Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 4

Recommended Posts

Gość effendi360

Przestań już, bo któryś raz wspominasz o resistance i mi się serce ściska bo o ile gra jest fajna to grafika dla mnie jest nie do zaakceptowania. Może jakby to przeszedł na 19 calach dało by się grać ?

Effendi ale po części ma racje :)

Tak jest niestety. Rozdzielczość niższa niż w smartphonach, i naciągane fps. Nie wpsominając o uciętych efektach oraz jakości grafiki, czy też ilości graczy (patrz bf3). 

Mam kumpla który zachwalał ps3, dopóty nie przesiadł się z powrotem na pc i zobaczył z czym to się je   :)

Edytowane przez Rexlu

Nie licz że grafika na takim sprzęcie wgniecie w fotel ;) Na PC z MSAA, super hiper ultra itd może tak.

A właśnie, że nie :) Z konsol da się naprawdę wiele wyciągnąć i nie argumentuje tutaj niepotrzebnymi wodotryskami tylko widoczną dla oka grafikę.

Postaw koło siebie w jednym czasie to gwarantuję , że zobaczysz :D

Skończmy już to za przeproszeniem s***e o grafice w tej generacji(x360,PS4). To jasne , że konsola w starciu z PC dostanie na tym polu po tyłku :P

Edytowane przez R-Koniu

Wiem, wiem, ale nie ma co mówić, że konsola dostanie po du**e od PC, bo to nie ma sensu :D Wiadomo, że dostanie, bo PC ma nowy sprzęt co parę miesięcy, a konsola jest jedna na może 7 lat, więc oczywistą oczywistością jest, że PC graficznie wygrywa :P

Wiem, wiem, ale nie ma co mówić, że konsola dostanie po du**e od PC, bo to nie ma sensu :D Wiadomo, że dostanie, bo PC ma nowy sprzęt co parę miesięcy, a konsola jest jedna na może 7 lat, więc oczywistą oczywistością jest, że PC graficznie wygrywa :P

No i to starałem się przekazać :x

Edytowane przez R-Koniu

Skąd wziąłeś te 7 lat? Normalnie odstępy między generacjami nie przekraczały 5 lat.

I zwykle mimo tego, że były w dniu premiery na poziomie mid-endu na PC na początku zamiatały grafiką.

I nie patrz na obecną generację, bo to był wypadek. Nigdy więcej tak nie zrobią, bo były zwyczajnie niedochodowe.

O ile dobrze kojarzę to dopiero po kilku latach przestali dopłacać do konsol. Trochę odbijali sobie w cenach gier, ale wedle różnych newsów i artykułów, które czytałem wsadzenie tak mocnych bebechów do konsol niezbyt im się opłaciło. Dużo lepszy był stary sposób, słabsze komponenty, krótszy cykl życia konsol.

Od 2005 roku, od dnia premiery Xboxa 360, sprzedaliśmy 67 milionów konsol, co przyniosło dochód w wysokości ponad 56 miliardów dolarów. Po siedmiu latach nadal zajmujemy silną pozycję - pisze Mehdi(2012)

Dochód = przychód - koszty ;)

Edytowane przez R-Koniu