aleks128 4 Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Powiem tak zakończenie jest zaskakujące prawie spadłem z fotela(czekam na dalsze losy... a sami zobaczycie:).Graficznie nieźle wycisneli soki z podrasowanego silnika jupitera a zwłaszcza jak się włączy wszystkie wodotryski.Audio też nie jest złe jedynie co mnie zraziło to przeładowanie niektórych broni jak z F.E.A.R.Moja ocena bez zastanowienia 9/10.A co do wymagań jak zwykle zawyżone P4 3,2@3,5Ghz Ram 2GB Karta Graf 8600GT 512 mb DDR2!!! I leci na maks bez chrupnięc w 1024x768(17 cali monitor) z FSAA 2x i Filtrowaniem anizotopowym 4x. Pozdrawiam all Niestety nie ma benchmarka Tutaj się tez zgadzam z szybkością ladowania poziomów mija z 7 sekund i mozna grać Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Strasznie mnie wnerwia ten ziarnisty filtr obrazu , ale podobno mają to naprawić w łatce (da się wyłączyć ). Tutaj się tez zgadzam z szybkością ladowania poziomów mija z 7 sekund i mozna graćU mnie jakieś niecałe dwie sekundy :mrgreen: Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Strasznie mnie wnerwia ten ziarnisty filtr obrazu , ale podobno mają to naprawić w łatce (da się wyłączyć ). Tutaj się tez zgadzam z szybkością ladowania poziomów mija z 7 sekund i mozna graćU mnie jakieś niecałe dwie sekundy :mrgreen: No tak tylko porównaj sobie twój sprzęt z moim Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Na stronie http://enthusiast.hardocp.com pojawił się ciekawy test następujących kart graficznych (w j. angielskim): AMD: Radeon HD 4870 X2 with 1GB of GDDR5 Radeon HD 4870 with 1GB of GDDR5 Radeon HD 4870 with 512MB of GDDR5 Radeon HD 4850 with 512MB of GDDR3 NVIDIA: GeForce GTX 285 with 1GB of GDDR3 GeForce GTX 280 also with 1GB of GDDR3 GeForce GTX 260 (216 Core) with 896MB of GDDR3 Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Strasznie mnie wnerwia ten ziarnisty filtr obrazu , ale podobno mają to naprawić w łatce (da się wyłączyć ). Tutaj się tez zgadzam z szybkością ladowania poziomów mija z 7 sekund i mozna graćU mnie jakieś niecałe dwie sekundy :mrgreen:nie popadnij w samozachwyt ;p u mnie też w dwie sekundy a mam tylko 2,9GHz intela a nie 3,5 athlona Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Strasznie mnie wnerwia ten ziarnisty filtr obrazu , ale podobno mają to naprawić w łatce (da się wyłączyć ). Tutaj się tez zgadzam z szybkością ladowania poziomów mija z 7 sekund i mozna graćU mnie jakieś niecałe dwie sekundy :mrgreen:nie popadnij w samozachwyt ;p u mnie też w dwie sekundy a mam tylko 2,9GHz intela a nie 3,5 athlona Mam takie wrażenie że wywyższasz Intela nad Amd;)A taka prawda że obie firmy są pod jakimś względem dobre. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nawet nie mam zamiaru wywyższać AMD też jest dobre Link to post Share on other sites
Arcziy 4 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja miałem amd i było całkiem nieźle ale to że teraz mam i wolę intela nie znaczy że myśle o amd źle poprostu mój quad mi przypadł do gustu zwłaszcza odblokowany mnożnik Link to post Share on other sites
Nastron 0 Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja mam takie pytanie odniśnie feara 1 czy ktoś może wie, gdzie w rejestrze siedzi cdkey do Fear'a zwyklego i dodatku Extraction Point ? co do tematu, już ściągam demo bo na oryginał sobie chwile poczekam, ale oddając cześć Twórcom - zakupie oryginała Pozdrawiam Nastron Link to post Share on other sites
Marcin1PL 0 Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ściągnij na próbę gierkę można grać na online! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Na stronie http://enthusiast.hardocp.com pojawił się ciekawy test następujących kart graficznych (w j. angielskim): AMD: Radeon HD 4870 X2 with 1GB of GDDR5 Radeon HD 4870 with 1GB of GDDR5 Radeon HD 4870 with 512MB of GDDR5 Radeon HD 4850 with 512MB of GDDR3 NVIDIA: GeForce GTX 285 with 1GB of GDDR3 GeForce GTX 280 also with 1GB of GDDR3 GeForce GTX 260 (216 Core) with 896MB of GDDR3 No to nvidia nieźle dostaje po du**e od ATI, radki wyraźnie górą w tej grze. Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dla mnie fear jedynka była spoko bo grafa była na poziomie wszystko było takie fajne zwolnione efekty itp a project orgion sie nudzi po 5min grania idziesz szczelasz nic więcej Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 W Project Origin też masz "bullet time" pod lewym controlem. Nie wiem jak ta gra może Ci się nudzić, dla mnie jest miodna aczkolwiek wszystko zależy od poziomu trudności na jakim grasz. Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Napisze tak dobra gierka przeszedlem i jestem happy raczej do gry nie wroce chyba ze wyjdzie trojka Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to sprzedaj mi ją po okazyjnej cenie Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 to sprzedaj mi ją po okazyjnej cenie Zapomnij, pewnie już dawno sprzedana Link to post Share on other sites
fragblo 2 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 W Project Origin też masz "bullet time" pod lewym controlem. Nie wiem jak ta gra może Ci się nudzić, dla mnie jest miodna aczkolwiek wszystko zależy od poziomu trudności na jakim grasz. bullet time to Max Payne miał najlepszy =) Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 31 Marca 2009 Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to sprzedaj mi ją po okazyjnej cenie przykro mi ale ja nie kupuje gier tylko je sciagam powod jest taki ze mam ich za duzo kupuje tylko Prawdziwe hity takie jak crysis,gothic 1/2 ,Company of heroes,gta IV,stalker 1/2.itd ktos kto lubi gry rpg z prawdziwego zdarzenia niech ostrzy pazurki na Risen wydaje mi sie ze to kupie :mrgreen: pozdro Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 STALKER__PL__ - Skoro grasz, a nie płacisz to kradniesz, okradasz autorów gier! Jak miałem 10 lat robiłem to samo. Później uznałem iż wolę nie kupić powiedzmy "bajerów" do komputera niż okraść kogoś. A jeśli nie masz pieniędzy na gry(mocno wątpię) to po prostu ich nie kupuj! Link to post Share on other sites
fragblo 2 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 STALKER__PL__ - Skoro grasz, a nie płacisz to kradniesz, okradasz autorów gier! Jak miałem 10 lat robiłem to samo. Później uznałem iż wolę nie kupić powiedzmy "bajerów" do komputera niż okraść kogoś. A jeśli nie masz pieniędzy na gry(mocno wątpię) to po prostu ich nie kupuj! Osobiście nie zrozumiałem ostatniego zdania. Jeżeli ktoś nie ma pieniędzy to logiczne, że nie kupuje. Link to post Share on other sites
kugelfangxxx 0 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 STALKER__PL__ - Skoro grasz, a nie płacisz to kradniesz, okradasz autorów gier! Jak miałem 10 lat robiłem to samo. Później uznałem iż wolę nie kupić powiedzmy "bajerów" do komputera niż okraść kogoś. A jeśli nie masz pieniędzy na gry(mocno wątpię) to po prostu ich nie kupuj! Jakoś ja mam 21lat i nie krępuje się tym że mam kilkaset pirackich gier ;] w tym najnowszego Tom Clancy's H.A.W.X !!! Narkotyki są nielegalne tak samo jak nielegalne są pirackie gry a jakoś wszyscy je kupują i ćpają (marihuana, amfetamina, drops, kwasy itp) więc co ty opowiadasz? zazdrościsz że kots ma wcześniej grę i za darmo? ciekawe ile masz MP3 na kompie? czy masz office najnowszego oryginalnego i czy twój windows jest oryginalny ? ahahah żal gościa Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 STALKER__PL__ - Skoro grasz, a nie płacisz to kradniesz, okradasz autorów gier! Jak miałem 10 lat robiłem to samo. Później uznałem iż wolę nie kupić powiedzmy "bajerów" do komputera niż okraść kogoś. A jeśli nie masz pieniędzy na gry(mocno wątpię) to po prostu ich nie kupuj!Tak kradne poniewaz wkur.ia mnie jak wydam na gre 120 PLN trzy godziny i po grze powiem szczeze ja nie kradne gier ktore nie okradaja mnie np dead space ukradlem przeszedlem gra mi sie bardzo podoba to kupilem zeby zaplacic tworcom za ich wysilek mam przyklad odwrotny kupilem Call of duty 4 i co ujrzalem Cod 2 tylko kosmetyka inna gdyby nie ten multi to chyba bym zalowal wydanej kasy Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie ma się co chwalić "pożyczaniem" gier z neta, ale nie oszukujmy się, gry są drogie jak na polskie warunki, jak mnie nie stać żeby kupować gry w sklepie to pożyczam od osiołka czy innego dobrego wujka. Nie przesadzajcie z ocenianiem moralności i etycznego zachowania innych, bo sami na pewno macie swoje za uszami. Gdybym zarabiał w euro, to pewnie kupowałbym oryginały, ale na to się nie zanosi. Link to post Share on other sites
Andrzej Michalski 1 Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ok, pogadaliśmy sobie trochę o "pożyczaniu gier", ale to nie jest odpowiedni temat Wypowiadamy się na temat FEARA 2 Posty nie na temat, będę usuwał Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to ja mam 2 pytanka: ile zajelo przejscie gry na pozomie trudnosci normalnym i czy slyszla ktoś coś może o obniżce ceny?? widzialem na komputroniku za 110 zł co i tak jest plusem w porownaniu np ze 130 zl w empiku ale jakby zeszlo choc na 99 to by milo bylo Link to post Share on other sites
Recommended Posts