Xarix 2265 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 I Ty byłeś na takim pokazie, grałeś, widziałeś i mierzyłeś fps A oni dokonają w 1,5 tygodnia CUDU - to już zamierzona maksymalna ironia z mojej strony oczywiście. Co wyciekła ? Tak się mówi, że "wyciekła". Przecież sprzedawcy, hurtownie, dystrybutorzy, recenzenci, dostają swoje kopie, na długo przed premierą. Pirackie wersje gier na konsole, zawsze pojawiają się w sieci tydzień, dwa, przed premierą sklepową więc nie mam najmniejszej wątpliwości, że miałem do czynienia z finalną wersją produktu. Patrząc na to jak była s*******ona pod tym względem jedynka, wcale mnie nie zdziwił zbytnio stan dwójki. Na PC powinno wyglądać to o wiele lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Módlcie się o to... Cytuj Link to post Share on other sites
Gemon 121 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Już nie chodzi o wygląd, żeby nie okazało się że optymalizacja leży i kwiczy Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Cooooo ???!!! Ty w to w ogóle grałeś !? Jedynka nawet na konsolach miała niemiłosierne bugi co dopiero mowa o wersji PC ! Bugi bugami a jak to chodziło to chodziło dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ehhhh..... jak wszechobecny tearing i stuttering to dla Ciebie dobrze... Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Tak bo gra nie miała Vsync co nie? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nie miała. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Hahaha... na PC ma... A jeśli u Ciebie nie miała to wystarczało w sterownikach włączyć. Edytowane 7 Marca 2013 przez henus7 Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jak dla mnie z tych gier, o których wiadomo, że powinny wyjść w tym roku: Bioshock Infinite Trials Evolution: Gold Edition Wasteland 2 (mam nadzieję, że nie przesuną na 2014) Remember Me (wygląda ciekawie) Carmageddon: Reincarnation (tutaj też mam nadzieję, że nie przesuną premiery) Metro: Last Light Shadowrun Returns Nekro (ciekawie się zapowiada) Cytuj Link to post Share on other sites
Caulfield 3 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Watch_dogs MGS: Ground Zeroes Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A właśnie, Watch_dogs. Zapomniałem o tym. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Na machinima robili sobie strzelanko, jakie wyniki będą miały recenzje gier w marcu. Sniperek 6/10 - myślę, że z tye na metacritic może złapie po tym co widziałem. http://www.youtube.com/watch?v=AU7X5hFezIs Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No nasz Sniper będzie miał mocną konkurencję. Crysis, Tomb Raider, niedługo Bioschock Dzieje się oj dzieje Effendi, masz możliwość zrobienia screenów z tej wersji konsolowej Snipera? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie posiadam takiego sprzętu. Grafa jest ciulata. Zdjęcie CI mogę zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) można zrobić skrina na xboxie @Topic watch dogs @down gdzieś widziałem, chyba ze to byl fake.. Edytowane 8 Marca 2013 przez Sony156 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ta ? Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Marzec - Bioshock: Infinite Kwiecień - Star Trek Maj - Metro: Last Light Czerwiec - Remember Me Lipiec - Deadfall Adventures Sierpień - Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Wrzesień - nic nie wiadomo Październik - Assassin's Creed IV: Black Flag Listopad i Grudzień - jeszcze nie wiadomo To tak ogólnie, jeszcze mogą zostać zapowiedziane inne tytuły, więc coś może jeszcze dojdzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Sorgan 0 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja tam czekam na najnowsze GTA, które ma ponoć wyjść w tym roku. Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 O ile wyjdzie... bo różne plotki chodzą.. Cytuj Link to post Share on other sites
radek0406 11 Napisano 10 Marca 2013 Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Na konsole na pewno, na PC nie wiadomo. Mi to GTA powiewa, nigdy tego nie lubiałem i nie gram w to. Edytowane 10 Marca 2013 przez radek0406 Cytuj Link to post Share on other sites
markietanka 3 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Otóż to - plotki chodzą, ale w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Ostatnio czytałam o wielu nowych grach, ale czy one wyjdą w tym roku? A na ten temat można sobie przejrzeć: www.gram.pl i www.komputerswiat.pl Cytuj Link to post Share on other sites
henus7 56 Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Okażę się w praniu Oby nie było jak z GTA4 Cytuj Link to post Share on other sites
viscaelbarca 6840 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ja czekam teraz na romet total war 2,company of heroes 2, fifa 14, pes 14 ,fm 14 i zadna inna gra juz dla mnie nie musi wychodzic w tym roku Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 BioShock: Infinite Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja czekam na metro last light, i na jakieś wieści odnośnie S.T.A.L.K.E.R 2, czuję niedobory post apokalipsy, oraz mam nadzieję na jakieś dobre DLC do borderlanda 2, bo już całą grę wraz z dlc-kami zmęczyłem i mało mi Bioshocka też oczekuję, gdyż niedawno wyrwałem dilogię bardzo tanio, i poprzechodziłem obie części i też wciągnąłem się w uniwersum, oraz nieśmiało liczę na jakąś grę niespodziankę, czyli coś co bez zbędnej zadymy wejdzie do sklepów i mną pozamiata, najlepiej jakiś soczysty rasowy RPG pokroju falloutów albo TES-a Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts