pildid 5 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Bartek4winner nie daj się spławić w sklepie. Sklep nie daje Ci swojej gwarancji tylko sprawdza numery seryjne w hurtowni i jak wszystko OK to nadają mu RMA i zamawia kuriera i tyle sklepu z Twojej karty. Dalej już hurtownia ma swoje umowy z producentami, serwisami i swoimi kanałami śledzi towar. Sklep może się wzbraniać przed oddaniem Ci kasy, bo wtedy używany sprzęt zostaje im na półce w momencie gdy hurtownia nie wystawi im faktury korygującej - wtedy sklep dostanei kase i teoretycznei może Ci ją oddać, chyba że chce mieć dobre imię i da Ci kasę sam z siebie a z kartą - jeśli dostanie nową sztukę z hurtowni sam się będzie bujał. Zawsze zostaje Ci rzecznik praw konsumenta. Sklepy z reguły są przez kogoś prowadzone - prywatny właściciel, jeśli handlarz, którzy tam pracuje - ten od odcisków palców [hahahahhahaha] będzie Cię straszył takimi tekstami, to umów się na spotkanie z właścicielem i myślę że się dogadacie - mów że jesteś ich klientem itd. że sporo rzeczy kupujesz i Twoi znajomi - to działa bo przecież obu Wam będzie zależało na satysfakcji. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez pildid 1 Cytuj Link to post Share on other sites
basurek 6 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 U mnie na sterach 12.8 problem z zawiechą zniknoł.Karta się wieszała jak przechodziła z trybu oszczędnego w normalny.To znaczy na razie tre kilka dni jest spokój.Wcześniej już bym zwiechę zaliczył.Może teraz będzie OK. Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mi osobiście 12.8 nic nie pomogły, formatowałem kompa już 3 razy instalując stery od nowa, ale to nic nie dało, dzisiaj ide do sklepu i niech oddają kase. Cytuj Link to post Share on other sites
AreoMaxx 106 Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja też myślę na taką zmianą, oddadzą mi za kartę 1100 dołożę 200-250 i kupuje gtx660ti, a zamawiał będe z techplanet, tam jest http://techplanet.pl...ress,33735.html za 1330zł z dostawą. Ja cały zestaw tam kupiłem i... nie polecam, musiałem czekać 2 tygodnie na paczkę bo nie raczyli wysłać twierdząc że nie ma zasilacza a na stronie pisało że towar dostępny. Jak już przyszedł pc to jedno gniazdo na płycie głównej było wygięte ale działało. A teraz ta reklamacja z kartą... porażka czekam i czekam. Ten sklep to gó**o szkoda cokolwiek tam kupować, a kuszą dobrymi cenami. Jak się tylko będzie dało to biorę zwrot kasy i kupuje coś od nvidii. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez AreoMaxx Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 OK, a wiecie jak jest z zakupem i wysyłką na Saturion.pl? Cytuj Link to post Share on other sites
AreoMaxx 106 Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Poczytaj tu: http://forum.benchmark.pl/topic/3537-sklepy-internetowe-opinie/ Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) A Mnie To Dziwi Panowie Ze Np. W BF3 , CS 1.6 Chodzi Pieknie bez zadnego zawieszenia a jak chce pograc se np. w tf2 to du*a kilkanaście minut i zawiesza sie . a powiem mi ktos od kiedy ta Karta Jest tzn. kiedy została wypuszczona w obieg ? Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez hajtek Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mi się zawiesz w kążdej grze, w BF3 po jakiś 15-10 minutach gry. Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mi się zawiesz w kążdej grze, w BF3 po jakiś 15-10 minutach gry. a na funmark karta ci przechodzi bez żadnych ale ? Cytuj Link to post Share on other sites
AreoMaxx 106 Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 a na funmark karta ci przechodzi bez żadnych ale ? Mam wrażenie że nie czytałeś od początku tego tematu. A co do pytania to jest tak że karty przechodzą wszystkie benchmarki, testy itd. bez problemów a w grze same problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 czytałem czytałem ale pytam tylko z ciekawości . to mnie właśnie dziwi bo jak by coś nie tak było z karta to bym na funmark pokazało , dwa razy oddawałem karte do serwisu , tam robili te testy na funmark i powiedzieli że karta jest sprawna bo jak by nie byla to funmark by sie kraczył... i tu sie zastanawiam czy wymieniać ta karte czy czekać na następne stery Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Tak we funmarku, 3DMark11 też przechodzi, a po włączeniu gry crash po 15 minutach. Ludzie udalo sie naprawiłem ten problem, http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r785oc-2gd/download/ ściągnijcie wersje 8,95 RC mi pomogło, wkońcu:D Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak we funmarku, 3DMark11 też przechodzi, a po włączeniu gry crash po 15 minutach. Ludzie udalo sie naprawiłem ten problem, http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r785oc-2gd/download/ ściągnijcie wersje 8,95 RC mi pomogło, wkońcu:D aż nie mogę w to uwierzyć trzeba będzie zobaczyć . odinstalowałeś stare stery i zainstalowałeś te ? ... jak ci się zawisie lub coś daj cynka Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez hajtek Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 nie ściągnąłem tylko i zainstalowałem, nic nie usuwałem. Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 nie ściągnąłem tylko i zainstalowałem, nic nie usuwałem. Dobra to ja też sprawdzam , zobaczymy co z tego wyniknie oby wynik był pozytywny Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No wiesz zanim je zinstalowałem w bf3 grałem góra 15 min, po zainstalowaniu 1h, więc chyba pomogło. Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) No wiesz zanim je zinstalowałem w bf3 grałem góra 15 min, po zainstalowaniu 1h, więc chyba pomogło. no to ciekawe , ja wlasnie gram w tf2 z którego mnie wywalało po 30 minutach , pogram se jak najdłużej i zobaczymy jak bedzie wszystko ok to wynika na to ze to winna sterowników Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez hajtek Cytuj Link to post Share on other sites
pildid 5 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mamma mia! Czekam. Piszcie! Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 u mnie jednak h**a dało. Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 to u mnie pewnie tez ch*** da Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 a już myślałem, jutro idę to tych idiotów co mi kartę sprzedali i niech kasę oddaja Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Niestety ja też ide jutro żeby mi ta karte wymienili bo ile to można ! Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 możecie mi przypomnieć, czy ten problem występuje tylko w kartach gigabyte czy innych też? Cytuj Link to post Share on other sites
hajtek 1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) możecie mi przypomnieć, czy ten problem występuje tylko w kartach gigabyte czy innych też? Nie Tylko W Gigabyte ale także też w innych jak wiem. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez hajtek Cytuj Link to post Share on other sites
bartek4winner 8 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 co lepiej kupić hd7950 czy gtx660ti i jakiego producenta? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts