Gwynbleidd 377 Napisano 28 Października 2013 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Zdanie zaczynamy z dużej litery. Nie zrobiłem błędu. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14016 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 (edytowane) http://i.imgur.com/MCXwDGU.jpg Odpalam sobie tapatalka a tu takie niespodzianki Wysłane na szybko z fona Edytowane 29 Października 2013 przez cocaine01 Cytuj Link to post Share on other sites
Rokhtar 150 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 "Skoro skaniasy si ku Lenovo" Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Po obruceniu tak się nie dzieje Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 29 Października 2013 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Sprawdź sam zasilacz na sucho tak ja piszą tu http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1033745.html ten co w sygnaturze i5 3570k,nie podkręcałbym karty ani procka na tym zasilaczu. jeśli zatrzymie kartę to zasilacz do OC prock i karty to jakibyś polecał?650W-750W? ile kosztowałoby chłodzenie wodą dla tej karty,widziałem blok wodny dla niej na allegro za 400zł,ile wyszła by cała reszta? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Bardzo ladnie zakleil bym na twoim miejscu naklejke na zasilaczu i dolorzucil drugi wentylator na coller po za tym bardzo ladnie Każdy jego post jest rakotwórczy Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Chyba lata spędzone za granicą, okaleczyły polszczyznę naszego kolegi. :-D \Wytapane z Xperia T// Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Obie są dobre to zależy od tego jakie masz wymagania. Zamiast gtx 760 możesz wziąść też tańszego hd7950 tak paczę i widzę że 770 pataniały..., za 1200 skłaniał bym się ku 770 , na skąpcu widzę że jest od gigabyte za niecałe 1200... W sumie jak tak "popaczeć", to GTX'y 770 mają już fajną cenę i można "braść" Hej podepnę się do tematu, komputer mam podpięty do tv lcd 100hz jest opcja aby wymusić odświerzanie 100 a nie 60 hz? Teraz patrze, a tu news o zniże 770 i 780, dla pewności patrze ceny, a tam - autorska MSI za 1249 zł (czyli poziom R9 280X). Edytowane 30 Października 2013 przez SKEEPER46 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 nowe konsole zaraz pokarza sie w sklepach Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Chce się komuś prowadzić statystykę w kwestii kto ile razy tutaj trafia? Ja oszaleję jak będę miał pisać poprawnie za ten motłoch edytując wszystko po kolei, ale jak ktoś będzie tutaj trafiać z recydywy (co oznacza, że to niechluj i żłób, a nie ofiara typosa, drżącej ręki czy złego dnia) to znajdę odpowiedni sposób na zmotywowanie do poprawnego pisania Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja jestem zbyt leniwy, poza tym jesienią wychodzi zbyt dużo fajnych gier Adriankiller to recydywa pełną gębą, poza tym na zwrócenie uwagi reaguje jak najgorszy dresiarz... Keczu również niezbyt dba o pisownię, poza tym dość często najzwyczajniej plecie głupoty. Najbardziej boli jednak wywołany przez Effendi'ego drachenfeles - odkąd pamiętam pisze strasznie niechlujnie, co moim zdaniem trochę jednak zieleni uwłacza Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A da się zrobić coś takiego, żeby przy avatarze był wskaźnik błędów ortograficznych (widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników), np: http://i.imgur.com/TpZUFC8.jpg Jak kreseczka będzie cała zielona (pięć wklejonych postów do tematu "Moja i Twoja ortografia" = 5 błędów), to ban na 3 dni . Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Wielkie litery i kropki drachenfelesa to jest detal, niektórych razi, ale powiedzmy sobie szczerze - błędów nie wali i pisze z sensem, forma do przyjęcia, a założenia całego ruchu były takie aby czepiać najgorszych tumanów, a nie brak przecinka.Natomiast Adriana to już nie wiem jak prosić/tłumaczyć/upominać, w pewnym momencie, z dbałości o własne zdrowie przestałem jego posty czytać i póki nie wyłazi poza modding to pół biedy, ale jak rozleje tą niechlujność poza wąski obręb jego ulubionych tematów z kolorowymi obudowami to powieszę go za kostki. Tego kecza z kolei to już poznałem, jest obserwowany Odnośnie liczników sromoty czy banów z automatu... och ileż to było takich pomysłów, nawet autokorekta. Nic się nie dało ustalić, a najlepszym sposobem pozostał nadal nos Nowaja i kredki sida (który zastąpił Sn1PeRa). Najwyżej trzeba zasiąść tu raz na jakiś czas i przywołać z głowy najgorszych osobników kalających mowę ojczystą - jak ktoś zapadnie w pamięć, to znaczy, że ma sporo za uszami i wtedy będzie się takich ustawiać do porządku. A reszta może poprawi się ze strachu I tak jest lepiej niż było kiedyś, jest lepiej niż w okresie wakacyjnym... jest o niebo lepiej niż kiedyś w okresie wakacyjnym, ale martwi mnie ta wzmożona aktywność w MiTO i coraz to nowe nicki Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Na pronas.pl problem niepoprawnej pisowni został skutecznie rozwiązany: W związku z nagminnym ignorowaniem próśb o poprawne pisanie po polsku na naszym forum, edytowanie postów z błędami, wprowadzamy zaostrzoną politykę wobec osób piszących z błędami. Proszę wszystkich forumowiczów o przestrzeganie regulaminu, szczególnie punktu: "stosowanie w swoich wypowiedziach znaków interpunkcyjnych oraz zwracanie uwagi na błędy ortograficzne!" Nie dostosowanie się do wyżej wymienionych zasad i naszej prośby, będzie wiązało się z otrzymaniem (po 3 ostrzeżeniach) stosownego medalu http://i.imgur.com/shVZq.png oraz poważniejszymi konsekwencjami w przypadku braku poprawy. oraz: Proszę wszystkich o stosowanie tych wskazówek przy pisaniu swoich postów: nie stawianie spacji przed znakami przestankowymi. Piszemy [wszystkich. Dlatego, że] a nie [wszystkich . Dlatego , że], lub jeszcze gorzej [wszystkich .Dlatego ,że]. stawianie spacji przed uśmieszkami, oraz po kropce kończącej zdanie. Czyli [polecam ] a nie [polecam:)] oraz [wszystkich. Dlatego, że], a nie [wszystkich.Dlatego,że]. Można poprosić TS'a o utworzenie grupy "analfabeta" i wrzucać tam recydywę. Może z takim podpisem pod avatarem zmienią swoje nastawienie, a jak nie to banować bez żalu... Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ha, nie srają się chłopaki U nas, przy powstaniu takiej rangi trzeba by było złożyć hurtowe zamówienie na maść...Poza tym, odnoszę wrażenie, że problem ten dotyczy głównie nowych na forum, którzy po ostrzeżeniu albo się poprawiają albo więcej tu nie wracają (sporadycznie któryś mi ubliży albo wyśmieje z powodu dbałości o poprawność pisowni, to kończy się dość przewidywanie )Chociaż nie powiem, ranga e-analfabety byłaby ciekawa i pewnie bym to poparł. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A za taką cenę wolał bym już trochę więcej GB. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Ja zapeoponuje Tobie doskonaly zestaw jako is bedziesz zaczynal bawic sie w roznych programach to szesnascie gigabajta pamieci Zestaw oferuje : - wysokie OC procesora na doskonalej plycie glownej od MSI ,ktora nie rozni sie niczym Innym od innych drozszych plyt glownych ( np. Asus maximus V ) piekna,przewiewna,solidnie wykonana obudowa od formy corsair Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 podstawka dla profesionalistow Cytuj Link to post Share on other sites
mst 6010 Napisano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Szczerze, to mam nadzieję, że chodziarz coś pokroju i5 :DDDDD Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Chodziarz przynajmniej bardzo kulturalnie zareagował, za to plus. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 31 Października 2013 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 że chodziarz coś pokroju i5 w grach http://www.nordicwalking.kalisz.pl/korzeniowski.jpgTo jest chodziarz. Ty chciałeś powiedzieć chociaż. Musiałem to tutaj wkleić - nie mogłem się powstrzymać Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Na forum powinni coś zrobić ze słowami "cechujący", "wdmuchujący" itp. Ktoś pisze o wentylatorach, a tutaj cenzura jak za komuny . Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Myślałem nad Chieftec 500W CFT-500-A12S ale z tego co czytałem to niezbyt dobry ten model albo wziąśc Chieftec 560W CFT-560-A12S albo ocz .Bo uzywanego to troche strach kuopowac . Pisze , że można 2x6 potem że 2x8(2 maja wystawać?) a zaraz pod tym pisze (nie umieszczaj kabla 6 pin w wejściu 8 pin) tu instrukcja Za zwyczaj na dysku trzymam kilka gier np. Assasin 3, Crysis 3, Batt 3 Batt 4, Max payne 3 z czasem pewnie jakieś dojdą i nie wiem czy 128 nie będzie przy mało. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Może kopaktowe chłodzenie cieczą? chłodzenie cieczą oczywiście też wchodzi w grę jeśli znalazło by się coś dobrego do 300 zł Skoro macho upychałeś do swojej to już masz potiwerdzenie tego, bo do M40 Macho wchodzi bez zajaknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 W przypadku jednego monitora FullHD rużnicy nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts