Skocz do zawartości

Recommended Posts

był ten patch dziś czy nie ;) ?

edit: pograłem sobie chwilkę , zmieniłem ostatnio system z xp na w7 na dx10 da się grac ale mam takie dziwne spadki fps do około 30 a potem wracają do normy a na dx9 mam dziwnie mrugające tekstury .. eh. ale skill mi nie spadł ani trochę pograłem chwile i miałem staty 10:0 dopiero później mnie ktoś ściągnął z daleka jakiś snajper... nie dokończyłem rundy bo mnie denerwowały te spadki. kocham dice.

no raczej nie opłaca mi się wymieniać karty z 4850 na 4870... domyślam się ze szukasz łosia na twoja kartę ?. Patch wyjdzie 30 czerwca, wtedy kiedy mam wyniki matur , great. myślałem ze sobie polatam helikiem przed swoim harakiri.

Sygnaturka aktualizuje się dość rzadko, ale same statystyki częściej i od niedawna jest opcja "Update now".

Jak dostaniesz Gustava, to nie zostań "CG Noobem". Nieźle się można wkurzyć jak widzisz inżynierów, którzy jako głównej broni używają granatnika.

Chciałbym zobaczyć miny kolesi, których rozwalałem wczoraj nożem. Na Valparaiso w ataku na drugą bazę: siedzi kilku za tą górką/skałą, zachodzę ich od boku i bodajże 3 kille poszły, pobiegłbym dalej gdyby nie jakaś ciota z granatnikiem. Albo na Port Valdez, 3 baza. Grałem szturmowcem i byłem w hali z M-Comem B, z kontenerów od strony wody wybiega medyk, strzelam do niego, a ten ni ch... nie ginie, to wyszedłem tym małym okienkiem z tyłu, obszedłem budynek i zaszedłem gościa od tyłu. ;) Potem po niemiecku zaczął pisać, to się dodatkowo ucieszyłem z jego złotej blachy. :P

Ja też kiedyś gościa zrobiłem w zasadzkę i od tyłu go z noża pociągnąłem :P

Ale i tak najlepsze jest podłożenie C4 do heli, wylądowanie u przeciwnika, zamaskowanie się i tylko czekać aż się wzbije w powietrze i łuuup :P:menda:;)

Mnie kiedyś tak załatwił gość, ale byłem w czołgu. Na Laguna Presa, jak obrońcy tracą pierwszą bazę, pojawia się w niej czołg dla atakujących. Zanim zebraliśmy się do ataku, to ktoś podłożył nam C4.

A co do helikoptera, Port Valdez 3 baza, atak, snajper, jak widzisz, że przeciwnik wsiada do helikoptera, to go zdejmujesz zanim się wzbije. Albo możesz posłać strzałkę jak jeszcze jest na ziemi.

Bezpośrednio z wyspy? Spróbuję. :P

Chyba coś robią, bo musiałem kilka razy się logować, a i tak wyszukiwarka znajdowała tylko po kilka serwerów, na które ciężko było się dostać. Pograłem dwie rundy, przy trzeciej mnie rozłączyło i już nie mogłem się zalogować. ;)