Ujemny 29 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 @GreQonE Nie denerwuj mnie 8) Kto zasiadał na działku w helikopterze, aby ponabijać sobie fragów, i poprawić ratio (tryb hardcore)? @sobal Zdobądź komplet platyn jedną specjalizacją, a będziemy mogli rozmawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) co do HardCorce, jak wypróbowałem ten sposób rozgrywki, tak już nie zmieniam rok czasu. Na tym poziomie m16 zaczyna pokazywać pazurki zmiatając z ziemi kampioncych snajperów Edytowane 21 Lipca 2011 przez adivxv5 Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 21 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 @GreQonE Nie denerwuj mnie Kto zasiadał na działku w helikopterze, aby ponabijać sobie fragów, i poprawić ratio (tryb hardcore)? Taka jest moja opinia, jak nie chcesz pojazdow to idz grac w Counter-Strike'a W BF fajne sa pojazdy i balistyka, wylacz ktorykolwiek element z rowniania a zostaniesz z niczym Napewno nie gralbym w BF gdyby tam nie bylo pojazdow, tak samo jak szybko przejadl mi sie multi C2 - brak pojazdow. Na Blackhawku mam chyba teraz ~10.000 Killi, wiem co mowie Cytuj Link to post Share on other sites
sobal 2 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ujemny, nie da rady już teraz. Chodzenie mi się znudziło, ostatnie 100 godzin tylko latam, więcej platyn na śmigłach nie zdobędę Cytuj Link to post Share on other sites
Gasek 0 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,9986407,Rozpoczynaja_sie_testy_Battlefielda_3_.html Testy BF3 ?! Ktoś sprawdzał? edit: wysyłajcie mi zaproszenia na multi, nick Gasek, albo podajcie swoje Edytowane 22 Lipca 2011 przez Gasek Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 nie ma zaproszeń od ludu. jest tylko 1 oficjalne od EA. jak wypełnisz to co trzeba i się dostaniesz to się ciesz, jak nie to płacz. Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 GreQ... Co my byśmy zrobili bez heli ? Płacz... Pojazdy są nieodzowną częścią tej gry Cytuj Link to post Share on other sites
Pitrek7 79 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 nie ma zaproszeń od ludu. jest tylko 1 oficjalne od EA. jak wypełnisz to co trzeba i się dostaniesz to się ciesz, jak nie to płacz. Mi szczęście nie dopisało Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Nie dostałem Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 To nie jest tak, że zamawiając preorder na starcie dostajesz dostęp do testów? Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 22 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Zdobądź komplet platyn jedną specjalizacją, a będziemy mogli rozmawiać. A jak ja mam komplet platyn i używam heli to co ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ujemny 29 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Wypowiedź "klucz" ma nr #3242 . Do niej odnoszę swoje komentarze. Nie interesuje mnie przypadek ogólny, ale "wyselekcjonowany". Przeszkadza mi to, że osoba grająca "jedną" bronią wypluwa z siebie masę komentarzy, i stwierdzeń, że gra jest banana. Albo człowiek z ratio ujemnym w 3 z 4 klas piszę... Zresztą. Tera mnie to wali, bo jestem na fali... Nie było tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Do tego mam wrażenie, że gra ma tragiczne hitboxy. Przez pół mapy trafiam headshoty w przeciwników, których prawie nie widzę, trafiłem ze snajperki z gracza skaczącego między budynkami, w spadochroniarza ze śmigłowca, jako pasażer w UH-60... oczywiście heady... ale z bliska muszę trafić 2-3 razy żeby zabić, pociski mam wrażenie czasem idą za bardzo w górę, czasem za szybko opadają... Do tego nawet siedząc w 'kamperskim' spocie ginie się od gościa z karabinem szturmowym/LMG strzelającego serią, pod górę... nie uwierzę, że goście biorą jakieś poprawki na grawitacje itp. Tak swoją drogą ile razy trzeba kogoś trafić z LMG żeby go zabić? Nie mam jeszcze 'amunicji magnum' ale ponownie - na odległość uda się trafić 3-4 razy i trup, z bliska, celowanym trzeba prawie walić ogniem ciągłym, bo pojedynki na krótkie serie coś łatwo przegrać. Chyba że wszyscy tak genialnie trafiają w głowę.A bo ma tragiczne hitboxy Czasem jest też tak że widzisz kolesia, strzelasz i jest animacja - poleciała krew a nawet nie było znacznika. Gra nie zdążyła odświeżyć gdzie poszedł gracz i trafiłeś w pusty model który zaraz się odświeżył. A w grze jest taki myk, że z LMG strzelasz z kilometra prosto w cel. Pociski z pistoletów, karabinków itd. nie opadają, jedynie snajperskie karabiny, a mniej opadające od snajperskich są jeszcze zamontowane KMy (.50 itp) Najlepsze jest to że w każdej grze nas tego "uczyli", a tutaj kucanie nie daje nic do celności(jedynie minimalnie przy LMG) BTW. Wysłałem kilka invite do 'przyjaciół' ludziom z forum benchmarka. Nie wiem czy się spotkamy gdzieś na serverze, ale chyba nie zaszkodzi.Dzięki, odebrałem. Zawsze można strzałeczkę koło nick kliknąć i już gramy na tym samym serwerze Cytuj Link to post Share on other sites
PALEC 1 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Prawdopodobnie nie będzie dystrybucji przez steam Battlefield 3 - patrz Edytowane 23 Lipca 2011 przez PALEC Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Origin nie jest tak wkurzający jak steam, i można bez niego odpalić gierkę. Ja je*ie, jak ja kocham grać z frajerami, noobami z 50lvl ... ... ... Nie dość że ja 5 level, w sumie noob bo ile 2-3h grałem w tą grę przejmuję pieprzone flagi, ci debile nie potrafią jej utrzymać to jeszcze w plecy dostaje niedaleko bazy bo sobie squadzik wroga siedzi za kamieniem a ci go nie zabiją. Argh. I jak tu mieć ratio na + jak nie mam czym strzelać, wszyscy mają magnum ammo a ja ślepaki , ani nie mam wsparcia ze strony moich. Mój squad jeszcze ogarniał bo byliśmy na górze tabeli ale we 3 nic nie zdziałamy(4 też był noobem ) A 'snajperzy' staty 1/18 i dalej kampią Dopiero wieczorem włączę sobie tą grę bo znów trafię na jakiś walony team to nie wiem... CoD nie był tak frustrujący, bo mogłem jedynie na siebie i swoje umiejętności liczyć Edytowane 23 Lipca 2011 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uUmKSHTwFIA&feature=youtu.be MSI N560GTX Twin Frozr II/OC AMD Phenom II X4 955 OCZ StealthXStream 2 600W Thermaltake Dokker bk ATX MSI 760GM-E51 Samsung HD502HJ 500 GB Corsair 4 GB DDR3-1600 Kit LiteOn IHDP118 Koleś gra na wysokich detalach Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nie da się zmienić detali w wersji ALPHA Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ladnie Cytuj Link to post Share on other sites
Madzina 47 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no ładnie wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Origin nie jest tak wkurzający jak steam, i można bez niego odpalić gierkę. Ja je*ie, jak ja kocham grać z frajerami, noobami z 50lvl ... ... ... Nie dość że ja 5 level, w sumie noob bo ile 2-3h grałem w tą grę przejmuję pieprzone flagi, ci debile nie potrafią jej utrzymać to jeszcze w plecy dostaje niedaleko bazy bo sobie squadzik wroga siedzi za kamieniem a ci go nie zabiją. Argh. I jak tu mieć ratio na + jak nie mam czym strzelać, wszyscy mają magnum ammo a ja ślepaki , ani nie mam wsparcia ze strony moich. Mój squad jeszcze ogarniał bo byliśmy na górze tabeli ale we 3 nic nie zdziałamy(4 też był noobem ) A 'snajperzy' staty 1/18 i dalej kampią Dopiero wieczorem włączę sobie tą grę bo znów trafię na jakiś walony team to nie wiem... CoD nie był tak frustrujący, bo mogłem jedynie na siebie i swoje umiejętności liczyć Cod jest bardziej irytujący, na promodzie musisz grac codziennie żeby mieć staty na plusie bo same nolify ze zmniejszonymi mózgami grają, a jak nie masz statów na plusie to irytuje jak nie wiem. Jak grasz na zwykłych publikach to więcej razy zginiesz od nadow min nalotów czy innego gówna niż zwykłej broni. Do tego dochodzą małe mapy, które szybko się nudzą, ogólnie dla mnie bfa nawet nie ma co porównywać do coda 4. Jedyny cod, który dawał mi przez dłuższy czas przyjemność z gry to 2. Co do samego bfa to często mam ratio poniżej 1.0 a i tak wyłączam grę z uśmiechem na twarzy. Są te sytuacje, które wymieniłeś, ale da się przyzwyczaić, jedynie naprawdę mnie zirytowało gdy jakiś nub z mojej drużyny 3 razy mnie quadem przejechał. Cytuj Link to post Share on other sites
wrobellito 13 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nie wiem czy się da czy nie da ale widać ze jest lepsza grafa u jego i to znacznie. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Cod jest bardziej irytujący, na promodzie musisz grac codziennie żeby mieć staty na plusie bo same nolify ze zmniejszonymi mózgami grają, a jak nie masz statów na plusie to irytuje jak nie wiem. Jak grasz na zwykłych publikach to więcej razy zginiesz od nadow min nalotów czy innego gówna niż zwykłej broni. Do tego dochodzą małe mapy, które szybko się nudząJa co prawda w CoD4 długo nie grałem na promodzie, bo już wtedy mi się znudziła 4, ale długo grałem/gram w CoD5 na commodzie, i na obu nie miałem problemu mieć KDR na + i być pierwszy/w górze tabeli Ale tak, w codzie bardzo irytowały staty a tu jest fajnie. Czasem mam staty wręcz tragiczne a gra nie denerwuje - wciąż się dobrze bawię BTW. Już mi przeszło zdenerowanie na tych idiotów więc odpalam gierkę. Ktoś chętny na grę? Nick Lil:John Edytowane 23 Lipca 2011 przez JoHnNy08PL Cytuj Link to post Share on other sites
CougarV6 14 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Hej wszystkim. W BadCompany (mój pierwszy BF) gram od jakichś dwóch miesięcy. Gra wciągnęła mnie jak cholera. Gram głównie inżynierem i zwiadowcą. Oczywiście tak jak pisaliście wcześniej trzeba trafić na dobry serwer by mieć radochę (w miarę zgrany team i brak basereaperów) Ale akurat o to nie jest trudno. 7 na 10 trafiam na fajny serwer. Co do wykorzystywania pojazdów powiem krótko: Ta gra właśnie dlatego jest tak wyjątkowa, że pojazdy stanowią nieodłączną część taktyki. A taktyka w tej grze czasem jest jedynym sposobem na zwycięstwo. Nie rozumiem śmiesznego podejścia jakoby używanie pojazdów było czymś hańbiącym. Zresztą powiem szczerze, że słowo Noob nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. To tylko gra i nie traktuje jej personalnie czy o zgrozo ambicjonalnie Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerach Mój nick jak na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 1003 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Mozna stworzyc jakis własny team Czekam na invite nick "gustine Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hmm, czy tu zaproszenia mają jakieś problemy z dochodzeniem? Bo wysłałem wam zaproszenia, to żadnego znajomego mi nie doszło, tylko wczoraj Gasek(chyba) wysłał do mnie zaproszenie które musiałem akceptować. WTF? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts