Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na piracie nawet kampanii nie przeszedłem tak denna była ta gra

Gra była spoko, ale dla konsolowców, którzy nie grali w 1 i Warhead... mnie bolało totalne uproszczenie kombinezonu i straszna liniowość gry :P

W CW można było koreańczyków załatwiać jak rambo, z przyczajenia, partyzantka, itd.... a tutaj jedyne słuszne rozwiązanie, które uruchomi skrypt... do tego te ufoki, zamiast człeków, fuj :P

Gość darkatraz

To trzeba zmienic temat na Battlefield i Crysis - temat ogolny :P

Co do Crysis'a. Gralem w 2 na PC i skafander masakra. Jedyne co bylo uzywane to Q i E. Juz lepiej bylo w C i CW. Chociaz CW byl juz lepiej zoptymalizowany niz C albo powywalali sporo efektow.

Dla mnie Crytek to strzelili sobie samobuja. C i CW to byly exclusivy na PC to mogli tak zostawic kurna, a nie ograniczac silnik CE3 na rzecz konsol. :/ :/

Edytowane przez darkatraz

Silnik przeboleję, ale oni całą grę pod konsole przerobili :P

W multi grałem póki się dało, odblkowałem na maksa maskowanie i tylko latałem ze strzelbą z tłumikiem i rozwalałem wszystkich :D

Ale jest jedna chyba jak dla mnie negatywna sprawa dotycząca Battlefield 3, a mianowicie:

Sądząc po wypowiedziach na różnych forach itp wynika, że ludzie bardziej patrzą czy im gra będzie działać i grafikę a nie sam gameplay....Na forach piszą, że chodzi ultra ;oo podnieta. A sam gameplay chyba odszedł na dalszy plan..

co powiesz o gościu który ma staty 138:0 cheater czy nie :D

zależy co robił , takie staty da sie osiagnąć np grajac sniperem na metro , nie raz widzialem typów ktorzy rozjezdzali ludzi MAV'em wprost z bazy , takie staty wtedy to nic trudnego .

Jak do cholerci mam dostać status Weterana? Mam Battlefield 2: Bad Company 2 (EA Classic), Heroes i 3 (Limited Edition).

Z góry dzięki za pomoc :)

Ja pomimo posiadania kilku BF'ów na tym samym koncie i tak musiałem pisać do EA o przyznanie statusu weterana. W załączniku musiałem przesłać skany CD-KEYów.

Status veterana dostaje się za posiadanie na tym samym koncie poprzednich BFów. Każdy BF to +1 do veterana.

To ja mam Battlefield'a 2: Bad Company 2 i Battlefield 3 Limited Edition na jednym koncie i nic o tym nie wiem, że mam Weterana :co: .