Pawian 2 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 cs to gó**o, procz jailbreaka Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Nie, community to gó**o. Dzieci, ruskie niedorozwowje. Gra jest spoko. No może poza bezssensownym update z dalekiego zachodu, heh. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wallpy jak tam VAC? Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Wallpy jak tam VAC? http://www.reactiongifs.com/r/awsm.gif 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Downator 255 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) cs to gó**o, procz jailbreaka Kolego zagraj ponad 20 godzin i sie wypowiadaj. Jeśli jednak po zagraniu >10 MMów nadal twierdzisz że to jest słaba gra to jest 5 opcji: a) Jesteś noobem b ) Nie wiesz co dobre c) Masz piracką wersje gry i możesz doświadczać tylko przedziwnych zboczeń pokroju jailbraka na serwerach społeczności d) Masz słabego kompa e) odrzuciła ci najgorsze pośród gier społeczność- Ruscy, flamerzy, cheaterzy, dzieci, smurfy, można wymieniać bez końca. CS to gra nastawiona na czysty skill, liczą się w niej milisekundy, tempo akcji jest niebotyczne, tak samo jak emocje przy wygraniej 1vs4/5. Trzeba poświęcić jej setki godzin, ale w zamian daje coś czego nie otrzymasz od CoDów i BFów- czystą skondensowaną przyjemność z rozgrywki. Jedyną przewagę daje ci tu doświadczenie, opanowanie i refleks. Broni jest to niewiele, ale każda jest inna i spełnia swoją rolę ( Poza R8, ale to jest po prostu pomyłka ), są to narzędzia, a nie fetysze jak bywa w innych strzelankach. Poświęć tej grze trochę więcej czasu i zobaczymy czy zmieniłeś zdanie. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Downator 3 Cytuj Link to post Share on other sites
DuDu13 36 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 szkoda Wallpy, że się okazało, że haxujesz myślałem, że serio pocwiczyles pozdrawiam cieplutko :3 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 SRSLY? Jakiego cheata miał? Cytuj Link to post Share on other sites
Wallpy 820 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) szkoda Wallpy, że się okazało, że haxujesz myślałem, że serio pocwiczyles pozdrawiam cieplutko :3 zapraszam 1v1 lub 5v5 PS. Nagle się obudziłeś po 6 miechach żeby cokolwiek napisać ? PW/Steam kontakt Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Wallpy Cytuj Link to post Share on other sites
kacperq 2048 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 noob.exe Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Co się dzieje z tymi rangami? Praktycznie wszyscy moi znajomi spadli, ja spadłem o 2 rangi i teraz mam gold4. Wy też tak macie? Cytuj Link to post Share on other sites
classicgamer2 379 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Tak, też spadłem. Wygrałem 4 mecze z rzędu, opuściłem jeden i wrzuciło mnie do orzełka. Moi kumple pospadali z orłów do DMG i MGE, więc chyba geniusze z Volvo coś majstrowali przy systemie rang. Słyszałem takie pogłoski od kilku osób, więc to chyba prawda. Cytuj Link to post Share on other sites
DeXtrous 716 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Też spadłem. Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ja nie zauważyłem żeby coś się zmieniło. Cytuj Link to post Share on other sites
Kielek44 114 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://epicplayz.pl/uploads/Hermes/596.jpghttp://epicplayz.pl/uploads/Hermes/603.pngJak coś mogę wytłumaczyć heh 4 Cytuj Link to post Share on other sites
PiterGames 295 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ktoś gra w CS:GO na monitorze 144Hz lub 120Hz?Czy warto jest przenieść się z 60Hz monitora na inny o wyższych hercach? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ciekawe, czyli w teorii ranga nie odzwierciedla prawdziwych umiejętności gracza a tylko od ilu % graczy jest lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ktoś gra w CS:GO na monitorze 144Hz lub 120Hz?Czy warto jest przenieść się z 60Hz monitora na inny o wyższych hercach? Na 144hz to Ty pływwasz podczas gry, BH i surfowwanie są o wiele łatwiejsze do wczucia się Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 144Hz przede wszystkim trzeba potrafić wykorzystać. Jeżeli reprezentujesz jakiś poziom, wiesz że w jakimś stopniu taki monitor Ci pomoże to warto kupić, a jeżeli strzelasz po prostu słabo to jest to krótko mówiąc wyrzucanie pieniędzy w błoto. Oczywiście monitor 120Hz poprawia komfort gry i trudno jest później wrócić do 60Hz Co do rang to ja szczerze mówiąc nie wiem co Volvo odwala. Co update to gorszy - raz jakieś awp za 850$ dodają, za 1 dzień to nerfią, później z rangami mieszają.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
d00gi 2 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ktoś gra w CS:GO na monitorze 144Hz lub 120Hz?Czy warto jest przenieść się z 60Hz monitora na inny o wyższych hercach? jeżeli twoja karta generuje koło 200 fps to warto jak nie to nie warto 144Hz przede wszystkim trzeba potrafić wykorzystać. Jeżeli reprezentujesz jakiś poziom, wiesz że w jakimś stopniu taki monitor Ci pomoże to warto kupić, a jeżeli strzelasz po prostu słabo to jest to krótko mówiąc wyrzucanie pieniędzy w błoto. Oczywiście monitor 120Hz poprawia komfort gry i trudno jest później wrócić do 60Hz Co do rang to ja szczerze mówiąc nie wiem co Volvo odwala. Co update to gorszy - raz jakieś awp za 850$ dodają, za 1 dzień to nerfią, później z rangami mieszają.. na 144 hz mniej oczy sie mecza i jest mega konfort gry, co do rang bardzo dobrze zrobili mam dość wyboostowanych ludzi na poziomie supream/global gdzie typ zabija 3-5 osób na polówkę teraz tacy ludize beda mieli dmg i bedą sie kulać by nie spadli a MMy wreszcie może odżyją i Beldzie można pograć bez spiny Cytuj Link to post Share on other sites
patrykk1998305 64 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Dokładnie zgadzam się z kolegą wyżej Znam tyle osób które wylądowały jakimś cudem w supreme, a nie potrafią kompletnie myśleć taktycznie, mam nadzieję że w końcu nie będzie tyle osób które po prostu nie zasługują na rangę w której są Chociaż sam pewnie spadnę jak prawie w ogóle nie gram od dwóch tygodni wiadomo skill spada, ale wbije się globusa z powrotem Już wiem, że bardzo dużo osób pospadało ze swoich rang o 2-3 w dół, może w końcu nie bedzie tak, że jak grasz z supreme'ami/globalami to Ci się trafiają goście, którzy kompletnie nic nie potrafią Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 @up Co ma odświeżanie do męczenia się wzroku..? Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Prędzej sam monittor/martyca Cytuj Link to post Share on other sites
xNeon 0 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Ludziska mam podkładkę pod mysz steelseries qck którą dzisiaj kupiłem w rtv euro agd za 39,99 zł i wypróbowałem ją na mojej myszce logitech m185 i gdy przesuwalem a mianowicie chciałem zrobić obrót o 360 stopni to nie mogłem bo tak jak by przerywala tzn. nie do końca " dojeżdżała " i mam otóż pytanie czy to wina myszki ? Czy zamiast niej warto kupić myszkę steelseries rival 100 ? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez xNeon Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Rival w połączeniu z tą podkładką to genialne połączenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Downator 255 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Hej forumowicze mam dla was pytanie, mianowicie jaka jest różnica przy graniu na słuchawkach i na głośnikach? Obecnie gram na głośnikach, są bardzo dobre, kosztowały 400 zł, na początku używałem ich do robienia muzyki. Czy zakup słuchawek coś zmieni? I wiem że takie za 500 zł oczywiscie będą lepsze, ale mój budżet to 100 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts