Skocz do zawartości

[PC] Euro Truck Simulator 2

Recommended Posts

• 3 miesiące temu...

Zapomniałem napisać o tej dacie;) Oczywiście, że kupię. W dwóch egzemplarzach- pudełko i klucz Steam. Kupię bo to świetna gra i z szacunku dla Twórców ETSa bo nieustannie pracują nad grą i dodają nową zawartość (w tym dużo darmowej). Do 7 maja powinni też wrzucić nowego Mercedesa (ładny jest). 

7 maja mowisz, ja jednak nie jestem w 100% pewny.

Czekam na wiadomosc od SCS bo wczesniej juz bylo pare dat i co ? pipa zimna.

Ale sie szykuje ciekawie, nowy mesiek, skandynawia (Juz jest mapa PROMODS)  no ale zawsze to cos od Scs, moim zdaniem oni zaczynaja od du*y strony. Zamiast zrobic Hiszpanie czy tam inne tereny to robia skandynawie ktora tak naprawde jest, I poprawiaja grafike wiec to duzy plus, bo na dzien dzisiejszy grafika ssie. Jesli ktos chce doba grafike polecam SWEET FX.

Mr Patryk a dlaczego wspolpracowali wlasnie z Promods podczas robienia tej mapy hehe :) bedzie tam widac Promods jak na dloni ;) ale moze wyjsc to na + bo SCS I PROMODS i mapka moze byc naprawde przyzwoita czas pokaze. :)

Wiem ze w planie maja Irlandie, wiec non stop jest progres i to mnie cieszy

A jeszcze bedzie nowy ciagnik MERC/RENAULT/MAN

Wiem jeszcze ze zaprosili kolesia co stworzyl Multi.......czyzby SCS sie tym zainteresowal ? hmm ;)

Wiem ze w planie maja Irlandie, wiec non stop jest progres i to mnie cieszy

A jeszcze bedzie nowy ciagnik MERC/RENAULT/MAN

Ciekaw jestem skąd masz takie informacje. Czyżbyś pracował dla SCSu? O nowym Actrosie wiadomo, można wyczytać na blogu, tak samo z Erykiem. Do Reno i Mana były nagrywane nowe dźwięki. Ot co na razie wiadomo.

Btw. Chyba będę musiał poprosić kolegę by zdementował te bujdy które wypisujesz.

Edytowane przez Fraor

I poprawiaja grafike wiec to duzy plus, bo na dzien dzisiejszy grafika ssie

Mi lepszej grafiki nie potrzeba, ale szlag mnie trafia jak w mieście mam ~30 klatek, gdy w trasie ponad 100. Z tego powodu nie gram w ETS 2, bo jak wjadę do miasta to mam wrażenie jakbym miał ze 2 promile... Nie potrafię grać przy 30fps.

• Popieram 2

Wybaczcie moi mili, wczesniej widzialem foto volviaka i byl znak na Belfast myslalem ze cos robia ale jednak nie...ale kto wie moze dali nam do myslenia :)

Ciekaw jestem skąd masz takie informacje. Czyżbyś pracował dla SCSu? O nowym Actrosie wiadomo, można wyczytać na blogu, tak samo z Erykiem. Do Reno i Mana były nagrywane nowe dźwięki. Ot co na razie wiadomo.

Btw. Chyba będę musiał poprosić kolegę by zdementował te bujdy które wypisujesz.

Nie podniecaj sie tak. No idz napisz do nich :)

• Popieram 1

Witajcie. Mam pewien problem z G27 - nie czuć wibracji silnika w Euro truck simulator 2. Gra zaktualizowana do najnowszej wersji. W Driving Force GT wibracje silnika były odczuwalne od razu po włączeniu silnika. W G27 mam taki problem, że wibrację czuć dopiero przy skręceniu. Kiedy samochód jedzie po prostej albo stoi nie czuć w ogóle wibracji silnika. Czy to normalne w tym modelu kierownicy?

Mam wgrany profiler. Czuć wibracje dopiero jak skręcam. W trakcie jazdy na wprost nie czuć ich w ogóle. Mogę mieć do Ciebie prośbę? Włącz proszę Euro Trucka i ustaw wibracje silnika na maksa. U mnie czuć wibracje od silnika tylko podczas skręcania, a w trakcie jazdy na wprost ich nie czuć. Tak samo jak przy postoju z włączonym silnikiem. W testowanym przeze mnie tańszym Driving Force GT wibracje były odczuwalne od razu po włączeniu silnika. Dlatego dziwie się dlaczego G27 zachowuje się inaczej. Czy Twoja G27 też się tak zachowuje? Bo nie wiem czy reklamować czy tak ma być...

Edytowane przez max_damage

Ja mogę ustawić następująco> W profilerze zaznaczam "ptaszkiem" "Alow Game to Adjust Settings". W grze natomiast w opcjach gry - rozgrywka - kontrolery - wibracje silnika - i tutaj zależnie jak mocno chcę.U mnie działa bardzo mocno ale ja to wyłączam bo mi hałasuje (kierownica przykręcona do biurka oddaje drgania na blat i mnie to wkurza.No ale działa i to jak....

Edytowane przez jarrino
  • 4 tygodnie później...