Saiya-jin 190 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja na 99% kupię nowego CoD-a, ale grą, na którą najbardziej czekam, jest Wiedźmin 2. W Diablo III może też zapykam. Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 hmmm kto będzie chciał asusa crosshaira III formula mojego bo wymieniam na IV odam za około 500zł ma jeszcze ponad rok gwarancji Cytuj Link to post Share on other sites
playground 1 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 MoH dla mnie wyglada jak MW2 =] Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Bo to prawie istna kopia. Nawet informacja o zdobytych punktach po zabiciu kogoś jest identyczna. ;-) Bad Company 2 i tak będzie na przedzie stawki. Żaden Black Ops ani MoH nie będzie w stanie w kategorii multiplayera konkurować. ;-) Cytuj Link to post Share on other sites
playground 1 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 macie moze problemy z wejsciem na servery dzisiaj czy tylko ja? wybieram server z przegladarki i sie zaczyna laczyc. Potem mam komunikat ze lacze zostalo zerwane =/ a internet mi chodzi. Jak juz na jakis wejde to mniw ywala za jakies 10 min. Moze to porty - ale nie wiem nawet jak pootwierac w netger'ze. Nie dziwie sie ze ludki wybieraja corazczesciej konsole =/ w MW2 i BC2 nie moge nawet pograc w Dx11 i w dodatku inne problemy. Ja sproboje MoH ino czekam na klucz. Zlozylem pre-order'a i jeszcze klucza do bety nie dostalem =] Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Klucze niby do 48h wysyłają MW2 obsługuje tylko i wyłącznie DX 9.0c Porty musisz otwierać tylko jakbyś chciał postawić serwer, co w BC2 jest niemożliwe Cytuj Link to post Share on other sites
playground 1 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 wiec? co jest? windows? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 u mnie giera normalnie funkcjonuje Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U mnie też wszystko OK Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 wiec? co jest? windows? Czasami się tak zdarza że gra się "źle włącza" (wiele osób tak ma) po prostu włącz od nowa grę powinno pomóc. Problem pojawia się sporadycznie - mi osobiście tylko raz na sporą już liczbę uruchomień więc nawet nie kwapie się do rozwiązywania tego zagadnienia i to również polecam tobie, no chyba że cię ów problem nęka bardzo często Jak coś zdaj relację z MoHa @Ktoś chętny na partyjkę ? Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Dzisiaj dopiero odkryłem moc AN-94 (sevae też poczuł ) - okazało się, że grałem na celowniku x4, przez co mi nie szło, wystarczyło dać zwykły z kropką i normalnie snajpera o nicku sevae zdjąłem trzema seriami z ~200m Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 200m? phi! ja pistoletem zdejmuje z wiekszych odleglosci Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ba , ja z noża kosze z odległości ~1km Cytuj Link to post Share on other sites
Janke5 7 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 macie moze problemy z wejsciem na servery dzisiaj czy tylko ja? wybieram server z przegladarki i sie zaczyna laczyc. Potem mam komunikat ze lacze zostalo zerwane =/ a internet mi chodzi. Jak juz na jakis wejde to mniw ywala za jakies 10 min. Moze to porty - ale nie wiem nawet jak pootwierac w netger'ze. ... miałem to samo wczoraj, zazwyczaj wystarczy wylogować się i zalogować ponownie Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja w ogóle nie gram żadną bronią z x4.Jak już biorę celownik to tylko ten z kropką. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A ja właśnie szturmowcem i medykiem zawsze gram z X4. Niewiarygodne rzeczy dziś czyniłem http://img143.imageshack.us/img143/7595/bf1d.jpg http://img532.imageshack.us/img532/7144/bf2v.jpg http://img257.imageshack.us/img257/5403/bf3z.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Juggler graliśmy ostatnio na isla innocents.Zawsze wyskakiwałeś jako ostatni i mnie dobijałeś... Portulagalia 7:0 Korea płn O.o Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jutro ma być nowy patch , chyba sobie jutro wrócę do gierki zobaczyć czy helikoptery w końcu są grywalne. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jutro ma być nowy patch Moje życzenia: - snajperka 1 strzał - 1 śmierć, nie tylko po headshocie - kilka strzałów do zabicia, a nie dwa magazynki - nóż, który działa, a nie szatkuje i nic nie robi wrogowi - ban za notoryczne używanie CG na piechotę - niech nic bardziej nie spier olą Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Server - Kilka potencjalnych źródeł lagowania zostało wyeliminowanych Server - Stary system rezerwacji slotów został zastępiony kickiem na żądanie takim jak w BF2 Server - Plik Log dla administratorów serwera: wszystkie zdalne komendy i zdarzenia są zapisywane Server - Plik Log dla administratorów serwera: istotne zdarzenia na serwerze i wszystkie wiadmości z czata są zapisywane Server - Kick za bezczynność może być konfigurowany Server - Filtr przekleństw może być wyłączony Server - Kick za teamkill może być konfigurowany Server - Zliczanie ticketów i współczynnik krwawienia (bleed rate) mogą być konfigurowane na poziom Server - Tryb "Tylko Piechota" jest dostępny na poziom Server - Można regulować opóźnienie spawn i respawn Server - Opis serwera może zawierać do 400 znaków i używać znaku "I" do łamania linii Server - Lista banów może zawierać do 10.000 wpisów Server - Zredukowano zwłokę (latency) w obsłudze pakietów Admin Interface - naprawiono player.onKill spam który czasami się zdarzał Admin Interface - upewniono się, że zdarzenia player.onJoin zawsze będą raportować nazwę gracza Admin Interface - zdarzenia wywoływane podczas spawnu graczy Admin Interface - dużo więcej informacji dotyczących zabić Admin Interface - obszerne statystyki raportowane na końcu rundy Gameplay - Różne istotne poprawki błędów lokacji Gameplay - Zmieniono sterowanie helikopterem Gameplay - Zmieniono zachowanie broni bazując na opiniach środowiska graczy PC Gameplay - Naprawiono zawieszanie techniczne (technical hang) gdy skrzynia (crate) była uzbrajana poza strefą walki Gameplay - Wiadomość 'Zwycięsto jest blisko" była źle pokazywana na Valparaíso co zostało poprawione Gameplay - Flary zapobiegające namierzeniu mogą być odpalone podczas pilotowania helikoptera Gameplay - Jasność w rosyjskim helikopterze została zmniejszona Gameplay - Luneta z systemem Zaawansowanego Dostrzegania działa lepiej Gameplay - Zabijanie nożem w plecy znów działa (cofnięto zmiany, których dokonaliśmy dla serwerów R11) Server Browser - Serwery są sortowane na 3 kategorie: Normalne, Modyfikowane, Hardcore - w zależności od ich ustawień Server Browser – Dodano pomoc w przywracaniu/wyszukiwaniu (retrieving) postępu aktualizacji Server Browser - Dodano odświeżanie informacji Server Browser - Dodano kolejkowanie łączenia się z serwerem gdy próbujemy dołączyć się do pełnego serwera Server Browser - Wszystkie ustawienia są zapisywane automatycznie pomiędzy sesjami Server Browser - Pingi wysyłane są alternatywnym mechanizmem, który powinien działać u użytkowników nie mających uprawnień administratora Client - Rozwiązano problemy z DX9, które najprawdopodobniej powodowały błędy graficzne i być może awarie gry (crash) Client - Naprawiono niektóre z awarii gry Client - Użytkownik może kontrolować czas (Toggle/hold) kucania Client - Użytkownik może kontrolować czas (Toggle/hold) zoom Client - Naprawiono błędy z Vsync dla DX10/DX11 Client - Zmieniono mechanizm zapisu ustawień na dysk co powionno zredukować lub wyeliminować tzw. "Spawn Lag" Client - Naprawiono bład gdy gracz mógł połączyć się z serwerem zanim pobrane zostały statystyki co powodowało nieprawidłowe wyświetlanie postępu odblkowywania na końcu rundy (faulty stats in "EOR- unlock progression"-screen) Client - Nowy system czat pozwalający na pisanie gdy gracz jest martwy (ale nie na końcu rundy) i zapisujący log mający 100 linijek Client - Poprawiono funkcjonowanie "Graj Teraz" Client - Usunięto filtry K/D ratio i Skill Level na tablicy wyników (leaderboards) Client - Wszystkie punkty, które zdobędziesz będąc martwym zostaną dodane do twojego wyniku Client - Zredukowane negatywne przyśpieszenie myszki (negative mouse acceleration) Client - Zawierające więcej informacji powody rozłączenia/kicka lekko wzrosła uszkodzenia UZI z dużej odległości. AKs74u ma teraz odrzut bardziej odczuwalne, jeżeli celem. G3, VSS, i wszystkie karabiny półautomatyczne teraz nieco szybciej rozstrzygać między strzały, jeżeli celem. PKM, Rodzaj 88LMG, G3, An94, shotgun i 40mm powróciło do dawnej świetności. Zwiększono obrażenia od MG3 do dostosowania go do reszty LMGs. Naprawiono błąd, gdzie Saiga12 z ślimaki zrobi zbyt wiele szkód na duży zasięg. Naprawiono błąd, SVU zrobi za mało szkód na duży zasięg. Naprawiono błąd, gdzie rund M95 nie zabije opancerzonych celów z strzałów w głowę. skopiowane z forum bf'a. niestety ktoś tłumaczył to butem wiec .... Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 hahaha "Saiga12 z ślimaki zrobi zbyt wiele szkód na duży zasięg" Ślimaki chowajcie się!!! Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Saiga ani Usas nadal nie zabijają tak, jak powinny... Ale nóż działa jak trzeba, o czym przekonało się już kilkadziesiąt osób. Cytuj Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Gra ktoś w tej chwili? Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Patch ma być niestety dopiero w poniedziałek 28.06 Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wiedziałem że przełożą... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts