doman18 198 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) @mabrothrax Znajdź mi opinie ZWYKŁYCH! użytkowników tego sklepu dotyczących RAT! a nie zakupów czy obsługi które są z 2017! roku to przyznam ci rację że zbyt słabo szukałem ... //edycja ... a nawet gdy znajdziesz to porównaj ilość informacji na ten temat w podanym przeze mnie zakresie do zagadnienia "jak pisać applikacje na androida" ... Edytowane 10 Lipca 2017 przez doman18 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) Sklep nie daje rat a banki z którymi sklep współpracuje. A z którmi współpracuje? Info ze strony x-kom - Santander Consumer Bank S.A., Credit Agricole Bank Polska S.A. i Alior Bank S.A. Sklep pełni w tym procesie tylko i wyłącznie funkcje przekazania danych odnośnie twojego zamówienia i twoich danych do banku który decyduje czy ci raty przyznać czy nie. A często po prostu przekierowują cie do strony banku gdzie wypełniasz formularz a bank po przyznaniu opłaca twoje zamówienie. Więc raczej powinieneś się zastanowić nad szukaniem opinii o tych bankach. Edytowane 10 Lipca 2017 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Ależ to oczywiste tyle że ... Primo Informacje w zakresie udzielania kredytów to mogę zobaczyć na stronach czy od call center. A mi chodzi o zwykłych userów i ich bezpośrednie doświadczenie w tym zakresie Secundo Ogólnie opinie o banku też nie są miarodajne często dotyczą rzeczy które zupełnie nie interesują - oferty kont i ich obsługi, pożyczek, lokat, obsługi call center itp itd. Ogólnie żeby nie przedłużać offtopu - w tym konkretnym przypadku jest większe prawdopodobieństwo że dostałbym konkretne info od osoby która miała z nimi do czynienia niż przeprowadzać prawdziwy datamining. Swoją drogą pytanie nieaktualne bo kupiłem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts