TaSsS 0 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Juggler na normalnym serverze to zrobiłeś? Bez modu Hc?Jak to to gratki... Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dobra a kto mi powie jak się dokładnie zdobywa szpilkę Ace czyli najlepszego gracza ? Nie wiem czemu mam tylko jedną a już kilkanaście razy byłem pierwszy w punktach lub ratio albo obu na raz, a szpilka tylko jedna ? Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Juggler na normalnym serverze to zrobiłeś? Bez modu Hc?Jak to to gratki...Na normalnym. Kampiłem na samym końcu mapy i wybijałem tych daleko i tych podbiegających pod wzgórze. Dobra a kto mi powie jak się dokładnie zdobywa szpilkę Ace czyli najlepszego gracza ?Pewnie byłeś najlepszy tylko w swojej drużynie. Musisz mieć najwięcej punktów ze wszystkich graczy: swoich i wrogów. Ilość killi ani K/D nie mają znaczenia, no chyba, żeby był remis punktowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Juggler na normalnym serverze to zrobiłeś? Bez modu Hc?Jak to to gratki...Ale za co gratulacje? Przecież snajperzenie na normalnym serwerze to łatwizna. http://img811.imageshack.us/img811/2100/49012092.jpg I co najważniejsze niezależnie od mapy: http://img816.imageshack.us/img816/4695/82282042.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
vandal- 0 Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Mogę odsprzedać tanio konto bfbc2 (PC), jest ktoś zainteresowany? grałem na nim ze dwa tygodnie bodajże w kwietniu, od tego czasu leży nieużywane. Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 na zimę został zapowiedziany dodatek do bf'a , jak dla mnie szykuje się bomba [ o ile klimat będzie taki jak w pierwszym bf Wietnam] link do zapowiedzi: Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Widziałem Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ciekawe ile będzie kosztował... Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 mam nadzieje ze tyle ile dodatki do bf2 czyli kolo 49.90zl ,patrząc że to totalnie inne czasy , muszą zrobić nowe mapki nowe bronie, nowe pojazdy .wiec taka cena wydaje się być fair Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Teraz zwiastun medal of honor jest okrutny chyba będzie pogromca BFBC 2 Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Na moje pogromca MW2 Mapy trochę przymałe jak na pogromce BC2, ale też zadyma większa Cytuj Link to post Share on other sites
Di0XiDe 0 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Obawiam się, że BC 2 toto nie pogromi. Conajwyżej COD MW2. Oglądałem wczoraj taki 11-minutowy gameplay z multiplayer'a MoH i wnioskuję, że gra jest raczej casual friendly. Killsy z noża są śmiesznie łatwe (perfidny auto aim), a mortar strike to w ogóle porażka - point & click i już lecą moździerze. Poza tym przez 11 minut gry nie widziałem ani jednego budynku, który by się zawalił. Czyżby DICE okroiło Frostbite engine na potrzeby MoH? Zadyma w grze ogólnie fajna, ale bardziej to przypomina CoD'a niż Battlefielda, a to w konsekwencji przyciągnie znowu rzesze niewyżytych gimnazjalistów wyzywających się nawzajem od noob'ów i dzieci neo. Generalnie mam nieco mieszane odczucia, ale pewnie i tak ją kupię Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Dla mnie MW2 wcale nie jest złe... moim zdaniem ma znacznie szybszą akcje co mi się osobiście podoba i jeśli z MoH powstanie połączenie MW2 i BC2 i niczego mocno nie schrzanią to z pewnością razem pogramy koledzy ;> Gra ktoś dziś powiedzmy o 21 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Niaghaman 0 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Pozycja Bad Company 2 nie jest według mnie zagrożona. Oferuje nam porządną, sprawną, zaplanowaną i uporządkowaną rozgrywkę, a nie, jak w MW2, jeden na wszystkich i zero współpracy. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 "Dla mnie MW2 wcale nie jest złe" Chyba chciałeś powiedzieć CoD4 Bo takiego rozbudowanego moda też by się dało stworzyć przez te 2 lata Może nie wszystko jak np. latające noże itd ale wielkiej różnicy by nie było Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 HAHAH to co dzisaj zrobiłem na port valdez...aTakująACY(Snajperzy) kampili na tej górze do której można prawie spadochronem dolecieć.A ja ich od lewej strony tej głównej drogi zaszłem.I z kosy zabiłem 5 ludzi w plecy HAHAHA.Oczywiście zaraz po tym zacząłem się z nich śmiać i użyłem słowa noobs.Następnie dostałęm kicka.Miałem 15/3...ALE TA AKCJA BYŁA CUDOWNA Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCrow 5 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Chyba chciałeś powiedzieć CoD4 Nie chciałem powiedzieć MW2 W CoD4 nie grałem w multi i choć pewnie dużo się nie rożni od MW2 to nie wypowiadam się na jego temat @ TaS23 grasz o 21 ? :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Jutro poprawiam polski na 4, żeby mieć czerwony pasek.Potem już luzy mam.To będzie ostatni raz kiedy w tym roku szkolnym będę się uczyć.A więc nie gram P.S dodaj mnie do Friends! Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 te dogtags moga znikac? mialem a teraz nie mam o.O... Cytuj Link to post Share on other sites
Di0XiDe 0 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No znikać to raczej nie powinny. Mi np. przybywa blaszek - 255 (w tym 2 złote już ) and counting... Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Moim zdaniem MoH będzie połączeniem dynamiki rozgrywki MW2 z ograniczonym światem BC2. Jednak bardziej przypomina mi CoD'a. Wszystko dzieje się bardzo szybko, wręcz nierealistycznie. Ja mogę grać od zaraz. Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja się już szykuje na nowego MoH-a I CoD-a Black Ops.I jeszcze ten dodatek do BF:BC 2.Trzeba szykować trochę ponad 300 zł Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ja szykuje kasę tylko na dodatek do bf'a, moh nigdy mnie nie kręcił a n cod6 zniechęcił mnie totalnie do serii call of duty. Cytuj Link to post Share on other sites
b4rt3k 7 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 moh wg mnie bedzie miazga gorsze od bfbc2 raczej nie bedzie Cytuj Link to post Share on other sites
rafaelius 0 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Patrzyłem gameplay moha i nie potrzeba mi drugiego bc2 ;p a cod blackops oczywiście trzeba zagrać po świetnym singlu z mw2. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts