rudnis 2673 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Super czysto i to się chwali. Wydaje mi się czy karta nieco opada w slocie? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jest równo ale zrobiłem krzywo zdjęcie i musiałem "wyprostować" i się trochę zdeformowało Cytuj Link to post Share on other sites
isbazaj 2847 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Czekam na wodny blok, karta ma słabe właściwości OC ale na wodzie będzie te 2000MHz trzymać. http://i1341.photobucket.com/albums/o747/isbazaj/IMG_0356_zpsh3tyobid.jpg 7 Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 @up Do jakich wartości boostuje karta? Cytuj Link to post Share on other sites
isbazaj 2847 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Do jakich wartości boostuje karta 1949MHz Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Faktycznie coś słabo jak na FTW. Szkoda, że ta wersja wpada w takie marne losowanie. Powinna spokojnie lecieć na powietrzu do tych 2,05. Cytuj Link to post Share on other sites
isbazaj 2847 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 słabo jak na FTW Plus 50 MHz na rdzeniu i tak po jednej rundzie lub podczas potrafi wywalić sterownik , może gdyby dało się podnieść napięcie na rdzeniu to by coś zmieniło, pamieć na 500 MHz stabilnie . Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś73 8917 Napisano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 to chyba dobrze trafiłem ze swoją MSI na 2100 / +600 rdzeń przeszedłem W3, testowałem też 2130 i kraszy, zwiech nie było wiec jakiś tam potencjał jeszcze siedzi trzeba bedzie sie pobawić jeszcze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Swoim sprzętem trochę zaniżę średnią wypasu z tego wątku http://oi68.tinypic.com/eu4geu.jpg 4 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 trochę zaniżę średnią Taki śpec a tu taki bałagan. Cytuj Link to post Share on other sites
ALF 28963 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Niezły makaron 8 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 @Fenio Do fotek mogłeś chociaż kurz ogarnąć, no chyba, że miał być taki artystyczny nieład 2 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Kurz, syf... masakra! Wstyd w ogóle wklejać. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14022 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Wcale nie Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki śpec a tu taki bałagan. Od wyglądu kompa nigdy specem nie byłem Komp ma działać a cała reszta to gadżeciarstwo Kurz, syf... masakra! Wstyd w ogóle wklejać. Nie ma szczurzych bobków i pajęczyn więc bez przesady Do fotek mogłeś chociaż kurz ogarnąć, no chyba, że miał być taki artystyczny nieład Komp zaprezentowany tak jak jest używany. Kurz raz na czas do wypsikania sprężonym powietrzem a kabli już nie idzie bardziej schować bo się nie mieszczą we wnęce za płytą główną. Zasilacz nie modularny Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Fenio 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 bez przesady "pochwal się..." - czym Ty tu się chwalisz? kurzem? syfem? wypsikania sprężonym powietrzem co można było zrobić przed foceniem i wstawieniem tutaj nie idzie bo się nie chce? Wszystko da radę zrobić. modułowy modularny Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 31 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Eh... Nigdy, przenigdy nie kupujcie tygona E1000 bez plastyfikatorów... Całe szczęście że miałem go w kompie tylko jeden odcinek (GPU-> dolna chłodnica). Ja wczoraj dzięki niemu musiałem pozbyć się mojego eksperymentalnego 3-letniego pastela ['] ['] ['] Pozbyć się go musiałem mopem z podłogi bo popłynął po złączce gdy 1,5 roczny tygon zamienił się w galaretkę i zwyczajnie zaczął puszczać płyn po złączce i przez dno budy na podłogę. Uciekając sobie wesoło z obudowy zabrał też ze sobą białe przedłużki do GPU które zabarwił na szlachetną purpurę (serio nie przewodzi prądu! ). Wymianę węży na primochilla advanced lrt odwlekaną już od jakiegoś czasu musiałem więc przyspieszyć. A do układu trafił nowy, biały pastel. Czas start i mierzymy czy też przeżyje 3 lata i kilka różnych barwników. No ale efekt tego taki że sprzęt musiałem rozłożyć, pomyć, wyczyścić i poskładać. Dwa dni roboty, banan na gębie. Dumnie prezentuję więc swoje ultra krzywe gpu. Niestety nie miałem wystarczająco dużo primochilla żeby zrobić sobie nadmiar który podpierałby grafę. Next time. http://i.imgur.com/hL8eqAN.jpg http://i.imgur.com/4NpDp6x.jpg 20 Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 "pochwal się..." - czym Ty tu się chwalisz? kurzem? syfem? Jak się dobrze przyjrzeć to można dostrzec coś więcej niż tylko kurz. Ale niech Ci będzie że to tylko kupa syfu, kurzu i plątaniny kabli Takim podejściem jednak zniechęcasz innych forumowiczów do wstawiania swoich sprzętów o ile nie są pedantycznie wyczyszczone, z pięknymi podświetleniami i schowanym każdym kabelkiem jak w kompie na wystawę. bo się nie chce? Wszystko da radę zrobić. Obudowa nie ma okna, komp stoi we wnęce biurka. Gdyby je wszystkie wyciągnąć i starannie upychać to być może by weszły ale tak jak napisałeś, nie chce się. Szkoda mi na to czasu. modularny Moja pomyłka, poprawione. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Widzę, że dalej nie łapiesz co oznacza "pochwal się" w nazwie tematu... Jak się dobrze przyjrzeć to można dostrzec coś więcej niż tylko kurz kurz jako pierwszy rzuca się w oczy z pięknymi podświetleniami kompie na wystawę nope. Wystarczy, że jest czysto i schludnie. Inaczej co chcesz pokazać? Swoje niedbalstwo? Flejowatość? schowanym każdym kabelkiem pomijając względy wizualne, pomaga w cyrkulacji powietrza. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Takim podejściem jednak zniechęcasz innych forumowiczów do wstawiania swoich sprzętów o ile nie są pedantycznie wyczyszczone, z pięknymi podświetleniami i schowanym każdym kabelkiem jak w kompie na wystawę. Wielu użytkowników z bardzo ograniczonymi budżetami udowodniło w tym temacie, że nie trzeba wydawać milionów monet, aby mieć schludne wnętrze pieca. Wstawianie tu nieogarniętej plątaniny kabli i srogiej warstwy kurzu to trochę jak pójście na ślub kumpla w przepoconym t-shircie, zionąc trawioną właśnie wódą. 9 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Fenio 1708 Napisano 31 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 OK przekonaliście mnie, wersja 2.0 tego syfu. Lepiej się nie da http://oi65.tinypic.com/noetqw.jpg 15 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 A jednak można. Potrzeba tylko odpowiedniej motywacji. O niebo lepiej 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty Biafra 16739 Napisano 31 Sierpnia 2016 Popularne posty Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Wszyscy się obruszyli a Fenio przyszedł tu po motywację do posprzątania Ja jak mi się nie chce sprzątać w domu to też zapraszam gości żeby nie było innego wyjścia 15 Cytuj Link to post Share on other sites
rudnis 2673 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 U mnie bez kurzu http://abload.de/img/pcset2jrsx4.jpg http://abload.de/img/pcset1ahstq.jpg Nie śmiejcie się z pomarańczowych zaślepek na GPU 8 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 1 Września 2016 Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Hahahahaha te pomarańczowe zaślepki na GPU hahahahahaha 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts