Skocz do zawartości

[MULTI] Counter Strike - seria

Recommended Posts

R8 powstał żeby wyrównać szanse full vs. eco. Poza tym AWP kosztuje 4750 $ a R8 850 $.

Tylko że teraz rundy eco nie istnieją, każdy kupuje R8, którym można skanować praktycznie wszystko (nawet ta ściana przy drzwiach na Cache). Przez pół mapy można zadać 80-95 obrażeń pistoletem więc jaki w tym sens?

I cena 850$ za podręczną AWP? Przecież teraz większość meczy traci sens, ekonomia w tej grze właściwie nie istnieje.

80-95 obrażeń? chyba w nogę, to gó**o zadaje 90 obrażeń wzwyż albo zabija, jak nie masz kamizelki to jesteś trupem, po zagraniu kilku mmów mogę wywnioskować że mecz wygrywa ta drużyna która lepiej celuje z tego rewolwera, bo jedyne czego wymaga ta broń to nacelowanie i strzał

• Popieram 1

Po pierwsze- z pistoletów pestkuje się w biegu, do szybiego strzelania w biegu nadaje sie tylko tec-9. Po drugie- R8 powstał żeby wyrównać szanse full vs. eco. Poza tym AWP kosztuje 4750 $ a R8 850 $.

Dlaczego wyrównywać szanse full vs eco? Doprowadzanie do eco przeciwnika to jedna z podstawowych taktyk w tej grze, a gra eco to kara za przegrane rundy więc jaki jest cel wyrównywać szanse? To wypieprzmy w ogóle finanse z CS-a i niech każda runda będzie full

Edytowane przez jarnuszkiewiczm
  • Popieram 2

Pisałem, że przez pół mapy  ;) (na Dust2 nie zabijesz typka na midzie z respa T albo CT, zostawisz mu 5-20hp)

Kevlar mam wrażenie, że na nic się nie przydaje jak ktoś używa R8.

Jak to nie? :D https://youtu.be/TK8b04zOPyg?t=16s

"any range 1 shot people" "around the stomach area"

Edytowane przez DeXtrous
siemanko, wygrałem dziś kose u Taza na streamie i mam napisane że dostane ją dopiero 16 grudnia a jak pobiore steam na telefon i włącze te opcje steam guard to mogę odebrać ją wcześniej, zrobiłem to itd ale nic nie moge więcej zrobić, ktoś coś się orientuje?

A włączyłes w steam guard zamiast potwierdzenia mail potwierdzenie tokenem?