kosmita 545 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Grafike da na low i może ma te 25kl, ale co zrobić w przypadku procesora 3x 2,6??? Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Nawet na konsoli trza być masochistą by uważać 25FPS za "grywalne". Edytowane 8 Lutego 2014 przez Mofixil 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jest jeszcze gorzej procek to X2 250 no ale chce to niech instaluje Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Przerodzi się w COD-a, to kwestia czasu. To chyba już nastaje. Takiej masy camperów jak dotąd nie widziałem. Przez to coraz bardziej widzi mi się 'pistol & knife'. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Stad lubię grac w dominacje, wszyscy są bardziej ruchliwi. Cytuj Link to post Share on other sites
janek333 1 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A jaki serwer polecacie najlepiej polski Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18790 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 BIMBROWNIA jest OK, serwery w Niemczech ale pingi są bardzo dobre. Z polskich szukaj EA. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) To chyba już nastaje. Takiej masy camperów jak dotąd nie widziałem. Taktyczne oczekiwanie na wroga przy fladze, be. Nikt nie broni flagi, be. Ktoś zabija Cię po raz kolejny dokładnie w tym samym miejscu? Zasłużyłeś sobie. To nie camperstwo, to wykorzystywanie otoczenia. Jeśli Cię prąd pierdyknie z kontaktu to robisz coś z problemem czy wsadzasz tam rękę aż samo przejdzie? Edytowane 8 Lutego 2014 przez Mofixil 1 Cytuj Link to post Share on other sites
boroski 16 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nie wiem czy ktoś już tego nie dodał wcześniej ale co mi tam: http://emblemsbf.com/ Fajna strona z emblematami , wszystko jasno opisane jak dodać to do naszego profilu na BF4 xD Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 to wykorzystywanie otoczenia. http://media.tumblr.com/tumblr_lnwltqhA7R1qzj7lm.png http://pl.wikipedia.org/wiki/Kampowanie Czesław szuka dwie osoby do wykupu serwera. - serwer w DE, - 42 sloty, - tryb, ilość ticketów do ustawienia, - składka 35zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Jeśli uważasz że FPSy to tylko bieganie jak dziecko z ADHD to mam dla Ciebie złą wiadomość. Edytowane 8 Lutego 2014 przez Mofixil 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Czesław szuka dwie osoby do wykupu serwera. - serwer w DE, - 42 sloty, - tryb, ilość ticketów do ustawienia, - składka 35zł. Sam łaskawie nie ruszy du*y? Przecież "poszedł sobie" http://i.imgur.com/3XTZNfP.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 to tylko bieganie jak dziecko Jeśli twierdzisz ze kampowanie to super taktyka z wykorzystaniem otoczenia mam dla Ciebie jeszcze gorsza wiadomosc 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Jeśli twierdzisz ze kampowanie to super taktyka z wykorzystaniem otoczenia mam dla Ciebie jeszcze gorsza wiadomosc Nie twierdzę że siedzenie w jednym miejscu to najlepsze rozwiązanie, ale, wedle cytatu pewnej lekko świrniętej postaci z odległych płaczy 3, powtarzanie w kółko tego samego... Jeśli coś działa, to nie ma potrzeby tego zmieniać, jeśli ludzie wciąż pchają się jak bezgłowe kurczaki tam gdzie zginęli już 10 razy, ich wina, "kamper" zasługuje na nagrodę, natomiast jeśli kamper po entej śmierci wciąż wraca w to samo miejsce to zasługuje na karę. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Mofixil Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 natomiast jeśli kamper po entej śmierci wciąż wraca w to samo miejsce to zasługuje na karę. No widzisz, jednak campienie jest 'be'. Nikt tu nie ubolewa, że ktoś w jednym miejscu zabił 3 czy 4 przeciwników ale jeżeli koleś ma ich sto kilkanaście i 90% z tego samego miejsca to człowieka krew zalewa. Sam łaskawie nie ruszy du*y? Pisał na Originie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A niech robi co chce Co do kampienia: co kto lubi, ale kampić to można przez jakiś czas, jak ma się dobrą miejscówę i gra np snajperem, a co innego jak gościu rozpierdoszy się z M240B, 200 kul w magazynku i napierdziela we wszystkich po kolei przez 3 rundy. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No widzisz, jednak campienie jest 'be'. Nikt tu nie ubolewa, że ktoś w jednym miejscu zabił 3 czy 4 przeciwników ale jeżeli koleś ma ich sto kilkanaście i 90% z tego samego miejsca to człowieka krew zalewa. Nawet kampić trzeba z głową. To działa w obie strony, nie wychodzi? Zmieniamy taktykę, jeśli którakolwiek ze stron powtarza w kółko to samo to zasłużyła na to. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jeszcze jedna osoba i można stawiać serwa Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Daje sobie spokój, każdy lubi grac w inne tryby, o innej porze dnia - już to przerabialiśmy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JonathanArcherPL Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Tyle że teraz nie będzie to na polskim Hostingu, więc zawsze gracze się znajdą Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) Na kampienie zazwyczaj narzekają ci, co nie potrafią kampera zdjąć (a jest to bardzo proste). Poza tym, co ma robić taki snajper, jak nie kampić? Może robić z siebie debila biegając po całej mapie? A co do biegania jak dziecko z ADHD - przez noob weapons i idiotycznie zrobione mapy jest to najpopularniejsza "taktyka" w ostatnich battlefieldach. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Gornik Steve 4 Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak byl poprzedni serwer bmk to ani razu nie bylo trybu podboj/duzy podboj. Skoro beda inni gracze, domyslam sie, ze zagraniczni, to jeden pies czy wejde od razu na jakis niemiecki czy na swoj...i gral tylko z obcymi. Bo pamietam jak wtedy swiecil pustkami. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja nie mowie o snajperze a o zwykłym graczu, medyku który siedzi kolo flagi przez cały czas meczu i dzielnie czeka. Cytuj Link to post Share on other sites
Mofixil 135 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja nie mowie o snajperze a o zwykłym graczu, medyku który siedzi kolo flagi przez cały czas meczu i dzielnie czeka. I to jest taktyka, zapewnienie sobie przynajmniej jednej flagi i przejęcie zainteresowania przeciwnej drużyny z całej reszty na tę jedną. Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) czas wreszcie się zabrać do jakiegoś konkretnego grania. Jak ktoś chętny to śmiało pisać ,zawsze lepiej z kimś pobiegać . Oczywiście wyjadaczem nie jestem więc raczej granie bez spinania zbędnego mnie interesuje zapomnialem dopisać że chodzi mi o bf 4 Edytowane 9 Lutego 2014 przez viscaelbarca Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts