Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] PlayStation 4

Recommended Posts

Więc takie pierdoły w wątku o PS4 to wg. Szanownej Ekipy Moderatorskiej nie spam? :D

Moje gratulacje. Dziwie się, że właściciel forum pozwala na takie jaja. 

Napisz co to jest kaseta VHS 

@BIGPUN Bardzo jesteś zabawny panie docinka. Ale nie trafiłeś z moim wiekiem, przykro mi. 

O co ci chodzi? 

O świetny żart pana BIGPUN. 

Skąd wiesz, że piszę to do ciebie? 
To jest dystans:
>--------------------------------------------------<

Warto stosować do siebie. Nie boli, nie uczula, nie pozostawia posmaku.
Tańszy od maści na dupościsk. Efekt uboczny: uśmiech. 
Idź do działu Hyde Park z tym spamem.
Ty zacząłeś szukać zaczepki... To ciebie zapraszamy do działu Hyde Park albo kosz
Gdzie niby ja zacząłem ? Posty już zgłosiłem jako spam ale jak widać nie zostały usunięte.
ja tu nie widzę spamu lecz tylko Twoje "wąty"
Ja również.
Hieh, jakbym wiedział, że tu takie kwiatki można znaleźć to bym częściej zaglądał 

SPAM

Edytowane przez sid vicious

:facepalm:

Uważasz, że w wątku o PS4 powinny być jedynie burzliwe dyskusje o pikselach i ilości kl/s ? Sugerowałbym, abyś raz na jakiś czas wyciągnął kij od szczotki z wiadomego miejsca.

Najbardziej nienawidzę, jak przyłazi tu do nas jakiś imbecyl, który wysławia się jak osoba po porażeniu mózgowym, a jeśli ktoś zwróci mu na cokolwiek uwagę, to zaczyna straszyć ostrzeżeniami, wprowadza nieprzyjemną atmosferę, a potem jeszcze wyłazi z niego "moderator to, tamto, sramto".

My tu nie prowadzimy ani lecznicy podrażnionych zwieraczy, ani nikt nam nie płaci za tolerowanie roszczeniowych dupków, więc oddeleguj się jak najdalej od tego forum i oszczędź mi roboty.

• Popieram 3

W morele konsolka za 1499 i zastanawiam się nad kupnem czy może jednak trochę poczekać. Konsola Sony sprzedaje się ponad trzy razy lepiej od Microsoftu, a cena z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza. Myślicie, że do ilu spadnie pod koniec roku, zwłaszcza na szał wyprzedażowy w święta?

Edytowane przez Samzon