Ujemny 29 Napisano 25 Marca 2011 Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 a pomoze mi ktos z moim problemem? macie go opisanego kilka postow wyzejCzy, aby w tych "momentach" nie ma na ekranie kłębu dymu, ale "coś" wybucha? Cytuj Link to post Share on other sites
silver_99 0 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 no wlasnie bywa roznie, czasem gubi fpsy wlasnie podczas jakiejs "grubszej akcji", a czasem normalnie. troche mnie tez martwi ogolna ilosc fps ktora wynosi okolo 40, wydaje mi sie ze troche to za malo. z drugiej strony chyba moj sprzet powinien na srednich uciagnac ta gierke bez problemu... Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 BF: BC2 jest źle z optymalizowany na PCty. Jest to tani konwert z konsol. Przy niezłych PCtach, ta gra potrafi czasami płatać figle . Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 ...ale tu chodzi o wersje multi zrobioną na BF2, a nie na BF: BC2. Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ahhh, sry. Nie doczytałem . Ale i tak wersja BC2 na PCta jest "bardzo dziwna" Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ahhh, sry. Nie doczytałem . Ale i tak wersja BC2 na PCta jest "bardzo dziwna" ...a dokładniej? Przy próbie logowania na stronie z linku w menu BP4F mam to : "unable to log in your account" Cytuj Link to post Share on other sites
d i l 173 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dobra juz chyba wiem, w czym rzecz - gra zajmuje mi 1.05GB zamiast 2.5. Tylko co dalej, jak to rozumieć : "The Battlefield Play4Free Updater should be starting your game soon." Cytuj Link to post Share on other sites
Quarantino 79 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Jednym słowem! EPIC! OMG! and WTF xD Ale będzie jazda bez trzymanki . A sama końcówka? o.O Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 to już było w poprzednim "odcinku" z wyłączeniem pełnej akcji na wiadukcie i helikoptera Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ciekawe jak będzie z optymalizacją. Cytuj Link to post Share on other sites
DustEater 37 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 @Saiya: patrząc na produkcje od DICE sądzę że będzie na wysokim poziomie Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 W wywiadzie udzielonym serwisowi games.on.net główny menedżer studia DICE, Karl Magnus Troddeson, oszacował czas niezbędny do przejścia kampanii dla jednego gracza w Battlefield 3. Ciekawe - wydawało się nam, że nikt już nie robi tak długich shooterów... Liczba godzin, które zdaniem Troddesona trzeba poświęcić, by przejść kampanię dla jednego gracza w Battlefield 3, to dwanaście. W czasach Call of Duty (7 godzin) czy Homefronta (5 godzin) to długość naprawdę gigantyczna. A jednocześnie tym większe zaskoczenie - seria Battlefield znana była wyłącznie z trybów sieciowych. Troddeson tłumaczy tę decyzją w następujący sposób: "Oczywiście chcemy przyciągnąć więcej osób do naszej marki. Wielu ludzi wcale nie zaczyna gry od multiplayera. Chcą wczuć się w klimat, [wyczuć sterowanie], dopiero wtedy są gotowi, by grać online. Hardkorowcy to co innego, ich [tryb dla jednego gracza] nie interesuje, od razu wchodzą [do sieci], często nawet nie grają w kampanię. Ponieważ jednak naszym celem jest zaproszenie do gry większej liczby nowych graczy, to powód, dla którego [mamy te różne tryby w grze]." I nowy gameplay!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Oto mój rekord który wbiłem 5 min temu po dłuższej przerwie od grania. http://i54.tinypic.com/egek2o.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Moje rekordy to jakies 150/5 czy cos w ten desen. Co do filmiku, coz czekamy na kolejne czesci. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Nielicho się zebrało, Miron. GreQ, domyślam się, że Blackhawk. Sam miałem 37/1 Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 @GreQonE nie chodzi mi o K/D bo sam miewałem lepsze. Screen zawiera mój rekord w jednorazowym dorobku punktowym Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Jeśli o punkty chodzi, to miałem dość podobny wynik. Jakiś order za 10k, platyna, złoto i gra+szpilki jakieś 10k. Ale to trzeba mieć farta, żeby w jednej rundzie zebrać tyle wartościowych nagród. Albo sobie zostawić po jednym killu. Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 @Miron To w takim razie ladnie , mnie sie udalo podobny wynik punktowy uklepac bez gwiazdek, nie powiem dokladnie jaki bo nie chce klamac @Juggler Blackhawk/Furia Assaultem Cytuj Link to post Share on other sites
Miron 1 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 U mnie to był fart. Ostatnio tak trochę więcej rezałem w BC2 na wakacjach, dziś postanowiłem sobie przypomnieć jak się gra i proszę Cię bardzo :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Furia medykiem ze szturmowcem u boku jest wspaniała Cytuj Link to post Share on other sites
HelGhast 0 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, Dzisiaj po 2 tyg włączam sobie bad company 2, żeby popykać online a tutaj prosi o serial WTF?! Oczywiście gra nie pirat... została ściągnięta z EA Downloader po dodaniu klucza do konta. Miał ktoś podobny problem? Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Do punktów najlepsza isla deatmach limit 300 fragów + fast respawn bez czołgów. Trup ściele się gęsto tak jak i pkt. Jeszcze parę mapek i będę jenerał army Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Furia medykiem ze szturmowcem u boku jest wspaniała Dzisiaj stanowczo potwierdzam. Kilka rund, kilka szpilek Asa, kilka wyników powyżej 4000 punktów, ponad 40 killi w rundzie. Ach! Cytuj Link to post Share on other sites
mapo 0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam, Dzisiaj po 2 tyg włączam sobie bad company 2, żeby popykać online a tutaj prosi o serial WTF?! Oczywiście gra nie pirat... została ściągnięta z EA Downloader po dodaniu klucza do konta. Miał ktoś podobny problem? Ja tak miałem i raczej dalej mam, co najlepsze jak wpisałem ten klucz to pojawiał się komunikat, że klucz jest już w użyciu. Później gdy wszedłem na swoje konto na ea to wyglądało na to, że wcale gry u nich nie kupiłem i najgorsze ze moja postać się zresetowała. A sprawdzałem to jakieś 2 miesiące temu i w temat się dalej nie zagłębiałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Wywiad z Patrickiem Bachem, producentem Battlefield 3. Rozmowa na temat konsolowej wersji gry. Czego zabraknie w konsolowych odsłonach gry? Bach wymienia kilka możliwych aspektów, w których pecety będą lepsze – wyższe rozdzielczości, większa płynność, anti-aliasing, czy efekty rozmycia. Producent chce podnieść poprzeczkę w kwestii grafiki i technologii, a to łatwe nie będzie, bo sprzęt konsolowy ma ograniczenia. Już widzę miny kuliga75 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts