mICh@eL 335 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Na piracie nawet kampanii nie przeszedłem tak denna była ta graGra była spoko, ale dla konsolowców, którzy nie grali w 1 i Warhead... mnie bolało totalne uproszczenie kombinezonu i straszna liniowość gry W CW można było koreańczyków załatwiać jak rambo, z przyczajenia, partyzantka, itd.... a tutaj jedyne słuszne rozwiązanie, które uruchomi skrypt... do tego te ufoki, zamiast człeków, fuj Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dokładnie. Zero wczucia się w ten kombinezon No ale gdyby był prawdziwy Crysisowy to by brakło przycisków na padzie Tutaj masz możliwość albo strzelaj albo znajdź alternatywną ścieżkę kanałami Czekaj, czekaj... to temat o BFie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) To trzeba zmienic temat na Battlefield i Crysis - temat ogolny Co do Crysis'a. Gralem w 2 na PC i skafander masakra. Jedyne co bylo uzywane to Q i E. Juz lepiej bylo w C i CW. Chociaz CW byl juz lepiej zoptymalizowany niz C albo powywalali sporo efektow. Dla mnie Crytek to strzelili sobie samobuja. C i CW to byly exclusivy na PC to mogli tak zostawic kurna, a nie ograniczac silnik CE3 na rzecz konsol. :/ Edytowane 8 Stycznia 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Chociaz CW byl juz lepiej zoptymalizowany niz C albo powywalali sporo efektow.CW miał jeszcze lepsze efekty, ale z tego co pamiętam to ciągnął więcej RAMu i przy 4850 i 2GB już brakowało Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Silnik przeboleję, ale oni całą grę pod konsole przerobili W multi grałem póki się dało, odblkowałem na maksa maskowanie i tylko latałem ze strzelbą z tłumikiem i rozwalałem wszystkich Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Teraz w multi się grać nie da bo sami cheaterzy są na serwach. Czemu oni zrezygnowali z PB ja się kurna mać pytam? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ale jest jedna chyba jak dla mnie negatywna sprawa dotycząca Battlefield 3, a mianowicie: Sądząc po wypowiedziach na różnych forach itp wynika, że ludzie bardziej patrzą czy im gra będzie działać i grafikę a nie sam gameplay....Na forach piszą, że chodzi ultra ;oo podnieta. A sam gameplay chyba odszedł na dalszy plan.. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 co powiesz o gościu który ma staty 138:0 cheater czy nie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Nie mam pojęcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak do cholerci mam dostać status Weterana? Mam Battlefield 2: Bad Company 2 (EA Classic), Heroes i 3 (Limited Edition). Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Eee. Wszystkie Battlefieldy musza byc zarejestrowane na tym samym koncie Cytuj Link to post Share on other sites
Dragoslaw25 113 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 co powiesz o gościu który ma staty 138:0 cheater czy nie Ta już nie raz widziałem takich pacjentów. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 co powiesz o gościu który ma staty 138:0 cheater czy nie zależy co robił , takie staty da sie osiagnąć np grajac sniperem na metro , nie raz widzialem typów ktorzy rozjezdzali ludzi MAV'em wprost z bazy , takie staty wtedy to nic trudnego . Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jak do cholerci mam dostać status Weterana? Mam Battlefield 2: Bad Company 2 (EA Classic), Heroes i 3 (Limited Edition). Z góry dzięki za pomoc Ja pomimo posiadania kilku BF'ów na tym samym koncie i tak musiałem pisać do EA o przyznanie statusu weterana. W załączniku musiałem przesłać skany CD-KEYów. Cytuj Link to post Share on other sites
CzesioBF2 34 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 nom ja im przesłałem tyle ile miałem dosłownie wszystkie gry od EA i dostałem status weterana wszystkich gier bf Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja pomimo posiadania kilku BF'ów na tym samym koncie i tak musiałem pisać do EA o przyznanie statusu weterana. W załączniku musiałem przesłać skany CD-KEYów.Pod jaki adres e-mail i jakie skany? Cytuj Link to post Share on other sites
szylolek 13 Napisano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Zaloguj się tu: https://www.ea.com/profile/register?locale=pl_PL&surl=&returnurl=https%3A%2F%2Fhelp.ea.com%2F%3Fshowhome%3Dtrue&skin=sfdc-ea®istrationSource=EA-CustomerSupport Załącz skan/zdjęcie kodu gry (na pudełku albo w e-mailu jak kupowałeś przez neta). Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zalogowałem się i co teraz? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Status weterana otrzymujesz po rejestracji produktów (bodajże minimum trzech) na swoim koncie EA. Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jeśli chcecie zobaczyć prawdziwego gracza z hight skillem ? http://www.youtube.com/watch?v=VdkYUjlzXXc Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A wiek ktoś jak dostać weterana BF 1943? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 kubaziom73 Przynajmniej strzela. Są haxy, że nawet nie musi strzelać, aby zabić. Cytuj Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Status weterana otrzymujesz po rejestracji produktów (bodajże minimum trzech) na swoim koncie EA.Status veterana dostaje się za posiadanie na tym samym koncie poprzednich BFów. Każdy BF to +1 do veterana. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Przynajmniej strzela. Są haxy, że nawet nie musi strzelać, aby zabić. Jeszcze nie będzie trzeba biegać i można nocami nabijać lvl'e Cytuj Link to post Share on other sites
Kubex52 26 Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Status veterana dostaje się za posiadanie na tym samym koncie poprzednich BFów. Każdy BF to +1 do veterana.To ja mam Battlefield'a 2: Bad Company 2 i Battlefield 3 Limited Edition na jednym koncie i nic o tym nie wiem, że mam Weterana . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts