gtxxor 3481 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Niestety film nie oddaje wszystkich różnic bo jest w 720p, wystarczy dać wersje na PC 1080p będą większe różnice (PS4-900p). Cytuj Link to post Share on other sites
Gość rezerwuar Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 trochę to żałosne, że do tego fhd nie doszli Pewnie by doszli ale wszystko się rozbija o cenę konsoli, która by musiała być wyższa o jakieś pińcet a może i więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Pewnie by doszli ale wszystko się rozbija o cenę konsoli, Co za bullshit. Rozbija się tylko o "tych" wszystkich co tworzą grę. FHD to i Ps2 obsługiwało. Zajechać to i Tytana można. PS4 jak zwykle większy brajtness. Padłem. Edytowane 29 Października 2013 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Witam serdecznie moglby ktos w temacie na benchmarku w temacia ps4 wkleic ten tekst: "Jeśli masz peceta za mniej niż 1000E, będzie wyglądała gorzej niż wersja ps4 jesli celujesz w 60fps. tymczasem na ps4 60fps jest dostępne bez problemu. Są nawet pewne efekty których nie ma w wersji PC jak krople wody na szybie samochodu. Biorąc pod uwagę niska cene ps4 jest to wersja zdecydowanie godna polecenia" Ja juz mam tam 3 bany a chcialbym zobaczyc co koledzy odpisza Tekst kopiuj > wklej. Bez przeróbek. Ten koleś nie jest upośledzony, tym stwierdzeniem obraziłeś takich ludzi. Faktycznie, mój błąd. Niestety brakuje określenia na tą istotę. Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 http://www.ps4polska.pl/wp-content/uploads/2013/10/battlefield-4-ps4-vs-xbox-one.gif jest wstanie ktoś określić czy przypadkiem ten gif nie jest przerobiony na korzyść ps4? Bo tutaj widać delikatną przewagę ps4. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Wbrew pozorom są to dwie różne sceny. Porównania za pomocą jednego statycznego screena są o kant siedzenia rozbić. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) jest wstanie ktoś określić czy przypadkiem ten gif nie jest przerobiony na korzyść ps4? Bo tutaj widać delikatną przewagę ps4. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/2/7/9/9/2/BF4_PS4_004.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/2/7/9/9/2/BF4_XO_004.jpg.jpg Edytowane 30 Października 2013 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 W X ONE przesadzili z kontrastem w ps4 to rozmycie jest, ale wydaje mi się, że w ruchu lepsze już to rozmycie będzie niż pikseloza w xboxie Cytuj Link to post Share on other sites
Wulfen 134 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 czyli xbox nawet dofa i motion blura nie pociągnął? Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Motion Blur? hahaha Na PS4 po prostu pozamazywano dalsze obiekty, żeby ukryć niski zasięg renderowania detali. Z efektem Motion Blur ma to niewiele wspólnego. Wystarczy odnieść to do wersji PC, która posiada ostre tekstury nawet na obiektach znajdujących się dalej. PS4 nie odtworzy płyt AudioCD oraz MP3, nie będzie też wsparcia dla DLNA http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14872648,PlayStation_4_nie_bedzie_domowym_centrum_multimedialnym.html Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 @up TO jakiś żart chyba... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 MP3 i CDA to chyba nawet psx otwierał. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Oczywiście że tak. W sumie szczerze powiedziawszy w du**e mam to wszystko, bo kupuję oczywiście tą konsolę tylko po to, co nie wyjdzie na pececie, ale uważam że brak takich funkcji, to jakiś żart i jeżeli ten news jest prawdziwy, to dziś ogłaszam dzień, w którym autentycznie pieniądz, nie człowiek, zawładnął światem. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Kij w to! I tak tego nie używam. Takie same funkcje ma mój TV. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 No właśnie chciałem zapytać, kto w dzisiejszych czasach używa konsoli do odtwarzania mp3... Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ktoś komu nie pasuje muzyka z gry, albo gra w gry online bez muzyki. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 No to teraz będzie zmuszony kupić ipoda Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13230 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Pewnie dałoby się pomajstrować z wyjściem/wejściem audio i efekt będzie podobny. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 NIe wierzę, na pewno będą te funkcje po update, albo jak ktoś napisał w komentarzach "w abonamencie". Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 No ja mając, czy to PS3, czy to 360 pod kinem domowym często używałem w roli odtwarzacza dla Audio... Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 kto w dzisiejszych czasach używa konsoli do odtwarzania mp3 Mój sąsiad używa(ł) PS3 do przechowywania: - zdjęć, - filmów, - muzyki. Konsola podłączona optykiem pod amplituner Sony oraz kablem HDMI (z pozłacanymi końcówkami za prawie 100E) do LCD Sony. Wszystko było OK dopóki chlebak nie wyskoczył z YLOD'em.... cała zawartość dysku poszła.... Niemniej wszystkie imprezy u niego napędzało PS3. Planował zakup PS4 ale teraz chyba zrezygnuje bo dla samych gier nie warto. Jak widać XO i jego tiwi jest lepsiejsze. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Firstly, you won’t be able to connect an external hard drive in order to expand your storage on PS4, and along with that you won’t be able to play MP3 files or audio CDs on the system, either – you’ll have you use Sony’s Music Unlimited subscription service for background playing of music. In terms of video settings, there’s a bit of good news, as you won’t have to reset (done on the PS3 by holding the power button down) these settings to change TVs or resolution. 3D will also be supported, “though no launch titles are currently 3D compatible”. So, does that mean Resogun won’t be 3D as previously hinted at? They’ve confirmed that PS4 games will be cached to the hard drive, rather than installed fully “to ensure a smooth gaming experience” as we reported this morning. However, you won’t be able to install from a disc and then buy a download version to activate that data – a download will still be required. http://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2013/10/ps4faq2.jpg If you want to keep all of your trophies and friends – of which you can now have up to 2000 – you’ll have to keep the same ID, though you’re able to display your real name too, and can import your Facebook photo to be used as your PSN profile picture. There won’t be any custom Dynamic Themes as there are currently on PS3, but the browser will be “faster and more compatible than the browser that comes with PS3″. Sony are remaining vague on whether you can access and buy PS4 digital content through a different region of the PSN – for example the US store – by saying “We recommend that people buy from the PlayStation Store in the region in which they signed up in order to ensure the best experience and customer support.” but nowhere denying that you can. http://www.thesixthaxis.com/wp-content/uploads/2013/10/ps4faq3.jpg Unfortunately, editing video content will be strictly limited to the PS4 system, which currently only allows you to trim the video to your liking. And then you won’t even be able to upload it to YouTube, as the Share button will only support Facebook for distribution. It does sound as though they’re finalising plans for YouTube however, as they say to follow the PlayStation Blog for further news on services to come after launch. And there’s also an interesting bit about the Vita – a forthcoming software update will allow for automatic downloads of subsequent software updates, as the PS3 and PS4 do. Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Eee... ja już nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Marketing Sony rozegrany wzorowo - ośmieszyli politykę MS i zyskali tym wielu popleczników, natomiast od strony multimedialnej PS4 to krok w tył względem PS3. Pominę tą śmieszną synchronizację z fejsbuczkiem, bo już czuję co będzie się działo. Banda gimbów klikająca co 10 sekund Share, żeby obwieścić światu że właśnie wydali 250zł na nową grę. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 żeby obwieścić światu że właśnie wydali 250zł na nową grę. Nie oni wydali. Ich rodzice wydali. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Who knows, może dostali od babci na mikołaja piniondze Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts