sid vicious 16131 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jak pytałem o to samo to mówili mi, że PC to bardziej symulator, więcej realizmu, wymagający praktyki, natomiast Driveclub jest bardziej zręcznościowy, mniej restrykcyjny i wymagający. Więc jeśli chcesz śrubować rekordy i ćwiczyć trasy to pewnie Carsy, a jak tylko miło pojeździć to DC. Cytuj Link to post Share on other sites
Gr4ndy 1741 Napisano 28 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Zdecydowanie lepiej kupić Driveclub'a jeśli chcesz włączyć grę i od razu grać nie przejmując się ustawieniami/treningami itp. W pcars żeby niektórymi samochodami dało się jeździć trzeba spędzić masę czasu na ustawieniach. Posiadając obie gry, zdecydowanie lepiej i przyjemniej jeździ mi się w driveclub. W Pcars warto zainwestować jak ktoś posiada kierownicę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Używa ktoś z Was podstawki chłodzącej? Jest to w ogóle warte zachodu? Jeżeli tak to zaproponujecie jakiś model?Dalej...Kupiłem ostatnio Sebastien Loeb Rally Evo i jazda jak tralala. Trzeba się napocić żeby coś ugrać. Dla mnie bomba. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A to ma w ogóle sens, skoro PS4 nie odprowadza ciepła dołem? Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nie dość że nie używam, to jeszcze mam konsolę ustawioną na wzmacniaczu (który wyprowadza ciepło górą). Ani jednemu ani drugiemu krzywda się nie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A to ma w ogóle sens, skoro PS4 nie odprowadza ciepła dołem? Odprowadzać nie musi ale zasysać zimne chyba może. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 (edytowane) A czym ma zasysać dołem skoro nie ma tam żadnych otworów? Edytowane 2 Marca 2016 przez mabrothrax Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dostałem kod do beta testów Systemu 3.50 zobaczymy z czym to się je . Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Używa ktoś z Was podstawki chłodzącej? nic to nie daje takj samo jak stawianie na wszelkiego radzaju korkach itp ps4 wywala ciepło tyłem a zimne bierze bokami co ciekawe płyta główna tam też jest do góry nogami i znajduje się z góry urządzenia ze skierowanym w dół radiatorem przepływowym Cytuj Link to post Share on other sites
silence 1162 Napisano 2 Marca 2016 Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 A czym ma zasysać dołem skoro nie ma tam żadnych otworów? Dołem... Jak stoi pionowo. Leżąc na płask nie ma oczywiście skąd dołem zasysać. Tak czy inaczej skoro nie ma to sensu to nie. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Działa wam psn? Oto jak działa nowy System 3.50 . Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 549 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Poka poka, upublicznij. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Najwidoczniej gość ukrył, bo Sony by go ścigało . Pewne jest to, że szybciej działa i nie ma lagów podczas przewijania listy gier itp. Edytowane 3 Marca 2016 przez Blest Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 549 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Aa ok myślałem, że to Twój filmik. W sygnaturce musisz sobie poprawić: ... Windows 10 = Xbox One... Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Osobiście nie pamiętam kiedy PC w domu używałem . Głównie w pracy na PC się siedzi, w domu tylko na PS4 ;]. Edytowane 3 Marca 2016 przez Blest Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Odpalam właśnie Helldivers. Chętnych zapraszam. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Kurcze, napisz do mnie na iMSG następnym razem bo tutaj zawsze za późno zaglądam Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Dzisiaj zaczyna się darmowy weekend z betą multi Uncharted 4, można ściągać za free. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 4 Marca 2016 Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Już pobrane teraz tylko wyjść z roboty i wieczorkiem coś ubić . Zapraszam do wspólnej gry PSN Choszczykk Cytuj Link to post Share on other sites
Vastooo. 0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jak to teraz wygląda jeśli mam do wydania te ~2k. Można spokojnie uderzyć w PS4 po tym co się dzieje na Xboxie ostatnio? Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 A co się dzieje na XO? Konsola dalej konsolą. A to że M$ leci w pieca to inna sprawa. Jak nie masz dodatkowo kompa do grania to nic się nie zmienia. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Zobacz które gry Cię bardziej interesują(exy) i wybieraj ps4 czy xo. Cytuj Link to post Share on other sites
patrykk1998305 64 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Sprawa wygląda tak, że na xboxa nie istnieje już coś takiego jak tytuł ekskluzywny Wszystkie gry na xboxa będą też na komputer, moim zdaniem teraz jak wybierać to pomiędzy pc(za 2000-2500zł już da radę złożyć coś na czym porządnie sobie pograsz) a ps4 Niestety sam kupiłem xboxa jeszcze przed ogłoszeniem tej polityki ._. Teraz będę musiał szukać kupca Cytuj Link to post Share on other sites
czestochowakiero 144 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 A na jakich exclusivach koledze zależy!??? Microsoft po prostu integruje granie PC z xone i tyle czy to źle czy dobrze trudno powiedzieć na bank tego nie porzuca jak games for Windows swego czasu. Pytanie co chcemy od konsol ja w swej.. Karierze.. Grałem i posiadałem Pegasus mega drive atari lynx Sega game gear różne wersje game boyow potem psp i ps vita dalej ps one ps 2 potem. Xbox 360 teraz ps 4 ale jakoś patrzyłem w zasadzie na gry tak ogólnie i nie zwracałem. Uwagi za bardzo na exclusivach PS 4 wziąłem a nie xone bo bardziej mi się konsolami podoba :wub: A gry i na jedna u na drugą platformę są dobre Cytuj Link to post Share on other sites
t0md3long3 69 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Witam, ja z zapytaniem czy jest jakas ekipa pograć w the division? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts