Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ciekaw jestem dlaczego M1128 tonie. LAV wygląda prawie idento i śmiga po wodzie aż miło. Tutaj na zimowej mapce ładnie sie zdziwiłem jak mój niszczyciel poszedł na dno jak Titanic.

@kuba to pewnie nie tylko balans broni. Wymiana niektórych tekstur na lepsze, nowe dźwięki i inny stuff.

@Up nie da się tego za bardzo chyba zoptymalizować, te 10-15fps musi spaść podczas ostrej zadymy, jak 4 czołgi naparzają, wszędzie wybuchy, dym. U mnie przynalmniej nie ma ma większych dropów niż ~10fps

Spokojnie, ja grałem na integrze z sandy bridge.

@AMD Team Mam grafę AMD i 3 dni się męczyłem ze sterownikami. Crashowało BFa po minucie. Po 8 wydaniach znalazłem modowane pod BFa z marca dopiero. To na AMD nie da się odpalić gry. Z nvidią na 2gim kompie 0 problemów. To moje doświadczenia, ktoś może mieć problemy z Nv ale ja jestem z niej o wiele bardziej zadowolony. Miałem 2 karty ATI i 2NV i z tymi pierwszymi zawsze były problemy.

wystarczy umiejętnie strzelać ... sam spróbowałem użyć tego cudeńka

na duże odległości jak znalazł, daleki zasięg pocisku sprawia że nie musi to lecieć taką parabolą :P

chodzi mi o łuk który wytworzy pocisk bo parabolą przemieszcza się każdy pocisk niezależnie od kalibru czy też prędkości, siły wystrzału i takie tam :P

musiałem to napisać by ktoś nie powiedział że napisałem. że pociski lecą prosto jak w codzie

:P

nie chcę być łapany za słówka

(...)

co się nie można dopchać do pojazdu ?

proszę cię wyluzuj

ja gram z mniejszą ilością graczy by obczaić mapy itd. max 24/24 osoby

no i nie mam problemu z pojazdami,

samolot zestrzelą mnie wyskoczę i mam quada pod sobą np. PUSTEGO :P

dodatek jest fajny a że ktoś nie potrafi go ogarnąć to już nie moje zmartwienie

widzę że te forum i tak schodzi na psy ale nie życzę sobie by ktoś usuwał treści z mojego postu bo były kierowane wprost do tamtej osoby ...

Edytowane przez Igoruss
chamstwo
  • Popieram 2

Nie podobają mi się pseudo czołgi, czyli gąsienicowe niszczyciele... wieżyczka jakaś licha na czołgi, szybciej rozwalałem LAV-25, które miało wielostrzałowe działo słabszego kalibru... dwie serie + rakieta i po czołgu :D

Już lepiej się gra tym niszczycielem na kołach, bo już bliżej z zachowaniem do LAV :P

Sony próbowałem przerzucić BFa między kompami, bezskutecznie. Po całym dniu kombinowania skończyło się tym że zainstalowałem na czysto (mam wersję box) skopiwałem patche/dodatki w origin kliknąłem napraw instalację. Sprawdził instalację i stwierdził że potrzeba pobrać jakieś 100-200MB i to wszystko. Jest też inna opcja-ręczne wprowadzanie zmian w rejestrze. W teori powinno też działać skopiowanie plików z dokumentów ale u mnie po wrzuceniu tamtych plików we wszystkie możliwe miejsca i tak nie działało. Tylko tak ogólnikowo bo robiłem to ze 2 miechy temu, wpisz w google "BF3 backup" i wyskoczy cała masa sposobów. U mnie tak jak mówiłem żaden nie zadziałał w całości.

Steam ma to lepiej zrobione, tam mam utwórz backup i od razu pakuje grę żeby mniej na dysku zajmowała. Jak chcę przywrócić to 2kiliknięcia i po 10-15min mam gierkę przywróconą. Origin też by pasowało żeby coś takiego zrobił.

Edytowane przez misiek12_sdz