Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 4

Recommended Posts

Skończyłem właśnie TLOU, fenomenalna gra.

Gdyby był osobny temat to pewnie można by długo debatować o moralności tego całego Joel`a w końcowej części. Wybić tyle osób żeby uratować jedną (wbrew jej woli) i pozbawić świat szansy na lekarstwo. Kawał ch...ja ; - )

coś czuję ,że będzie o tym na dniach głośno i rockstar dostanie po D...

Tak jak napisał Wulfen - starch łatki zasysać...

BTW - nowa (dzisiejsza) łatka do Vity robi jej downgrade możliwości....

Edit.
http://m.ppe.pl/news-34736-rockstar_przyznaje__ze_pogorszono_grafike_w_grand_theft_auto_v_na_xone_i_ps4.html

Wiadomo, wersja na pc nie może odstawać
Żartujesz sobie ? Sugerujesz że dlatego obniżono jakość grafiki bo PC by nie dał rady uzyskać takiej grafiki w GTA V jak jest na PC %-) %-) %-) Mam nadzieje że to był żart z Twojej strony :menda: :menda: :menda:

Cześć, od wczoraj jestem posiadaczem PS4 ... mam pytanie odnośnie Rest Mode ... rozumiem, że ten tryb nigdy się sam nie wyłącza i konsola oczekuje cały czas. Włączyłem Rest Mode gdyż ściągała mi się aktualizacja do gry, jednak po jej ściągnięciu konsola nadal tkwiła w Rest Mode .. jak w takim razie zrobić, żeby konsola sama pobrała aktualizacje/zainstalowała ją i się sama wyłączyła. Co jeśli w trakcie ściągania update do gry kazałbym konsoli się wyłączyć po prostu. Włączy się w nocy i dokończy robotę jak PS3 czy jak ?? Dzięki za odp, ten tryb rest mode nie do końca jest jasny dla mnie.

Edytowane przez Cepheus119

Rest mode to zwyczajne "uśpienie" konsoli, zamiast standardowego wyłączenia, w tym stanie konsola może pracować w tle, ściągać aktualizacje do gier czy całe gry nie pochłaniając dużo enegrii.

Jak się nie mylę to dopiero w tym nowym updacie można ustawić, że w rest modzie będzie też instalować updaty systemowe (wcześniej tylko pobierał, instalować trzeba było po wybudzeniu).

Wszystkie opcje i możliwości "stanu spoczynku" konsoli znajdziesz w ustawieniach, gdzie możesz określić po jakim czasie ma się włączyć, jak długo mają działać porty USB i czy konsola ma pracować w tle.