Gość rezerwuar Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Faktycznie, oglądnąłem na tubie parę filmików i mogę powiedzieć, że :facepalm: . Cytuj Link to post Share on other sites
Numik 400 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No cóż, przynajmniej w Polsce PS4 nie będzie kosztować 1850$: http://www.gamespot.com/articles/ps4-costs-1-850-in-brazil/1100-6415637/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dla nich to sukces, że będą ją w ogóle mieć. Kiedyś czytałem, że ps2 zadebiutowało tam oficjalnie chyba jakieś dwa czy trzy lata temu. http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/ I play Battlefield 3 on my 360 -which I've been told runs at 30fps- and after watching my friend's i7 Titan powered PC running the game at 60fps+, I'd say there's a major F'n difference. I was blinded by the fantastic light which picked me up and coddled me like my mum. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Do końca roku ma być wydane na ps4 33 tytuły a na dzień startu - 15 - więc grubo przesadzasz... 33 tytuły z czego 20 indorów Cytuj Link to post Share on other sites
aki1986 18 Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Effendi wystarczy odsunać się od TV i po problemie diody, mam taki sam TV jak na filmikach tylko chyba większy i problemu z ps3 nie mam. Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 23 Października 2013 Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Barack Obama świadomie lub nieświadomie, umieścił w przemówieniu lokowanie PlayStation 4. Sony naprawdę nie żartowało z tym, że kampania PS4 będzie najdroższą w historii Sony PS3Site.pl Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 http://www.ps4polska.pl/juz-pewne-battlefield-4-zadziala-w-1080p/ muszę przyznać, że to ciekawe Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 No w sumie Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Link to post Share on other sites
fenikz 12 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 PS4 umożliwi dzielenie się grami z PS Network http://www.ps4polska.pl/wp-content/uploads/2013/10/ps4-sharing-games.png Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Tytuł bardziej chwytliwy, niż to całe "dzielenie" - bo podzielność dotyczy tylko użytkowników NASZEJ konsoli, więc plus jest tylko taki, że brat będzie mógł sobie osobne konto założyć i nic z tego nie wynika w kwestii oszczędności (np. zrzutka z kimś na forum). A to że logując się na swoje konto na czyjejś konsoli ma się dostęp do swoich rzeczy jest zrozumiałe samo przez siebie... -logując się na moje konto na steam z innych pecetów mogę sobie grać w moje gry... i to nawet bez limitu 2 komputerów Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To można nazwać dzieleniem się grami. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Śmiech na sali... Śmiech na sali i tyle. "Firma" daje ludziom to, co powinni mieć od dawna za free (bo na innych platformach mają) i nagle wszelkie portale traktują to jako prawdę objawioną a od komentarzy aż się serwery trzęsą.... Ja się pytam: co ci ludzie robili ostanie 10 lat ? Spali ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Niedługo będzie się reklamowało dzielenie lodówką. Dostęp dla wszystkich domowników! Za darmo! Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Wyobraźcie sobie lodówkę na pieniążek ale bym na to wydał pieniędzy:D Sory tak sobie napisałem:) Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 26 Października 2013 Udostępnij Napisano 26 Października 2013 PS4 jest mocno usadzone wokół ich magicznego "share" button. I o ile, tak jak mówi xor, cały ten szyld to oczywista oczywistość, tak osiągnięcia brata będą widnieć jako osiągnięcia brata, i "sharowane" będą jako on, a nie ten pierwszy posiadacz konsoli.Jak wiadomo, cały ten facebookowy pierdolnik będzie zadowolony - więc sony spełniło ich oczekiwania, a przy okazji ustrzelili sobie dobrą reklamę, gdzie nikt nie zarzuci że powiedzieli źle. Cytuj Link to post Share on other sites
kamar59 264 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MWzkw32amOM Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie wygląda to aż tak źle, nawet lepiej niż się spodziewałem Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Wszedłem dzisiaj na restinpc.... autor tego gówna jest naprawdę upośledzony @Up Brakuje cieni. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja wiem czego brakuje. Stwierdziłem tylko, że jest lepiej niż się spodziewałem. Całe niedoróbki i tak zakrywa ogromna masa bluru Cytuj Link to post Share on other sites
Light56 56 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Już widać, że Xbox One będzie miał gorszą grafikę i wydajność w grach przykład BF4 na PS4 vs XONE 1 Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Przynajmniej na Xone nie ma kg bluru przy rozdzielczości sub hd. Natywna wygląda lepiej niż to rozmazane coś Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 PS4 -> względem PC Wyraźnie gorzej przez kilogramy bluru i brak niektórych cieni. PS4 -> względem XONE Porównywalnie, XONE mimo niższej rozdzielczości prezentuje ostrzejszy obraz, bo nie jest on tak rozmyty. Już widać, że Xbox One będzie miał gorszą grafikę i wydajność w grach przykład BF4 na PS4 vs XONE Musiałeś przyfanbojować bo byś się spłakał. Xone nie ma pociętych cieni i bluru, ale ma niższą rozdziałkę - wychodzi po równo. W momentach mocno procesorowych (upadek komina), to jednak PS4 bardziej gubi klatki (było do przewidzenia). To jest kabaret, nowa generacja... i te same sztuczki co dotychczas -tniemy zasięg renderowania detali -tniemy jakość cieniowania -zapaćkamy obraz blurem Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Moim zdaniem należałoby znaleźć ustawienia graficzne na PC odpowiadające konsolom (np. PS4) i zestawić ją z PC, który oferuję podobną liczbą klatek przy tych ustawieniach. Dzięki temu można łatwo zobrazować ile kosztuje piecyk oferujący "next-genową" grafikę. Wszedłem dzisiaj na restinpc.... autor tego gówna jest naprawdę upośledzony Też sprawdziłem co tam się dzieje. Ten koleś nie jest upośledzony, tym stwierdzeniem obraziłeś takich ludzi. Moim zdaniem publiczny lincz jest w jego przypadku najbardziej wskazany Poza tym nienawiść widać szczególnie do "cebulaczków" z bmk, dlaczegóż to? Cytuj Link to post Share on other sites
kuba83bb 91 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) Sory ale konsole to k...., mój stary tani sprzęt będzie miał lepszą grafę i bf4 będzie płynniej działał. Edytowane 29 Października 2013 przez kuba83bb Cytuj Link to post Share on other sites
gamerrxx 20 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Mam monitor 1440:900 to w sumie może jeszcze przemyśle kupno ps4 A tak wracając do tematu trochę to żałosne, że do tego fhd nie doszli, ale biorąc pod uwagę same detale muszę przyznać koszmaru nie ma bo pod tym względem XO jakoś nie odstaje. Dobra zobaczy się kiedy wszystko oficjalnie wyjdzie bo YT nie pokazuje dokładnie wszystkiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts