06radcho 1495 Napisano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 KEEP ON TRUCKIN SYSTEM PZDR DLA CB Cytuj Link to post Share on other sites
daiw321 12 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Mam pytanie, może ktoś będzie w stanie rozwiązać mój problem: na multi mimo włączonego winter mod nie mam zimy, wie ktoś dlaczego? Podczas pobierania moda multiplayer wybrałem opcje z instalacja zimowego moda. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 settings przy logowaniu do gry i tam zaznaczSZ WINTER Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Odkurzamy! Znamy datę premiery Dodatku Scandinavii. 7 Maja to przewidywany dzień premiery. Ktoś po za mną zamierza przytulić to DLC? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Zapomniałem napisać o tej dacie;) Oczywiście, że kupię. W dwóch egzemplarzach- pudełko i klucz Steam. Kupię bo to świetna gra i z szacunku dla Twórców ETSa bo nieustannie pracują nad grą i dodają nową zawartość (w tym dużo darmowej). Do 7 maja powinni też wrzucić nowego Mercedesa (ładny jest). Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Szacunek to mozna miec dla franka co mape wegier zrobil ja nie kupie dlc bo kosztowac mnie bedzie wiecej niz dalem za podstawke poczekam az dlc wyjdzie w formie moda i jak stanieje to sobie kupie. Cytuj Link to post Share on other sites
szary_turbo 3473 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jak się komuś nie spieszy to warto kupować podczas Wiosno/lato/muve branie. Jest zawsze i za grosze. Dla moderów mam jeszcze większy szacunek, szczególnie dla Twórców moda na Multiplayer. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Ja też poczekam na jakieś latobranie, bo grę z going east kupiłem za 16zł Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 7 maja mowisz, ja jednak nie jestem w 100% pewny. Czekam na wiadomosc od SCS bo wczesniej juz bylo pare dat i co ? pipa zimna. Ale sie szykuje ciekawie, nowy mesiek, skandynawia (Juz jest mapa PROMODS) no ale zawsze to cos od Scs, moim zdaniem oni zaczynaja od du*y strony. Zamiast zrobic Hiszpanie czy tam inne tereny to robia skandynawie ktora tak naprawde jest, I poprawiaja grafike wiec to duzy plus, bo na dzien dzisiejszy grafika ssie. Jesli ktos chce doba grafike polecam SWEET FX. Cytuj Link to post Share on other sites
MrPatryk 208 Napisano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Jeśli tylko będą fundusze to ja też sobie kupię, już od dawna czekam na te DLC. Bardzo mnie ciekawi czy będzie lepsze od ProModa. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Mr Patryk a dlaczego wspolpracowali wlasnie z Promods podczas robienia tej mapy hehe bedzie tam widac Promods jak na dloni ale moze wyjsc to na + bo SCS I PROMODS i mapka moze byc naprawde przyzwoita czas pokaze. Wiem ze w planie maja Irlandie, wiec non stop jest progres i to mnie cieszy A jeszcze bedzie nowy ciagnik MERC/RENAULT/MAN Wiem jeszcze ze zaprosili kolesia co stworzyl Multi.......czyzby SCS sie tym zainteresowal ? hmm Cytuj Link to post Share on other sites
Fraor 1203 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiem ze w planie maja Irlandie, wiec non stop jest progres i to mnie cieszy A jeszcze bedzie nowy ciagnik MERC/RENAULT/MAN Ciekaw jestem skąd masz takie informacje. Czyżbyś pracował dla SCSu? O nowym Actrosie wiadomo, można wyczytać na blogu, tak samo z Erykiem. Do Reno i Mana były nagrywane nowe dźwięki. Ot co na razie wiadomo. Btw. Chyba będę musiał poprosić kolegę by zdementował te bujdy które wypisujesz. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Fraor Cytuj Link to post Share on other sites
Arcathic 50 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 I poprawiaja grafike wiec to duzy plus, bo na dzien dzisiejszy grafika ssie Mi lepszej grafiki nie potrzeba, ale szlag mnie trafia jak w mieście mam ~30 klatek, gdy w trasie ponad 100. Z tego powodu nie gram w ETS 2, bo jak wjadę do miasta to mam wrażenie jakbym miał ze 2 promile... Nie potrafię grać przy 30fps. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przebieg mojej DAFki: http://i.imgur.com/GrHVnrA.jpg Oczywiście zrobiony samodzielnie. Podoba mi się ona i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
trybcio86 269 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 na promods jest bodajze estonia i islandia, ale zeby irlandie scs robil to pierwsze slysze Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Wybaczcie moi mili, wczesniej widzialem foto volviaka i byl znak na Belfast myslalem ze cos robia ale jednak nie...ale kto wie moze dali nam do myslenia Ciekaw jestem skąd masz takie informacje. Czyżbyś pracował dla SCSu? O nowym Actrosie wiadomo, można wyczytać na blogu, tak samo z Erykiem. Do Reno i Mana były nagrywane nowe dźwięki. Ot co na razie wiadomo. Btw. Chyba będę musiał poprosić kolegę by zdementował te bujdy które wypisujesz. Nie podniecaj sie tak. No idz napisz do nich 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ESKA 352 Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Aż sobie za chwile odpalę Gra ktoś multi ? Cytuj Link to post Share on other sites
max_damage 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witajcie. Mam pewien problem z G27 - nie czuć wibracji silnika w Euro truck simulator 2. Gra zaktualizowana do najnowszej wersji. W Driving Force GT wibracje silnika były odczuwalne od razu po włączeniu silnika. W G27 mam taki problem, że wibrację czuć dopiero przy skręceniu. Kiedy samochód jedzie po prostej albo stoi nie czuć w ogóle wibracji silnika. Czy to normalne w tym modelu kierownicy? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Masz wgrany program Logitech Profiler ? Też mam g27 i powiem ci ,że jakoć też w trkcie normalnej jazdy tych drgań prawie nie czuć... Cytuj Link to post Share on other sites
max_damage 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam wgrany profiler. Czuć wibracje dopiero jak skręcam. W trakcie jazdy na wprost nie czuć ich w ogóle. Mogę mieć do Ciebie prośbę? Włącz proszę Euro Trucka i ustaw wibracje silnika na maksa. U mnie czuć wibracje od silnika tylko podczas skręcania, a w trakcie jazdy na wprost ich nie czuć. Tak samo jak przy postoju z włączonym silnikiem. W testowanym przeze mnie tańszym Driving Force GT wibracje były odczuwalne od razu po włączeniu silnika. Dlatego dziwie się dlaczego G27 zachowuje się inaczej. Czy Twoja G27 też się tak zachowuje? Bo nie wiem czy reklamować czy tak ma być... Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez max_damage Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja mogę ustawić następująco> W profilerze zaznaczam "ptaszkiem" "Alow Game to Adjust Settings". W grze natomiast w opcjach gry - rozgrywka - kontrolery - wibracje silnika - i tutaj zależnie jak mocno chcę.U mnie działa bardzo mocno ale ja to wyłączam bo mi hałasuje (kierownica przykręcona do biurka oddaje drgania na blat i mnie to wkurza.No ale działa i to jak.... Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
max_damage 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzieki wielkie. W takim razie reklamacja. U mnie czuc lekkie wibracje w dadatku tylko przy skrecaniu a jakiekolwiek zmiany w profilerze nie pomagaja. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez max_damage Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Myśle,że w opcjach gry ustawiłeś jak podałem ? Jeśli nie masz tak jak ja (wsyztko się trzęsie) to faktycznie coś nie tak z urządzeniem.... Cytuj Link to post Share on other sites
max_damage 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Probowalem tak jak podales. Bez rezultatu Pech. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez max_damage Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Testowaliście już nową wersję? Jak wrażenia? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts