Skocz do zawartości

Recommended Posts

To chyba już nastaje. Takiej masy camperów jak dotąd nie widziałem.

Taktyczne oczekiwanie na wroga przy fladze, be.

Nikt nie broni flagi, be.

Ktoś zabija Cię po raz kolejny dokładnie w tym samym miejscu? Zasłużyłeś sobie.

To nie camperstwo, to wykorzystywanie otoczenia.

Jeśli Cię prąd pierdyknie z kontaktu to robisz coś z problemem czy wsadzasz tam rękę aż samo przejdzie?

Edytowane przez Mofixil
  • Popieram 1

Czesław szuka dwie osoby do wykupu serwera.

- serwer w DE,

- 42 sloty,

- tryb, ilość ticketów do ustawienia,

- składka 35zł.

Sam łaskawie nie ruszy du*y? Przecież "poszedł sobie"

http://i.imgur.com/3XTZNfP.jpg

Jeśli twierdzisz ze kampowanie to super taktyka z wykorzystaniem otoczenia mam dla Ciebie jeszcze gorsza wiadomosc  

Nie twierdzę że siedzenie w jednym miejscu to najlepsze rozwiązanie, ale, wedle cytatu pewnej lekko świrniętej postaci z odległych płaczy 3, powtarzanie w kółko tego samego...

Jeśli coś działa, to nie ma potrzeby tego zmieniać, jeśli ludzie wciąż pchają się jak bezgłowe kurczaki tam gdzie zginęli już 10 razy, ich wina, "kamper" zasługuje na nagrodę, natomiast jeśli kamper po entej śmierci wciąż wraca w to samo miejsce to zasługuje na karę.

Edytowane przez Mofixil

natomiast jeśli kamper po entej śmierci wciąż wraca w to samo miejsce to zasługuje na karę.

No widzisz, jednak campienie jest 'be'. Nikt tu nie ubolewa, że ktoś w jednym miejscu zabił 3 czy 4 przeciwników ale jeżeli koleś ma ich sto kilkanaście i 90% z tego samego miejsca to człowieka krew zalewa.

Sam łaskawie nie ruszy du*y?

Pisał na Originie.

• Popieram 1

A niech robi co chce :D

Co do kampienia: co kto lubi, ale kampić to można przez jakiś czas, jak ma się dobrą miejscówę i gra np snajperem, a co innego jak gościu rozpierdoszy się z M240B, 200 kul w magazynku i napierdziela we wszystkich po kolei przez 3 rundy. 

No widzisz, jednak campienie jest 'be'. Nikt tu nie ubolewa, że ktoś w jednym miejscu zabił 3 czy 4 przeciwników ale jeżeli koleś ma ich sto kilkanaście i 90% z tego samego miejsca to człowieka krew zalewa.

Nawet kampić trzeba z głową. To działa w obie strony, nie wychodzi? Zmieniamy taktykę, jeśli którakolwiek ze stron powtarza w kółko to samo to zasłużyła na to.

Na kampienie zazwyczaj narzekają ci, co nie potrafią kampera zdjąć (a jest to bardzo proste). Poza tym, co ma robić taki snajper, jak nie kampić? Może robić z siebie debila biegając po całej mapie? A co do biegania jak dziecko z ADHD - przez noob weapons i idiotycznie zrobione mapy jest to najpopularniejsza "taktyka" w ostatnich battlefieldach.

Edytowane przez Gornik Steve
  • Popieram 4

Ja nie mowie o snajperze a o zwykłym graczu, medyku który siedzi kolo flagi przez cały czas meczu i dzielnie czeka.

I to jest taktyka, zapewnienie sobie przynajmniej jednej flagi i przejęcie zainteresowania przeciwnej drużyny z całej reszty na tę jedną.

czas wreszcie się zabrać do jakiegoś konkretnego grania. Jak ktoś chętny to śmiało pisać ,zawsze lepiej z kimś pobiegać . Oczywiście wyjadaczem nie jestem więc raczej granie bez spinania zbędnego mnie interesuje :)

zapomnialem dopisać że chodzi mi o bf 4

Edytowane przez viscaelbarca