formulao 0 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam, Od jakiegoś czasu bawię się w kodowanie stron internetowych, Ostatnio skończyłem moją pierwszą stronę. Czy mógł bym was prosić o ocenie i opinie mojego pierwszego projektu. TuTAJ To jest moja strona zapraszam TuTAj Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Veeon 430 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 No strona nawet wygląda w miarę dobrze . Na Twoim miejscu umieściłbym więcej informacji o torach, silnikach i zespołach a nie tylko same nazwy firm. Wtedy strona byłaby znacznie ciekawsza . Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Trochę chaotyczna kolorystyka i czcionka logo jak z napoju dla bobasów ale poza tym, strona jest bardzo przejrzysta i przyjemna w użytkowaniu. Ot takie pierwsze wrażenie, bez zgłębiania się w detale Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Strona całkiem fajna, ale widzisz jakąś przyszłość dla niej ? Żeby rozwinęła się tak jak benchmark pclab czy inne ? Wydaje mi się, że zainteresowanie formułą spada ze względu na brak akcji na torze. A to wszystko przez jakieś drsy czy kersy i inne udziwnienia. No kto to widział, aby cała akcja toczyła się na jednej czy dwóch prostych, kiedy to kierowca chcący wyprzedzić odpala "dopalacz" i po sprawie. Ja w tym sezonie 2 czy 3 wyścigi obejrzałem w całości ... Kiedyś nie mogłem się doczekać następnego.. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17833 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Coś co ja bym poprawił, to wyrównanie wysokości pewnych elementów znajdujących się po lewej z tymi po prawej: http://www.iv.pl/images/82750858128017688959.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Pestfunkey 14 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Z pewnością do zmiany ' panel logowania ' oraz czcionka menu głównego Cytuj Link to post Share on other sites
formulao 0 Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Jutro będą gotowe zespoły opony silniki i reszta. Co byś dokładnie zmienił w panelu logowania?? Okienka także zostaną wyrównane. Dzięki za uwagi. Jak jeszcze coś znajdziecie to piszcie.W z początkiem przyszłego roku zostanie dodane typowanie i 2 inne konkursy. Strona zostaine wypozycjonowana. W konkursach będą nagrody. Sztab redaktorski zostanie powiększony. Jeśli ktoś chce zostać redaktorem to pisać. Strona Cytuj Link to post Share on other sites
Adonim85 205 Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 czcionak akurat jest ok więc niewiem oco halo. Cytuj Link to post Share on other sites
maden 25 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Na stronie głównej masz tylko 304 Błędy, 101 ostrzeżeń(s). Czyli jeszcze sporo pracy przed Tobą Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts