danello 16 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ktoś miał styczność z tego typu sprzętem? http://www.alsen.pl/...zna,p24377.html Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 lepiej jest trochę dołożyć do Audiotraka U5 . Ten SB ma słabą jakość dźwięku. Cytuj Link to post Share on other sites
Czajniczek 0 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Lepiej kupić zewnętrzną np. ASUS'a. Creative bardzo ubarwia dźwięk. Zapłacisz więcej, ale będziesz zadowolony. Edytowane 20 Lipca 2012 przez Czajniczek Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam, Ja taka wlasnie zakupilem, do laptopa. jak czytalem ze zamula i wogole a to nie prawda smiga bardzo dobrze. Instalacja bardzo latwa (acz kolwiek jeden program mi sie sypie musze poprawic czasem instalacje do THX) i musze przyznac ze jest roznica miedzy integra a ta olbrzymia. karta wspolpracuje z Sennheiser pc 350. A za jakis 1 miesiac zobaczymy co pokaze z kinem domowym i z aplitunerem wiec sie wypowiem. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17812 Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Ja czytałem sporo dobrych opinii właśnie o Audiotrak Maya U5. Sam się przymierzałem do kupna. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts