Skocz do zawartości

Recommended Posts

ZAinstalowalem Directx z katalogu BF3 niby narazie wszytsko dobre,ale martwi mnie to bo strasznie grafa ''krzaczyla'' rozwe tekstury etc .Nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu.I tylko w bf3 wystepuje.

Próbowałeś starszych sterowników?

M249 to nieopłacalna broń. Obrażenia jak w karabinie szturmowym, a odrzut jak w LKM'ie. 

I wybacza błędy bardziej niż inne LKMy, nawet z taką krową jak M240B trzeba dobrze celować (mimo że ma sporawy odrzut i okropną bazową celność), M249 to ściana pocisków do ~40 metrów.

Co masz na myśli przez "opłacalność" danej broni? By z niej korzystać nie potrzebujesz z grubsza nic prócz czasu i samozaparcia (pomińmy wszystkie koszty umożliwiające zagranie i samozaparcie).

M249 ma dużo niższy próg umiejętności by jakoś z tego korzystać, nie jest super wydajne w walce ale dla kogoś komu 45 pestek nie starcza i zbyt często pudłuje by bawić się w 7.62 to broń jak znalazł.

btw. Na magfeedach jedynym słusznym dodatkiem jest HBAR, lepiej jest mieć 45+1 pocisków i aktualnie trafić coś powyżej 50 metrów aniżeli mieć 60+1 pestek i głównie oślepiać przeciwnika masą gównianych filtrów.

Ja tam na zlosc wszystkim uzywam RKM typ 88 z tych "ciezkich". No, czasem zdarzy sie i RPK-74M, ale rzadko. Na kazdym serwie tylko M240B na zmiane z "peczengiem", tak jak i masa noobow z M16A3.

Gra sie robi ciekawsza, jak sie czlowiek troche pomeczy :) bo wybierac w czym jest az nadto.

Co masz na myśli przez "opłacalność" danej broni? By z niej korzystać nie potrzebujesz z grubsza nic prócz czasu i samozaparcia (pomińmy wszystkie koszty umożliwiające zagranie i samozaparcie).

M249 ma dużo niższy próg umiejętności by jakoś z tego korzystać, nie jest super wydajne w walce ale dla kogoś komu 45 pestek nie starcza i zbyt często pudłuje by bawić się w 7.62 to broń jak znalazł.

btw. Na magfeedach jedynym słusznym dodatkiem jest HBAR, lepiej jest mieć 45+1 pocisków i aktualnie trafić coś powyżej 50 metrów aniżeli mieć 60+1 pestek i głównie oślepiać przeciwnika masą gównianych filtrów.

Miałem na myśli to, że w parze z dwójnogiem przegrywa z M60/M240B/Pecheneg'iem. Jeśli dużo biegasz to przegrywa z MG36/M27/L86 ze względu na większy rozrzut. 

Tyle razy mnie wywala z serwerów, że zdążyłbym przejechać się do sklepu po ziemniaki i zrobić frytki.  :sciana: 

BC2 było (i jest) lepsze  :bicz:

Dla prawie całego Target Audience seria Battlefield obejmuje BC1, BC2 i BF3 lol.

Ja ostatnio gram w BF2, mimo wielu wad ma swój urok.

• 2 tygodnie później...