BlackCoffe 14044 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Puchata łobuzica Ona ma coś z Maine Coon'a? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Przecież to rasowy dachowiec Bardziej coś z norweskiego albo syberyjskiego patrząc po cechach charakterystycznych ale umaszczenie nie pasuje. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 17 Marca Udostępnij Napisano 17 Marca Że dachowiec to wiem, ale wśród przodków musiał być ktoś rasowy 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Kita idealna do zamiatania kurzy a sam koteł...wygląda mega puszyście co może mieć swoje plusy w moim przypadku 1 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Oho, @ALF już ostrzy nóż! 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Bezpieczeństwo i zaufanie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Ale słodko śpi 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Ja muszę reklamację do weta złożyć... Kotu po zabiegu jeszcze gorzej wieczorem odwala 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Wdał się w nowego właściciela? Śliczna panna więc jej można 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Śpi jak zabita! Ale zaraz, zaraz, ona tylko tak wygląda, nie zjadłeś jej? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Pusia niestety od 2 tygodni źle się czuje. Mało je, chowa się po kątach, nie chce się ruszać. Bardzo schudła. Okazało się, że ma zmiany zwyrodnieniowe kości i musiało ja boleć. Teraz jest na lekach i jest trochę lepiej, ale metryki się nie zmieni, a ma już 18 lat.Na szczęście wyniki badań (nerki, tarczyca, wątroba) są świetne, ząbki zdrowe bez kamienia . Niejeden młodszy kot mógłby jej pozazdrościć takich wyników Ale do mnie zawsze ma siłę przyjść 4 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Oglądamy film 4 2 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia @drVanSteiner zdrówka dla seniorki, niech ją nic nie boli już! @ernorator musisz coś nudnego oglądać skoro kiciuś usnął 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3639 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Kot ma 20h snu dziennie, nie ważne czy film czy remont. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia A przez pozostałe 4h roznosi dom - przynajmniej u mnie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Kru na grzbiecie zamiata kurze gdy tarmosi kanapę, dość praktyczne rozwiązanie takie połączenie sprzątania z zabawą (lub wq właściciela) trzeba przyznać 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia . 4 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Kicia czuje się lepiej jak widzę ******* Mój jamnior zakochany 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Dziś Międzynarodowy Dzień Psa Ratowniczego 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia Najlepszego dla piesków ryzykujących swoim życiem by nam uratować tyłek! 2 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Dziś umarła nasza najstarsza kotka, 18-letnia PusiaDobrze, że w domu wśrod najbliższych. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14044 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Bardzo smutna wiadomość, bardzo współczuję 1 Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12589 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Dziękuję. Dla dzieci Pusia była od zawsze (są młodsi od niej) Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysko 2569 Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts