Zbysio 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 teraz wszyscy zgłupieli i nadają na DICE, które pisało tą grę i wdraża wszystkie poprawki, ale jak to tak ma wyglądać to , kicha ładna Cytuj Link to post Share on other sites
Mierzyk 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 w końcu zadziałała. mam jeszcze jeden problem. włączam grę loguje się na jakiś serwer i albo mnie wywala z powodu PUNKBLASTER i nie wiem co zrobić a jak juz mi sie uda włączyć i fajnie śmiga to nic nie widzę. ciemno obraz. tylko czasami jak jest jakiś błysk to widzę. Co mam zrobić? pomocy! Cytuj Link to post Share on other sites
dantEpl83 0 Napisano 16 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Może spróbuj najnowsze sterowniki do karty graficzne zainstalować. Często w takich sytuacjach pomaga. Cytuj Link to post Share on other sites
Mierzyk 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ok. zadziałało. dzieki bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
diamond86 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 znajdzie sie jeszcze jeden klucz?? Bardzo prosze diamond86@op.pl Cytuj Link to post Share on other sites
Zbysio 0 Napisano 17 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 tu dają http://www.facebook.com/battlefieldpl?v ... dpl?ref=mf Cytuj Link to post Share on other sites
Mierzyk 0 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 mam kluczyk. potrzebuje ktos? jak cos to na mierzyk@o2.pl pisac. YO! Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam.Niech ktoś mi powie dlaczego BFBC 2 Beta nie chce mi pobierać poprawek ? Pisze, że jest dostępna nowsza wersja ale wyskakuje komunikat o tym że serwer nie jest czynny, bądź jakieś problemy z internetem i jestem zmuszony grać w nieaktualizowaną wersje. Działa już, trza było nie instalować PunkBuster. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 wejdź tam gdzie zainstalowałeś grę i uruchom jako administrator BFBC2BetaUpdater .. powinno zadziałać Cytuj Link to post Share on other sites
Hasz0 0 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ciekawe kiedy odpala Bf-a eh Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Działa już, trza było nie instalować PunkBuster. Ja tam PunkBuster instalowałem i takich problemów nie miałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Hasz0 0 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dziala juz BF? Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ważne, że działa i niech tylko jeszcze bardziej to zoptymalizują i zostawię Counter Strike Source . Cytuj Link to post Share on other sites
Hasz0 0 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No dalej mi nie dziala ;/ O dziala:D Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nie pisz 2 postów na raz masz "edytuj" Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Orientuje się ktoś czy w empiku do BC2 dają również kod na AK-74U? Zastanawiam się również czy jest sens kupować Edycję Limitowaną dla Colta 1911 i Thompsona Cytuj Link to post Share on other sites
sevku22 15 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tez wam cholera w tej BECIE migają na ziemi zawsze przy kamieniach jakieś czarne kwadraciki albo niebieskie??? Takie gówienka małe. Przede wszystkim na ziemii , koło kamienii. Inne gry chodzą ok bez problemów. Czy to wina BETY ? Czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jakby ktoś jeszcze miał kod, to poproszę. Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tez wam cholera w tej BECIE migają na ziemi zawsze przy kamieniach jakieś czarne kwadraciki albo niebieskie??? Takie gówienka małe. Przede wszystkim na ziemii , koło kamienii. Inne gry chodzą ok bez problemów. Czy to wina BETY ? Czy nie? U mnie BETA wygląda miodnie na High (1440x900) i żadnych artefaktów i innego syfu nie mam. Spróbuj zaktualizować sterowniki. Cytuj Link to post Share on other sites
sevku22 15 Napisano 18 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Tez wam cholera w tej BECIE migają na ziemi zawsze przy kamieniach jakieś czarne kwadraciki albo niebieskie??? Takie gówienka małe. Przede wszystkim na ziemii , koło kamienii. Inne gry chodzą ok bez problemów. Czy to wina BETY ? Czy nie? U mnie BETA wygląda miodnie na High (1440x900) i żadnych artefaktów i innego syfu nie mam. Spróbuj zaktualizować sterowniki. Co ciekawe jak zjade chyba z Texture Details na LOW to tego nie ma już. Po prostu nie widać tych szczegółów jak kamienie i nie miga juz nic na ziemii. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Gametrailers.com <<< Zwiastun Single Player Ludzie zobaczcie to masakra będzie Fajna opcja z przestrzeleniem płyty betonowej żeby mieć miejsce na strzelanie Fajnie się zapowiada Inny filmik <<< VE3D sorki dRUGs pomyliły mi się filmiki Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Gametrailers.com <<< Zwiastun Single Player Ludzie zobaczcie to masakra będzie Fajna opcja z przestrzeleniem płyty betonowej żeby mieć miejsce na strzelanie Fajnie się zapowiada W którym to momencie? Cytuj Link to post Share on other sites
leon691 39 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nic tak nie pompuje adrenaliny niz walki z heli, oczywiście ja za stacjonarnym karabinem (na pojeździe lub budynku), rakiety wybuchaja coraz blizej - akcja jak z rambo 3. Mam jakies takie szczęscie (szczerbatego) że często się w takie akcje wplątuje, i dość często wychodzę z pojedynku zwycięsko. Generalnie każda rogrywka jest inna, niektóre (dobry team, fajne akcje) są bardzo satysfakcjonujące, inne frustrujące ale generalnie beta wymiata. MW2 się nie umywa. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 MW2 i BF2 mają swoich zwolenników bo to wbrew pozorom są różne gry oferujące inne sposób rozgrywki Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 20 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Filmiki robią wrażenie! Czyżby akcja toczyła się na rozwiniętej/zmienionej mapie z BETY na PC? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts