JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jak nie ma noża? Na scrollu jest @Mich Nie można się kłaść xD I tak defibrylator miażdży wszystko, wywala płoty, zabija i wskrzesza ludzi BTW Fajny efekt jest jak cię ktoś "uleczy" defibrylatorem Mi ledwo w 1440x900 na Low i nawet spada poniżej 15FPS - procek nie wyrabia, nawet na 2,95 ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jak można być snajperem bez kładzenia się/czołgania Cytuj Link to post Share on other sites
zepter 4 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 oooooooo i mam HEHEHE OMG ucieszyłem się jak dziecko, swoja drogą ile radości z takiego klucza... jakim cudem mój klucz jest już w użyciu mam go z fileplay.com??? Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Edytuj posty i spróbuj inny nick - to może przez to Cytuj Link to post Share on other sites
zepter 4 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Edytuj posty i spróbuj inny nick - to może przez to będę o tym pamiętać!!! Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No i otrzymałem przed chwilą keya wbiłem pograłem przez chwilę i mogę powiedzieć, że całkiem nieźle się gra nawet mój sprzęt podołał sobie z tą grą aż dziwne ważne, że chodzi. Tak w ogóle mamy jakiś klan benchmarkowy? może ustawilibyśmy się na kiedy wam tam pasuję żeby trochę popykać co wy na to? Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
zepter 4 Napisano 7 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Również jak w menu zobaczyłem nazwę klanu pomyślałem o benchmark.pl...hehe to organizujemy się?? Jeśli chodzi o grafik to jest super pod względem ilości detali w geometrii ale faktycznie textury koleją na moim sprzęcie gra chodzi w fullHD wszystko na high tylko wygładzanie X1 i filtr A x1 no ale bez tego da sie grac FPS skacze od 35 do 45. Mi najbardziej podobają się efekty wizualne, dźwięki i całkowita mozliwość demolki wszystkiego jak w crysis i Arma2 drzewa można wykarczować model uszkodzeń zabudowy jest fantastyczny.. Wkurza mnie ze bieganie jest tylko do przodu nie można biec w bok z głowa skierowaną w bok, nie można paść a i klęczy się tylko jak się trzyma cały czas przycisk to jakieś chore;P Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 eeejjj jak antyaliasing włączyć mam cały czas x1 i innej opcji nie mam pewnie mnie ukamieniują co nie którzy ale ta gra jest beznadziejna xD miało być wow a no kuźwa szału nie ma coś fajnego innego te multi misje takie małe no ale czołgi heli za dużo tego bałagan a nie gra... Cytuj Link to post Share on other sites
fremen10065 0 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam! Moj brat ma taki problem, ze w momencie wczytywania mapy po prawej stronie ekranu zatrzymuje sie te krecace kolko i gra sie dalej nie wgrywa. Pomocy!! sprzet: amd 2*2ghz , 2Gb ram, ati rad X1950 GT 512 MB, sa wgrane nowe stery do kart graficznej. Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Komp oszczędza mu marnowania czasu na taki badziew tyle ;P Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mam keya Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 mam ogólnie gra nie obsługuje więcej jak x1 aa na dx9 ;] super Cytuj Link to post Share on other sites
DavO 1 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Zainwestuj w 7 Cytuj Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 eeejjj jak antyaliasing włączyć mam cały czas x1 i innej opcji nie mam pewnie mnie ukamieniują co nie którzy ale ta gra jest beznadziejna xD miało być wow a no kuźwa szału nie ma coś fajnego innego te multi misje takie małe no ale czołgi heli za dużo tego bałagan a nie gra... no to jest battlefield , tu pojazdy to niemal podstawa rozgrywki . mi osobiście się bardzo podoba ta beta , szkoda tylko ze jedna mapa. swoja droga na battlefield.pl można już zobaczyć opisy i po jednym obrazku z każdej z 10 map .oficjalnie bf bc2 trafia na moja listę must have Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 C3XY-QXST-J5AG-BAV6 prosze klucz dostałem kolejny może komuś się przyda Cytuj Link to post Share on other sites
Oran00 0 Napisano 8 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Bry. Dostałem na benchmarku klucz, z czego bardzo się cieszę. Niestety mam problem z dźwiękiem podczas gry - strasznie trzeszczy niezależnie, czy używam słuchawek, czy głośników. Dodatkowo to trzeszczenie tłumi normalne dźwięki, przez co lepiej się gra bez dźwięku niż z takim dziadostwem. Staram się rozwiązać ten problem, ale nic z tego. Dodam, że jako użytkownik Visty nie posiadam takich bajerów jak 'Sprzętowe przyspieszenie dźwięku' więc nie proponujcie mi z tym kombinować. Błagam o pomoc. :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 mam jeszcze 2 klucze do oddania Cytuj Link to post Share on other sites
Cartier 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Grzesiek to ja bym poprosił o jeden klucz jeśli można bo chyba nie mam szczęścia do strony fileplay. Czekam o pełnej godzinie klikam F5 i nic. Nie mogę wygenerować sobie klucza Cytuj Link to post Share on other sites
cichy81 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 A kłaść się nie można żeby nie było takich głupot jak bunny hop i pajacowania na planszy i żeby szanse były bardziej wyrównane Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Już wysłałem 2 klucze użytkownikowi "karol508" jak złapie jeszcze jakieś do napisze Cytuj Link to post Share on other sites
michal2klb 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Tutaj znajdziesz listę portali z których możesz pobrać spakowany plik ważący 1,4GB http://www.bfbc2.pl/ Albo jak chcesz ściągać na "raty" to pobierasz z tego http://forum.pclab.pl/t555646.html Tylko żeby grać musisz wyposażyć się w beta keye Nie wiem jak pograć ! Zainstalowałem gre to jakiś login i haslo jest potrzebne co robić ? Nigdzie nie wyskoczyło mi okno żeby wpisać CdKEY Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 zaloguj się na stronie EA.BATTFIELD << Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mógłbym prosić życzliwego kolegę jakiegoś o kluczyk na pw? Dzięki Grzesiek Cytuj Link to post Share on other sites
Grzesiek1010 23 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jak coś będę miał napiszę Cytuj Link to post Share on other sites
Jar3k 0 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wy też macie problem z połączeniem? Właśnie zaczęło mnie co chwila wywalać z serwera a następnie mam problem z połączeniem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts