i Bubble Bobble na komodę :D Cytuj Link to post Share on other sites
spiro 9 Napisano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2022 11. czerwca 2022 na Pixel Heaven był Eric Chani. Szukam zapisu wideo z panelu z jego udziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2022 http://www.retronagazie.eu/zaproszenie-spotkanie-spolecznosci-rng-gng-i-retro-borsuk-tv-23-07-2022/ Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 30 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2022 A tak było 2 Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17832 Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Gry grami, ale w 22:55 też ładnie a 23:06 1 Cytuj Link to post Share on other sites
buszi 5545 Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Dobre cycki od razu przyciągają wzrok 1 Cytuj Link to post Share on other sites
spiro 9 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Troszkę z innej beczki. Jakoś niedawno w warszawskim Norblinie pojawiło się Apple Muzeum. Jakiś czas temu tam się wybrałem i ... bardzo mile się zaskoczyłem. Jest tam sporo, naprawdę sporo, różnego rodzaju sprzętów - od pierwszego Apple 1, przez klony, Newtony, imaci, drukarki, monitory aż po macbooki itp. Całość jest podzielona na kilka części a o każdej można posłuchać przewodnika w wersji audio (dostęp i logowanie na stanowisku obsługi) - zalecam słuchawki do smartfona. Żeby zobaczyć wszystko i o wszystkim posłuchać potrzeba paru godzin, ale moim zdaniem warto, mimo dość sporej ceny za bilet (na szczęście czasem trafiają się promocje). Sporo tych sprzętów działa i można poprosić obsługę o uruchomienie. Nigdy nie bylem ani fanem ani hejterem apple-a, troszkę kiedyś poczytałem o losach stiwa i firmy, a właściciel lub właściciele tego muzeum zrobili kawał naprawdę dobrej roboty, i to widać i osobiście nie żałuję ani czasu ani pieniędzy. I jeszcze jedno - jest kilka imaców na których można pograć w proste gry, był tam m.in. warcraft 2. Strona www https://applemuzeumpolska.pl/ na fejsiku wrzucają newsy o eskponatach nowych i obecnych. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
spiro 9 Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Pixel heaven 2023 będzie 26-28 maja w Warszawie. Ktoś się wybiera?https://pixelheavenfest.com/ Cytuj Link to post Share on other sites
spiro 9 Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Dwa nadchodzące wydarzenia: CD Action Expo we Wrocławiu 1-2 czerwca 2024 Pixel Heaven Fest w Warszawie 7-9 czerwca 2024 1 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts