Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja gdy biegałem ze SCAR'em używałem ulepszonej amunicji (nie wiem czy to sie tak nazywa w każdym razie zwiększa ilość noszonej amunicji) , amunicji magnum a do pojazdu przyspieszonego przeładowywania. Teraz gdy używam AKU jakoś się nie mogłem przestawić do iron sight wiec zamieniłem amunicję na lunetę x4 jednak często "przepłacam" to brakiem pocisków ponieważ ilość skrzynek z nabojami jest po prostu zawrotna.... :roll:

Aha. Zdobyłem dziś platynę na RKM T88 - tylko 10000 punktów

Hehe - ja mam platynowe gwiazdki na AN-94, M416 i M16A2. :roll: Ostatnio przerzuciłem się na XM8 i jestem już w okolicy 8. złotej gwiazdy, z tego względu że nieźle grało mi się nim w singlu. Poza tym ta broń ma bardzo przyjazne przyrządy celownicze (nie przysłania połowy ekranu jak np. abakan) i można zamiast kolimatora wziąć sobie LW_PACK (szybkość biegania=125%). Przydaje się w rush'u podczas ataku, gdzie dobrze jest szybko wystartować do M-COM'a zanim przeciwnicy się rozstawią.

Hej ludzie jak to jest ze strzelaniem ze snajperki? Im wieksza odległośc tym wiecej punktów sypie?

Ostatnio walnąłem 524 pkt za strzał w dwa baniaki na raz z gola,lub pojedynczy baniak za 307 pkt,a przecierz normalnie to liczy 60 pkt za baniak.

Wejdź w tą moją, znajdź swojego żołnierza,wejdź w zakładkę sygnatury,wybierasz jakąś,kopiujesz link,wchodzisz w panel użytkownika,potem w profil a potem naciskasz edytuj podpis i wklejasz ten kod.Hope you enjoy it.

@EDIT JUGGLER jak ja żałuje że nie dostosowałem się do twoich rad,żeby mieć frapsa włączonego.Dzisiaj na valparaiso jako atakujący z gol-em miałem 46/3.Ale screena brak.9 k pkt za odznaki O.o.Bez żadnej gwiazdy.Poprawiło mi to K/D o 0.01