AMD Radeon Team 94 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 wiem o co chodzi to mi się zdarza tylko na polskich serwerach bo u nas mamy chłam a nie sprzęt serwerowy , nie musi być to wina internetu, bardziej bym celował w serwer ew. wina połączenia z siecią jeżeli masz sieć po wifi tzn. kompa do routera podłączasz przez wifi to też może być winą Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Problem na ktoryms routerze brzegowym, zglos do ISP chłam a nie sprzęt serwerowy Tys serwerowni chyba na oczy nie widzial Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Problem na ktoryms routerze brzegowym, zglos do ISP Tys serwerowni chyba na oczy nie widzial do mnie to kolego ? proszę cię nie rób sobie wstydu więcej widziałem niż sobie wyobrażasz wiesz kto udostępnia serwery dla G4G ? wiec powinieneś wiedzieć że to szmelc Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 G4G nie OVH przypadkiem? proszę cię nie rób sobie wstyduTy chyba sobie wstydu nie rob, utrzymywalem kilka wiekszych serwerowni w Warszawie swojego czasu Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Panowie to poradzicie coś?Nie sądzę, że to wina samego mojego PC. Wcześniej nie miałem problemów. Gra chodziła praktycznie idealnie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Panowie to poradzicie coś?Nie sądzę, że to wina samego mojego PC. Wcześniej nie miałem problemów. Gra chodziła praktycznie idealnie Kolega miał ostatnio podobny problem. Zainstalował grę ponownie i problem zniknął sam. Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 co ty porównujesz, Poznań i Warszawę ? Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Reinstalka już była Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Poznań i Warszawę polskich serwerach Polskie serwerownie, co za znaczenie ma miasto. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 otóż nie zapominaj że Poznań jest naszą multimedialną stolicą i to Poznań powinien dysponować mocnym sprzętem ... Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Mamy rozne serwerownie w Polsce, z czego wieksze znajduja sie albo w Warszawie, albo w Poznaniu, badz bodajze w Katowicach. (Wydaje mi sie, ze znajduje sie tam wyjscie z UPC, UPC-TPSA) Nie zmienia to faktu, ze nasze serwerownie oferuja naprawde fajny sprzet, z tego wzgledu ze mamy wzglednie niskie koszty eksploatacyjne. Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 niskie koszty eksploatacyjne już ktoś mi o tym mówił, ale nie brałem tego na poważnie Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 (edytowane) Takie małe pytanie - dopiero zacząłem przygodę z BF3.Jaką polecanie broń,która ma największy dmg na krótki-średni dystans,oczywiście oprócz snajperek i shotgunów,chodzi mi o broń pełno automatyczną. Acha i jak chcecie to byłoby mi miło gdyby ktoś mnie zaprosił do przyjaciół- mój nick na battlelogu - InfamousYamakasi Edytowane 25 Września 2012 przez Yamakasi51 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 AEK,M416,M16A3/4 Cytuj Link to post Share on other sites
Yamakasi51 5 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Grałem trochę m16a3 ale mi nie przypadła,jak dla mnie na razie najlepiej mi się gra pp 2000. A jeżeli chodzi o wielkość magazynka to, która ma najwięcej pocisków na jednym przeładowaniu? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 PKP PECHENEG z powiększonym magazynkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 @UP Na wszystkie odległości M16A3/M416/AEK971 - sam musisz pograć i wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Pyta się to odpowiadam Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 M416 towarzyszyła mi ta broń praktycznie przez cały czas aż ktoś mi zarzucił że nie gram innymi broniami więc zacząłem strzelać też i innymi ogólnie nie polecam P90 straszny rozrzut ma trzeba strzelać bardzo krótkimi seriami by kogoś ubić w miarę szybko i ogólnie też polecam strzelać seriami ale w trybie automatycznym. F2000 szybka ale najlepiej z bliska AUG jest też fajny na początek grałbym szturmowcem z M416, celownik X4, rączka dodatkowa ciężka lufa i bieg drużynowy bo po co komu kamizelka w tej grze przyznam że BF3 trochę mi się znudził , teraz na czele u mnie jest Dead Space 2 aaa i dotarłem do tej babki, tego Strossa zabiłem gdy próbował mi włożyć w oko śrubokręt z jej okiem i nie miała czarnej opaski tylko biały opatrunek na oku no i mam możliwość kupna nowego kombinezonu chociaż 40 K kosztuje ciężko będzie Cytuj Link to post Share on other sites
dzieciak12 6 Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Chłopaki, przed chwilą grałem na Ognistej burzy. Latałem smigłowcem i strzelałem ze swojej bazy. Koleś z czołgu stojącego w amerykańskiej bazie zabił mnie i mego strzelca chyba z 10 razy. Dzifka oszukiwała na bank . ZraportujCie go za cheating - jego nick [AA]GerIbaldl . Podam jeszcze link do raportu http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/44754334/1/377966305/ Jak mu napisałem, że go zraportujemy - zaczął sie smiać. Zatem zbanujmy szmate. Dzieki za pomoc Zobaczcie następny jego raport - dopiero sie uśmiejecie Cytuj Link to post Share on other sites
misiek12_sdz 121 Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) na początek grałbym szturmowcem z M416, celownik X4, rączka dodatkowa ciężka lufa i bieg drużynowyUchwyt przedni nie nadaje się kompletnie do M416. Niweluje on uciekanie broni na boki które w M416 i tak nie występuje, za to zwiększa rozrzut. Za to ciężka lufa na pewno przydaje się w tym wypadku. Ktoś wcześniej pisał że AEK nadaje się na wszystkie odległości, bzdura powyżej 75m ciężko trafić cokolwiek. Warto zainteresować się RKMami dostały kopa po patchu. Na czele ofc PKP. Do prawdziwego krótkiego dystansu to tylko SPAS/MCS870 z sabotem, jeśli masz dobry refleks to nikt Ci nie podskoczy. AEK z uchwytem i laserem również jest zabójczy, jeśli masz dodatek to warto zainteresować się teraz też M5K. @UP Zestrzelenie heli z czołgu jest bardzo łatwe. Na AK zdjąłem w ciągu minuty jednego kolesia 3x z niszczyciela. Czołgi atakujesz z góry rakietami wtedy są bezbronne. E:Chyba trafiłem cheatera, przez większość czasu miałk/d na poziomie 0,6 teraz jedzie 166/11. Dostałem od niego hita przez całą mapę do tego po drodze mając betonową ścianę z M27IAR, oczywiście zginąłem od jednego pocisku to samo powtórzyło się jeszcze parę razy. Poszedł raporcik, niech kolesia obadają. Rozumiem że mógł sprzedać konto jakiemuś PRO ale takie wyczyny widzę raz na miesiąc-dwa i od razu wiem z czym mam nieprzyjemność. http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Blackmaster79/# E2: I to nie jest to co kolega wyżej podał że ktoś latał w czołgu. Tam takie rzeczy są możliwe, wiem bo sam czasem miałem tylko 2-3 śmierci przez całą rundę, to po prostu kampienie, a na TDM nie da się mieć podczas ponad 40 minutowej rundy tak mało deadów. Same zwalone respawn pointy dodają z 5 deadów w ciągu pierwszych 2-3 sekund walki. Edytowane 29 Września 2012 przez misiek12_sdz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mayster23 112 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam mam taki problem,po włączeniu origina,naciskam graj i nie przełącza mnie na strone battleloga.Pokazuje mi się taki o to komunikat,czy ktoś wie czym to może być spowdowane? http://iv.pl/images/94916185694811926150.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Tarrok 253 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Zapewne plik jest uszkodzony Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 30 Września 2012 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Wejdz do firefoxa czy co tam uzywasz, i tam w opcjach ustaw "Ustaw ta przegladrke jako domyslna" Jezeli nei zadziala to znajdz w windowsie "domyslne programy i aplikacje" i tam zresetuj ustawienia domyslne dla przegladarek i ogolem internetu. Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Radeon Team 94 Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 I am back Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts