Skocz do zawartości

[MULTI] Counter Strike - seria

Recommended Posts

cs to gó**o, procz jailbreaka

Kolego zagraj ponad 20 godzin i sie wypowiadaj. Jeśli jednak po zagraniu >10 MMów nadal twierdzisz że to jest słaba gra to jest 5 opcji:

a) Jesteś noobem

b ) Nie wiesz co dobre

c) Masz piracką wersje gry i możesz doświadczać tylko przedziwnych zboczeń pokroju jailbraka na serwerach społeczności

d) Masz słabego kompa

e) odrzuciła ci najgorsze pośród gier społeczność- Ruscy, flamerzy, cheaterzy, dzieci, smurfy, można wymieniać bez końca.

CS to gra nastawiona na czysty skill, liczą się w niej milisekundy, tempo akcji jest niebotyczne, tak samo jak emocje przy wygraniej 1vs4/5. Trzeba poświęcić jej setki godzin, ale w zamian daje coś czego nie otrzymasz od CoDów i BFów- czystą skondensowaną przyjemność z rozgrywki. Jedyną przewagę daje ci tu doświadczenie, opanowanie i refleks. Broni jest to niewiele, ale każda jest inna i spełnia swoją rolę ( Poza R8, ale to jest po prostu pomyłka ), są to narzędzia, a nie fetysze jak bywa w innych strzelankach.

Poświęć tej grze trochę więcej czasu i zobaczymy czy zmieniłeś zdanie.

Edytowane przez Downator
  • Popieram 3

szkoda Wallpy, że się okazało, że haxujesz myślałem, że serio pocwiczyles :/ pozdrawiam cieplutko :3

zapraszam 1v1 lub 5v5 :rotfl:

PS. Nagle się obudziłeś po 6 miechach żeby cokolwiek napisać ^^? PW/Steam kontakt

Edytowane przez Wallpy

144Hz przede wszystkim trzeba potrafić wykorzystać. Jeżeli reprezentujesz jakiś poziom, wiesz że w jakimś stopniu taki monitor Ci pomoże to warto kupić, a jeżeli strzelasz po prostu słabo to jest to krótko mówiąc wyrzucanie pieniędzy w błoto. Oczywiście monitor 120Hz poprawia komfort gry i trudno jest później wrócić do 60Hz :D

Co do rang to ja szczerze mówiąc nie wiem co Volvo odwala. Co update to gorszy - raz jakieś awp za 850$ dodają, za 1 dzień to nerfią, później z rangami mieszają..

• Popieram 1

Ktoś gra w CS:GO na monitorze 144Hz lub 120Hz?Czy warto jest przenieść się z 60Hz monitora na inny o wyższych hercach?

jeżeli twoja karta generuje koło 200 fps to warto jak nie to nie warto :)

144Hz przede wszystkim trzeba potrafić wykorzystać. Jeżeli reprezentujesz jakiś poziom, wiesz że w jakimś stopniu taki monitor Ci pomoże to warto kupić, a jeżeli strzelasz po prostu słabo to jest to krótko mówiąc wyrzucanie pieniędzy w błoto. Oczywiście monitor 120Hz poprawia komfort gry i trudno jest później wrócić do 60Hz :D

Co do rang to ja szczerze mówiąc nie wiem co Volvo odwala. Co update to gorszy - raz jakieś awp za 850$ dodają, za 1 dzień to nerfią, później z rangami mieszają..

na 144 hz mniej oczy sie mecza i jest mega konfort gry, co do rang bardzo dobrze zrobili mam dość wyboostowanych ludzi na poziomie supream/global gdzie typ zabija 3-5 osób na polówkę teraz tacy ludize beda mieli dmg i bedą sie kulać by nie spadli a MMy wreszcie może odżyją i Beldzie można pograć bez spiny 

Dokładnie zgadzam się z kolegą wyżej :) Znam tyle osób które wylądowały jakimś cudem w supreme, a nie potrafią kompletnie myśleć taktycznie, mam nadzieję że w końcu nie będzie tyle osób które po prostu nie zasługują na rangę w której są :D Chociaż sam pewnie spadnę jak prawie w ogóle nie gram od dwóch tygodni ^^ wiadomo skill spada, ale wbije się globusa z powrotem :D Już wiem, że bardzo dużo osób pospadało ze swoich rang o 2-3 w dół, może w końcu nie bedzie tak, że jak grasz z supreme'ami/globalami to Ci się trafiają goście, którzy kompletnie nic nie potrafią :P 

Ludziska mam podkładkę pod mysz steelseries qck którą dzisiaj kupiłem w rtv euro agd za 39,99 zł i wypróbowałem ją na mojej myszce logitech m185 i gdy przesuwalem a mianowicie chciałem zrobić obrót o 360 stopni to nie mogłem bo tak jak by przerywala tzn. nie do końca " dojeżdżała " i mam otóż pytanie czy to wina myszki ? Czy zamiast niej warto kupić myszkę steelseries rival 100 ?

Edytowane przez xNeon

Hej forumowicze mam dla was pytanie, mianowicie jaka jest różnica przy graniu na słuchawkach i na głośnikach? Obecnie gram na głośnikach, są bardzo dobre, kosztowały 400 zł, na początku używałem ich do robienia muzyki. Czy zakup słuchawek coś zmieni? I wiem że takie za 500 zł oczywiscie będą lepsze, ale mój budżet to 100 zł :(