Skocz do zawartości

Recommended Posts

no wlasnie bywa roznie, czasem gubi fpsy wlasnie podczas jakiejs "grubszej akcji", a czasem normalnie. troche mnie tez martwi ogolna ilosc fps ktora wynosi okolo 40, wydaje mi sie ze troche to za malo. z drugiej strony chyba moj sprzet powinien na srednich uciagnac ta gierke bez problemu...

W wywiadzie udzielonym serwisowi games.on.net główny menedżer studia DICE, Karl Magnus Troddeson, oszacował czas niezbędny do przejścia kampanii dla jednego gracza w Battlefield 3. Ciekawe - wydawało się nam, że nikt już nie robi tak długich shooterów...

Liczba godzin, które zdaniem Troddesona trzeba poświęcić, by przejść kampanię dla jednego gracza w Battlefield 3, to dwanaście. W czasach Call of Duty (7 godzin) czy Homefronta (5 godzin) to długość naprawdę gigantyczna. A jednocześnie tym większe zaskoczenie - seria Battlefield znana była wyłącznie z trybów sieciowych. Troddeson tłumaczy tę decyzją w następujący sposób:

"Oczywiście chcemy przyciągnąć więcej osób do naszej marki. Wielu ludzi wcale nie zaczyna gry od multiplayera. Chcą wczuć się w klimat, [wyczuć sterowanie], dopiero wtedy są gotowi, by grać online. Hardkorowcy to co innego, ich [tryb dla jednego gracza] nie interesuje, od razu wchodzą [do sieci], często nawet nie grają w kampanię. Ponieważ jednak naszym celem jest zaproszenie do gry większej liczby nowych graczy, to powód, dla którego [mamy te różne tryby w grze]."

I nowy gameplay!!!

Jeśli o punkty chodzi, to miałem dość podobny wynik. Jakiś order za 10k, platyna, złoto i gra+szpilki jakieś 10k. Ale to trzeba mieć farta, żeby w jednej rundzie zebrać tyle wartościowych nagród. Albo sobie zostawić po jednym killu. ;)

Witam,

Dzisiaj po 2 tyg włączam sobie bad company 2, żeby popykać online a tutaj prosi o serial WTF?! Oczywiście gra nie pirat... została ściągnięta z EA Downloader po dodaniu klucza do konta. Miał ktoś podobny problem?

Ja tak miałem i raczej dalej mam, co najlepsze jak wpisałem ten klucz to pojawiał się komunikat, że klucz jest już w użyciu. Później gdy wszedłem na swoje konto na ea to wyglądało na to, że wcale gry u nich nie kupiłem i najgorsze ze moja postać się zresetowała. A sprawdzałem to jakieś 2 miesiące temu i w temat się dalej nie zagłębiałem.

Wywiad z Patrickiem Bachem, producentem Battlefield 3. Rozmowa na temat konsolowej wersji gry.

Czego zabraknie w konsolowych odsłonach gry? Bach wymienia kilka możliwych aspektów, w których pecety będą lepsze – wyższe rozdzielczości, większa płynność, anti-aliasing, czy efekty rozmycia. Producent chce podnieść poprzeczkę w kwestii grafiki i technologii, a to łatwe nie będzie, bo sprzęt konsolowy ma ograniczenia.

Już widzę miny kuliga75 :lol: