Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ponawiam pytanie. Czy ktoś jeszcze gra na skype ew. TS3? Jeżeli ktoś chce pograć razem z kimś, kto przegrał zamkniętą i otwartą betę, oraz gra od premiery BC2 do dzisiaj nałogowo to PW, albo napiszcie tutaj.

Preferuję:

RUSH, niski ping na serwie i dobrych kolegów :]

Nie tylko na G4G. U mnie jest to często, mam ping 90- 118. i Nabardziej wkurza mnie to, że snajper, który zebrał z 10 cm 30 nabojów w głowę nie umiera, a on zabija mnie ze snajperki. To samo dalej z nożem, była animacja, ale z fraga kupa.

włączam skype: NIck jest stary i niektórym dobrze znany:

Himer95

Ruszam na łowy.

SPRAY'nPRAY

Anyways, żeby było prosto planowany jest wieczorek towarzyski czyli:

Free frags i dobra pogawędka o wszystkim i o niczym.

Tak GreQ, o ile to zaglądasz to tyczy się to też ciebie.

Skype albo TS, skype mam włączony.

Planowane zajęcia w ramach:

RUSH, CONQUEST(tylko kanał panamski), Ewentualnie SQR/SQDM

Edytowane przez Gadget

Na stronie sklepu internetowego GameStop pojawiły się wymagania sprzętowe Battlefield 3. Trzecia część serii tworzonej przez EA DICE korzysta z możliwości silnika Frostbite 2.0 która gwarantuje olbrzymie pola bitew, lepsze efekty świetlne, świetne animacje postaci, przyjemny model jazdy pojazdami oraz słynny już system zniszczeń.

Lista tych możliwości tłumaczy wysokie wymagania sprzętowe. Jeśli nie chcemy męczyć się z konfiguracją minimalną to lepiej nie podchodzić do gry bez czterordzeniowego procesora i karty graficznej z obsługą DirectX 10. O zabawie powinni także zapomnieć fani, którzy nie zdążyli przestawić się z Windows XP na nowszy system operacyjny.

Z drugiej strony, posiadacze pecetów dostaną grę wyglądającą lepiej niż konsolowe odpowiedniki i działającą w rozdzielczości Full HD przy 60 klatkach na sekundę.

Konfiguracja minimalna:

Procesor: Core 2 Duo 2.0 GHz

Pamięć operacyjna: 2 GB

Karta grafiki: Nvidia lub ATI, kompatybilna z DirectX 10 lub 11

Dysk twardy: 15 GB dla wydania pudełkowego lub 10 GB dla wersji cyfrowej

System operacyjny: Windows Vista lub 7

Konfiguracja rekomendowana:

Procesor: Quad-core (AMD lub Intel)

Pamięć operacyjna: 4 GB

Karta grafiki: Nvidia lub ATI, kompatybilna z DirectX 10 lub 11 (GeForce GTX 460, Radeon HD 6850)

Dysk twardy: 15 GB dla wydania pudełkowego lub 10 GB dla wersji cyfrowej

System operacyjny: Windows 7

Czyżby Battlefield 3 wraz z napędzającym go silnikiem Frostbite 2.0 miał na nowo rozpocząć „wyścig zbrojeń” producentów sprzętu komputerowego, nieco przytłumiony przez popularność konsol? Okaże się w październiku, kiedy to wszystkie trzy wersje platformowe (Xbox 360, PlayStation 3 i PC) trafią do sprzedaży.

OMG! Wydaje mi się, że jak podkręcę swój procesor czyli i7 860 (2,8ghz), tak do (3,5ghz) o ile na takim taktowaniu może on działać, to gierka będzie mi śmigać na fulla. Oczywiście do gry SP, 30fpsów przy mojej Hd 5870 wystarczy. Do MP wyłączę takie opcje jak w BC2 czyli "HBAO" i bez problemu osiągam 60fpsów. W BC2 gram z AAx8 oraz AFx16 i gierka działa najmniej na 60 paru fpsach. Więc, cieszę się, że mam sprzęt który podoła BF3 :D.

PS. Jeżeli ktoś się zna na podkręcaniu procesorów intela, mógłby się do mnie odezwać na PW? Pomógłby mi go podkręcić, bo ja się na tym kompletnie nie znam :P, chociaż swojego Radka poprzez MSI Afterburner podkręciłem już :P.

Pozdrawiam

Witam!

Dzisiaj zakupiłem B2:BC2 :jupi: Ale zastanawiam się, jakie ustawienia systemowe, były by idealne? Moja karta graficzna to ATI Radeon HD 5750, procesor Intel Core i5 @650, a RAM - 4 GB

Edytowane przez Kubex52

Prawdopodobnie jutro będę posiadaczem bad company 2, więc chętnie pogram, można się na coś umówić, ale broń Boże na grę z skype -_- skypa się nie używa do gier bo ten program potrafi bardziej obciążyć sprzęt niż sama gra ( w przypadku starszych tytułów), proponuje Mumble lub TeamSpeak 3 ( mam publiczny serwer znajomego, gdzie mogę założyć prywatny kanał więc nikt by nie przeszkadzał. )

Cześć Wam! Zastanawiam się, czy nie kupić sobie Battlefield: Bad Company 2 ; ] Nie wiem czy się opłaca, skoro na horyzoncie widać Battlefield 3 ; p

Dużo osób gra ? I jeszcze jedno czy "poradzę" sobie, jeżeli grałem tylko w CS ? :pajac:

http://allegro.pl/battlefield-2-bad-company-pc-pl-folia-paragon-i1691158405.html Tu kupuje jak co 35 + 22 wysyłka

Edytowane przez Pitrek7

Ja akurat kupiłem BC2 na steam za chyba £5, więc prawie nic. Natomiast mam kilka pytań

- czy można grać tylko z ludźmi z podobnym poziomem? Czasami mam wrażenie że ja lvl 4 vs ludzie lvl 50 z lepszą bronią, celownikami, gadżetami itp. to nie jest wyrównana walka; chociaż nie jest aż tak tragicznie jak myślałem.

- czy tylko mnie nie odświeżają się statystyki w menu głównym gry? Gram tylko na rankingowych serwerach, awansuje, zdobywam nowe zabawki ale w menu mam nadal albo zero, albo statystyki tylko z 3-4 pierwszych gier. Range pokazuje mi poprawnie, ale reszty już nie.