Skocz do zawartości

Pochwal się ostrzeżeniami

Recommended Posts

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Dwa nudne warny - za sygnaturę oraz publiczne nazwanie eks-marszałka patafianem.

I jeden bardzo ciekawy... historia tego warna rozpoczęła się w momencie rozmowy na SB, gdzie jeden z użytkowników poprosił nas abyśmy wypowiedzieli się w jego temacie bo do tej pory piszą tam sami debile - napisałem więc "Jestem debilem. nie mogę ci pomóc :(" dodając drobnym druczkiem faktyczną wypowiedź.

I tym sposobem, dostałem warna "Za spam, post nic nie wnoszący do tematu. Od userów z tą ilością postów i punktów reputacji wymaga się innego zachowania."

http://forum.benchmark.pl/topic/63505-xeon-e3-1230v2-vs-i5-2400/

Zagadka dla was - który to moderator był na tyle spostrzegawczy aby doszukać się spamu tylko i wyłącznie w tamtym poście?

A ja się pochwalę bardzo niedawnym banem za multikonto... którego nigdy nie założyłem :)

Powód otrzymania to "zaplusowanie" tych samych dwóch postów co forumowicz o nicku Jaazik, który też dostał bana (bo kubbak twierdził, że to byłem ja :D aż trudno uwierzyć w coś takiego). Bana dostałem chyba 16 listopada na 30 dni i mimo, że sprawa była wyjaśniona już po 2-3 dniach i user Jaazik został odbanowany to ja jeszcze miałem 8 dni "extra" czyli w sumie 10 dni blokady na forum za coś czego nie zrobiłem.

Ciekawe u kogo mogę sie domagać rekompensaty :)

EDIT

Widzę, że ciągle mam "1 punktów ostrzeżeń" :)

Edytowane przez Lightning
  • 1 miesiąc temu...

Co ?!

http://img4.imageshack.us/img4/145/beztytuungiv.png

Jaki spam ? Gdzie ja spamowałem ?

Strach pisać już na tym forum ...

proszę o uzasadnienie za co ten warn

z tego co widzę zniknął mój post, w którym pisałem o tym aby umieścić w sygnaturach nicki osób, które spamują w dziale " zestawy komputerowe" i ignorować ich z Jazikiem na czele. Jeżeli to za to ten warn to KPINA.

Edytowane przez okar19

15 ostrzeżeń na tym koncie i jeden ban dożywotni (chyba) na dawne konto. Wszystkie głównie za "niewłaściwe zachowanie".

Co do słuszności ostrzeżeń... z tym bym się kłócił, ale co poradzić?

Edytowane przez Dip79

Jaki spam ? Gdzie ja spamowałem ? Strach pisać już na tym forum ...

Przed chwilą dostałem za to samo. Jeśli za pisanie prawdy o wypisujących głupoty spamerach dostaje się warny, to ja się poddaję. 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ale cyrki :D

Wklejałem od dawna same linki i jakoś wcześniej nie dostałem warna.

http://s6.ifotos.pl/img/5558png_xqsperr.png

Co mam rozumieć przez "nie pisz postów z samymi linkami"? Jakiś obrazek mam dorzucić w bonusie? Opisać co się znajduje w linku?

Przypomniała mi się sytuacja jak zaczęli warnować za posiadanie sygnatury dłuższej niż 5 linijek. Wszyscy posiadali sygnatury dłuższe a jakoś nikomu to nie przeszkadzało, nagle moderacja się obudziła i uświadomiła sobie, że jest punkt w regulaminie zakazujący posiadania dłuższej sygny niż 5 linijek - i sruuuu poleciały warny, jedni dostali, jedni nie.. zupełnie jak tutaj...

Edytowane przez okar19

Tu nie o to chodzi okar, po prostu robisz to na tyle notorycznie że niektórych może to po prostu irytować.

Istnieje coś takiego jak opcja ignorowania. Osoby mające problem powinny skorzystać z niej ;)

Gdybym wklejał linki do youtuba też mielibyście problem?! Nie wydaje mi się... na youtubie to samo co na sadisticu...

Edytowane przez okar19