Skocz do zawartości

Pokaż swoją twarz

Recommended Posts

Można w spoiler wrzucić 20 zdjęć

Moszna.

coś chyba nie gra na waszym forum

Jak słyszę to od osoby która robi dokładnie to samo co zarzuca innym, to uważam że z forumkiem wszystko gra, a z osobą jest coś nie tak. Krzykaczy było tu wielu, a forum jak stało tak stoi. Wniosek więc wyciągam słuszny przy każdej tego typu historyjce.

Sama obrażasz, oceniasz, epatujesz bólem dolnej partii ciała bo... zabolał brak akceptacji w grupie na SB? I ta dziecinada ma w tym pomóc? 

Jak wpadłaś tam pogadać na jakiś temat, stawiasz stwierdzenia, a nie masz o tym pojęcia to gwarantuje, że łatka ameby to najlżejszy wymiar kary (i to nie tylko na SB), a jak potem jeszcze faceta który wyśmiewa "dietę zależną od grupy krwi" nazywasz stereotypowym fit idiotą z bródką i dziarami to jakoś wcale się nie dziwię, że masz tutaj problem z aklimatyzacją. Wcale a wcale.

• Popieram 5

Obiektywna moderacja haha

Ciekawostka jest taka, że siedzę bądź siedziałam na paru typowo męskich forach i pierwszy raz spotykam się z takim cyrkiem.

Jak już pisałam prześledź sobie wątek od samego początku, dopiero później sil się na komentarz w tej sprawie, bo jesteś gorszy od TVNu.

Na jakim forum moderacja obraża użytkowników i ma czelność ich oceniać oraz staje murem za osobą, która obraża nowych użytkowników bezpodstawnie to już jest zwykłe kolesiostwo.

Owszem, oceniłam go jako trend idiotę, tylko zobacz jak on mnie atakował przez ten cały czas zupełnie mnie nie znając. Zrobiłam to celowo aby pokazać wam waszą hipokryzję i dorzucić wam ślepaków do amunicji, facet miał prawo jechać po mnie i mnie oceniać ja już nie mam takiego prawa bo jestem tu nowa xD

Zachowujecie się jak banda niedowartościowanych ingorantów którzy muszą lajkować swoje posty i grupowo atakować jedną osobę jak najgorsze zwierzęta.

Szalom.

Edytowane przez Magdalenka
  • Popieram 2

Nie pomyśl, że to jakaś ofensywa z mojej strony, masz prawo się kłócić i mieć swoje zdanie, wątku nie śledziłem, bo korzystałem z pięknej pogody jak widać wyżej, ale z mojego prawie 4 letniego "stażu" na tym forum wynika, że nie ma co brać do serca i tak się przejmować zdaniem innych, czy to superużytkowników, czy moderacji czy szaraczków. Mam dobry humor. Śmieszny ten krab :P

@szary_turbo, dzięki ;)

Wrzuciłem więcej zdjęć, bo nie raz na forum były wrzucane zdjęcia z jakichś wypraw czy wojaży w większej ilości niż 1, sam parę razy wrzuciłem, czy z Portugalii czy z Ustronia choćby. Wyczuwam, że nie podoba Ci się adekwatność hasła tematu do tego, że nie ma mnie na zdjęciach w spoilerze, o ile tak jest to proszę nie irytuj się.

Dziękuję, że urodziłem się w takiej pięknej wsi i zachęcam was do odwiedzenia podobnych atrakcji w pobliżu :)

Edytowane przez Voidereles
  • Popieram 1

Zachowujecie się jak banda niedowartościowanych ingorantów którzy muszą lajkować swoje posty i grupowo atakować jedną osobę jak najgorsze zwierzęta.

A wypraszam sobie, proszę pokaż mi choć jeden post w którym Ciebie atakowałem, chociaż jeden. 

Zrobiłam to celowo aby pokazać wam waszą hipokryzję

Ostatnia wypowiedź z cytatem na czele to już kuriozum. Lecz się. Na którymś z tych innych męskich forumków na których było fajnie, a najlepiej u specjalisty - serio. A jak nie to obal sobie ćwiarę i idź spać, ja nie mam siły do ludzi z takimi problemami.

@@Andrew, czesiu spokojnie, wszyscy wiemy, że Ty kochasz miłością wielką.

@@Voidereles, fajne foty, dawno właśnie nie było grubszego "folderu" z jakąś "wyprawą" ;)

Edytowane przez sid vicious
  • Popieram 2

sid, dziękuję, niby nic, bo dla mnie to w miarę zwyczajne, bo wszystkie foty w mojej wsi liczącej około 1000 mieszkańców (choć w piwnicy byłem pierwszy raz, wcześniej nigdy się nie dało wejść). Moja 82 letnia babcia opowiadała mi, że jak była mała to zawsze tam, do cegielni, przyjeżdżały wozy z towarem z wielkich miast i wszyscy biegli, łącznie z domowymi zwierzętami.

Jak to nie zostanie źle odebrane, to mogę teraz częściej coś takiego wrzucać. 

Żeby nie zanudzać, wrzucam w spoiler. Ja wręcz tryskam szczęściem, matury pyknięte na ponad 90%, patrząc na wyniki ustnych jak i podstaw, z rozszerzenia z matematyki niestety trochę mniej, roz. angielski nie różnił się aż tak poziomem od podstawy angielskiego i też mi się udało. Muszę przyznać, że do matury ustnej z polskiego nie przydało mi się zupełnie nic z tego co się uczyłem. Wiele użytkowników miało tę maturę dosyć dawno, więc powiem, że dzisiaj nie wiadomo jaki temat dostaniesz, do tego występuje bardzo subiektywna ocena egzaminatora i może się okazać, że osoba, która jest orłem z języka polskiego i obkuła się z każdej lektury będzie mieć gorszy wynik od osoby która musiała wychodzić z zagrożenia i przeczytała w szkole średniej 3-4 książki. Tryskam, bo w końcu czuję wolność, mogę wrócić do regularnego sportu, do nauki programowania i pracy.

Pozdrawiam!

• Popieram 1
Jak to nie zostanie źle odebrane, to mogę teraz częściej coś takiego wrzucać.

Wręcz przeciwnie. Eksploracja, historia, urbex czy też poszukiwanie ciekawych miejsc to coś co bardzo mi pasuje :)

• Popieram 6

I myślisz że tworzenie kont i dalsze spieranie pomoże? Otóż nie moja droga

Zaczynam się zastanawiać czy takie wyżywanie się na forum jest spowodowane niedostatecznym wyżyciem w innych sferach życiowych :/

Może dołączyłaś do nas by tylko zrobić szum wokół siebie próbując wyrwać jakiegoś chłopa, może i tak bo sprawdzało by się tu powiedzonko że baba bez bolca dostaje pierdolca, takiego szumu medialnego nie było od dawna wokół żadnej z osób.

Edytowane przez Andrew
  • Popieram 4

Ten wątek powisi tu do godziny 19:00.

Otóż czas wyzbyć się kolejnego trolla i mąciwody. Wczoraj, w tym temacie, była dyskusja - bez żadnej ingerencji panelu moderatora. Nic nie zostało kasowane, warnowane, moderowane (...), mimo iż kilka rzeczy powinno - ale ja wyznaję zasadę, że czasem lepiej dać upust nerwom a potem zobaczyć w czym problem, rozwiązać go i pójść dalej. Tak się nie stało, dziś na SB widzę zwykłe prowo w stylu naszych starych znajomych z OVC (świeć panie nad ich kontami).

Nie zostały skasowane żadne wiadomości o "sidzie nie-adminie", bo nie ma takiej fizycznej możliwości.
Nie dałem ani bana, ani perma bana, jedynie zacząłem punktować wedle regulaminu który obowiązuje wszystkich jednakowo.
Nie ma mowy o żadnym "innym klimacie" w sytuacji gdzie po wczorajszych pretensjach ktoś szuka zaczepki robiąc dokładnie wszystko, aby sprowokować coś na co można pomarudzić.

Nie ma też tolerancji dla "szukaczy poklasku" (i każdy kto mnie zna tutaj dłużej wie że to żadna nowość), co robią na forum dym bo mają problemy z samymi sobą.

Tym samym proszę bardzo, postuj o nas w całym internecie - dzięki za darmowy marketing. I nawet 2zł za post płacić nie trzeba  8-)

PS: Perm poszedł za multikonto - jeśli pierwotne konto, za punkty ode mnie, nie miało ani blokady pisania ani logowania (ani niczego) to nie ma nawet jakiejkolwiek potrzeby zakładania drugiego do smarowania gównem po forum, poza wygodnym podpięciem tego pod ckliwą historyjkę o przemocy admina.

Edytowane przez sid vicious
  • Popieram 3