Bartek5035 196 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Siemka, mam mobilny internet w play i mam 18 gb, dużo oglądam na youtubie, lubie czasami sciągnąć jakieś mp3, i lubie też pograć online, cały czas mam włączone gg, i codziennie dostaje sporo maili facebooka, nk mam za free (nie pobiera danych z pakietów) i darmowe noce też, wtedy sciągam jakieś grubsze filmy, gry itp a więc czy 18 gb miesięcznie starczy ? załóżmy że korzystam dziennie z internetu 5h (ale to i tak nieco zawyżony czas) Cytuj Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) starczy spokojni mialem kiedys 10 GB i Tez ogladalem filmiki na necie gralem online i nawet sciagalem instalki gier ( 1 np 3GB moglem sobie na miesiac pozwolic ) czasami zabraklo te 3-4 dni przed koncem no ale my tu mowimy o 18 GB z czego o polowe mniej siedzisz odemnie;) Edytowane 4 Października 2012 przez Terrorek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 starczy Cytuj Link to post Share on other sites
Modok 24 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Mi by nie starczyło. Cytuj Link to post Share on other sites
Tomashec 933 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Policz sobie ile dziennie ściągasz danych, przemnóż to przez 30 i zobacz co Ci wyjdzie Cytuj Link to post Share on other sites
raay4 9 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Do samego przeglądania neta, odbierania maili, ściagania mp3 i oglądania filmików na yt w tym czasie użytkowania co podajesz nie nabijesz w ciągu miesiąca 18gb. Także spokojnie moim zdaniem wystarczy, a mając neta za darmo w godzinach nocnych to nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Link to post Share on other sites
xPOW3Rx 90 Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nic nie musi ściągać a pakieciki będą powoli leciały i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no właśnie o to mi chodzi, bo mogę być połączony a z niczego nie korzystać, a dane lecą, co prawda to są minimalne ilości. ale idą Cytuj Link to post Share on other sites
yokoo 0 Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Wczoraj wzięłam sobie internet w play 18GB na miesiąc. Od tego czasu obejrzałam 1film i 4 odcinki serialu no i oczywiście sprawdzałam pocztę i inne portale społecznościowe. Nic nie ściągałam, ani nie pobierałam żadnych plików czy aplikacji. Wcale mnie to nie cieszy, że mam internet bez limitu(w nocy ) bo kto będzie czekał do godziny 1 w nocy żebyś coś ściągnąć czy jak w moim przypadku obejrzeć. Nie jest to złe bo zapewne w wielu innych przypadkach się sprawdza lecz niestety nie w moim. Na dzień dzisiejszy internet słabo chodzi, a niektóre strony nie chcą się otworzyć. Teraz tylko się tak zastanawiam czy dobrze zrobiłam?. Podkreślam też fakt, że podczas brania internetu powiedziałam, że interesuje mnie taka oferta, która skierowana jest dla osób oglądających, przeglądających strony i ewentualnie coś ściągających. W dogodnej cenie Pan polecił mi to ofertę. I czy słusznie ? Cytuj Link to post Share on other sites
newsfan 37 Napisano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 A jaka to oferta? Może ktoś stwierdził, że siedzisz w nocy i oglądasz filmy. A w dzień jest słaby transfer? Cytuj Link to post Share on other sites
brzozamagda 0 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 To jak jest w końcu z tym pakietem? Bo zastanawiałam się nad 20GB, a w necie działam podobnie jak Bartek5035… Cytuj Link to post Share on other sites
becks23 6 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 @yokoo - być może, że ściągnęłaś za dużo danych w GB w określonych czasie. Dla operatorów jesteś heavy userem i nakładają Ci lejek w postaci bardzo wolnego internetu na jakiś czas. Cytuj Link to post Share on other sites
_Gość_ 157 Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Powinno wystarczyć, zależy ile na tym yt siedzisz bo to je strasznie transfer, ja mam 35 GB i czasem mi zostaje 10 GB a czasem mi braknie Cytuj Link to post Share on other sites
brzozamagda 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 z godzinkę, półtorej dziennie posłucham playlisty i właściwie tyle Więcej oglądam seriali…a skąd masz te 35GB? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts