Skocz do zawartości

[PC] Euro Truck Simulator 2

Recommended Posts

Jak ktoś miał powiedzmy 40lvl i po zainstalowaniu patcha lub coś innego, wszystko poszło z dymem no to wtedy można takie coś zainstalować/ A jest taka wiara ze ledwo zakupiła etsa i wgrywali te mody a później pograł 2 dni i gra w kat, i na forum taka  fama " Ale ta gra nudna"

Jak ktoś miał powiedzmy 40lvl i po zainstalowaniu patcha lub coś innego, wszystko poszło z dymem no to wtedy można takie coś zainstalować/ A jest taka wiara ze ledwo zakupiła etsa i wgrywali te mody a później pograł 2 dni i gra w kat, i na forum taka  fama " Ale ta gra nudna"

A teraz jeszcze raz, tylko z interpunkcją ;)

Edytowane przez mICh@eL

jest winter mod na wersję 1.4.1???

Malo jest map które działają na tym patchu, poczekaj jeszcze trochę i zaraz ktoś stworzy lub sam sprawdź.....

A teraz jeszcze raz, tylko z interpunkcją ;)

ty, sralisnki madralniski :P  do rzeczy kolego :)

Edytowane przez 06radcho

W nowym Iveco Hi way jest taka opcja ze ściągasz kaganiec automatycznie i śmigasz ile fabryka dala, ale to tylko w Iveco.

Wpisz w google i testuj, u siebie mialem co chodzilo na kazdej wersji/ jak bede mial PC to ci dam znak.

Wpisz tak:

ETS2 brak ograniczenia predkosci

lub

no speed limit mod

Z kagańcem spokojnie wszędzie dojedziesz na czas, ale wiadomo każdy daje w palnik ;)

Edytowane przez 06radcho

Prezesie, przejechałem się Iveco, nie powiem, ciągnik zacny. Chyba 540KM, z naczepą się ślimaczy trochu (może to z przyzwyczajenia do 750KM Volvo ;) ) ale trzyma się drogi jak przyklejony. Mały ale wariat, w sumie całkiem spoko. Musisz sobie PC załatwić i obczaić na kierce.

Koledzy kierowcy, mam problem z ETS2, otóż przyjmuję zlecenie i daje w drogę, ale po jakims czasie znika mi zlecenie i naczepa, i wychodzi na to że jechałem na pusto :/ Miałem to 2 razy, za każdym razem przy końcu trasy. Mam tak po aktualizacji do 1.4.1

Dodo - nie wiem szczerze mówiąc. Widziałem filmiki na youtube gdzie lata na 7970x2 ale nie wiem jaki gpu usage. Wiem, że były z tym koszmarne problemy w marcu.

Mogę Ci potem podrzucić listę modów tzw. "must have" :) albo skompiluję paczkę i Ci prześlę na zippy :)

skompiluję paczkę

Naprawdę?  Bardzo Ci dziękuje.

Grałem w demo parę miesięcy temu i CF nie działało, miałem (z jakimś modem poprawiającym grafikę) ok 30 klatek przy konfiguracji 3570K+2x7850

http://www.youtube.com/watch?v=c-cNOJU4v1A

Tu na tri fire i hula ale jest opisane jak dostosować stery.

Co do paczki - nie ma sprawy. Generalnie wiem, że gra na sucho bez modów potrafi szybko znudzić a ja jestem pasjonatem ETS 2 i chętnie tą pasją zarażam innych (sam modowałem ostro ruch AI już w ETS/GTS a nawet wydałem kilka modów do ETS2 ;) ). Niestety do wersji 1.4.8 (najnowszy patch) nie ma jeszcze skonwertowanych map, ale to kwestia czasu.

Edytowane przez Mephic
  • Popieram 1
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Eeee tam gadasz :P ponoc w najnowszym patchu niby poprawili jesli chodzi o mody.

Ja bede ocenial jak w nia zagram, teraz nie ma co gdybac.

A po drugie nam polakom cos dogodzic, a idz panie w piz.... :P

8 dni pany, Odliczamy...;D