MiszakKr 7 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 był ten patch dziś czy nie ? edit: pograłem sobie chwilkę , zmieniłem ostatnio system z xp na w7 na dx10 da się grac ale mam takie dziwne spadki fps do około 30 a potem wracają do normy a na dx9 mam dziwnie mrugające tekstury .. eh. ale skill mi nie spadł ani trochę pograłem chwile i miałem staty 10:0 dopiero później mnie ktoś ściągnął z daleka jakiś snajper... nie dokończyłem rundy bo mnie denerwowały te spadki. kocham dice. Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Na DX 10 da się grać narazie bardziej komfortowo jednak nie każdy ma odpowiedni sprzęt żeby sobie na to pozwolić. Dlatego ja wolę migające tekstury i kilka fps więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 grafa mi nie wydala na dx10, będę musiał zmienić poczciwego radka 4850 . trzeba zacząć szukać okazji na alledrogo. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Może HD4870 Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Albo 5770? Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 no raczej nie opłaca mi się wymieniać karty z 4850 na 4870... domyślam się ze szukasz łosia na twoja kartę ?. Patch wyjdzie 30 czerwca, wtedy kiedy mam wyniki matur , great. myślałem ze sobie polatam helikiem przed swoim harakiri. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czyli w środę... pozostaje czekać Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 no to ładnie patch ma ważyć 900mb . najciekawsza zmiana imo jest zmniejszenie prędkości tracer dart'a z 300m/s do 200m/s . Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 jeah w koncu teraz dopiero będę helki ściągał mniej więcej o 1/3 je wyprzedzałem a teraz prosto w ryło będą obrywać Wróciłem z roboty idę grać :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 już wybrałem sobie specjalizację będę grał naprawczym Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Pewnie gustava dostałeś i teraz będziesz kosił Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Pewnie gustava dostałeś i teraz będziesz kosiłnie koniecznie po prostu lubię jeździć czołgiem którego sam naprawiam aha i jeszcze jedno kiedy za aktualizują się wyniki na sygnaturce bo cały czas mam takie same?? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sygnaturka aktualizuje się dość rzadko, ale same statystyki częściej i od niedawna jest opcja "Update now". Jak dostaniesz Gustava, to nie zostań "CG Noobem". Nieźle się można wkurzyć jak widzisz inżynierów, którzy jako głównej broni używają granatnika. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nieźle się można wkurzyć jak widzisz inżynierów, którzy jako głównej broni używają granatnika.Mina snajpera, który obrywa z M2CG ze 150m - bezcenna Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Chciałbym zobaczyć miny kolesi, których rozwalałem wczoraj nożem. Na Valparaiso w ataku na drugą bazę: siedzi kilku za tą górką/skałą, zachodzę ich od boku i bodajże 3 kille poszły, pobiegłbym dalej gdyby nie jakaś ciota z granatnikiem. Albo na Port Valdez, 3 baza. Grałem szturmowcem i byłem w hali z M-Comem B, z kontenerów od strony wody wybiega medyk, strzelam do niego, a ten ni ch... nie ginie, to wyszedłem tym małym okienkiem z tyłu, obszedłem budynek i zaszedłem gościa od tyłu. Potem po niemiecku zaczął pisać, to się dodatkowo ucieszyłem z jego złotej blachy. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja też kiedyś gościa zrobiłem w zasadzkę i od tyłu go z noża pociągnąłem Ale i tak najlepsze jest podłożenie C4 do heli, wylądowanie u przeciwnika, zamaskowanie się i tylko czekać aż się wzbije w powietrze i łuuup Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja też kiedyś gościa zrobiłem w zasadzkę i od tyłu go z noża pociągnąłem Ale i tak najlepsze jest podłożenie C4 do heli, wylądowanie u przeciwnika, zamaskowanie się i tylko czekać aż się wzbije w powietrze i łuuup dobre dobre ) Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A ostatnio ktoś mnie przejechał... UAV'em Wleciał nim prosto we mnie a potem w kamerze zabójcy miałem "UAV.... Droga (ślady opony)" Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mnie kiedyś tak załatwił gość, ale byłem w czołgu. Na Laguna Presa, jak obrońcy tracą pierwszą bazę, pojawia się w niej czołg dla atakujących. Zanim zebraliśmy się do ataku, to ktoś podłożył nam C4. A co do helikoptera, Port Valdez 3 baza, atak, snajper, jak widzisz, że przeciwnik wsiada do helikoptera, to go zdejmujesz zanim się wzbije. Albo możesz posłać strzałkę jak jeszcze jest na ziemi. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Na Isla Inocentes, jak jest 1-sza baza, jesteś obrońcą, to możesz posłać na heli strzałki, i potem jak ktoś się w zbije to od razu namierzasz i pac, nawet do wyspy nie doleci Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Bezpośrednio z wyspy? Spróbuję. Chyba coś robią, bo musiałem kilka razy się logować, a i tak wyszukiwarka znajdowała tylko po kilka serwerów, na które ciężko było się dostać. Pograłem dwie rundy, przy trzeciej mnie rozłączyło i już nie mogłem się zalogować. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dlatego ja teraz nie gram, zobaczę za kilka godzin Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ja mam lepsze wyzwanie dla was Wczoraj jadę sobie w czołgu a tu nagle on wybucha (no w prawdzie nowiuśki to on nie był). Ukazał mi się piękny napis że koleś zniszczył czołg z.... M416. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Przebił oponę Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Niestety dość często dochodzi do różnego rodzaju absurdalnych rzeczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts