Skocz do zawartości

Problem z HD 7850 OC.

Recommended Posts

Bartek4winner nie daj się spławić w sklepie. Sklep nie daje Ci swojej gwarancji tylko sprawdza numery seryjne w hurtowni i jak wszystko OK to nadają mu RMA i zamawia kuriera i tyle sklepu z Twojej karty. Dalej już hurtownia ma swoje umowy z producentami, serwisami i swoimi kanałami śledzi towar. Sklep może się wzbraniać przed oddaniem Ci kasy, bo wtedy używany sprzęt zostaje im na półce w momencie gdy hurtownia nie wystawi im faktury korygującej - wtedy sklep dostanei kase i teoretycznei może Ci ją oddać, chyba że chce mieć dobre imię i da Ci kasę sam z siebie a z kartą - jeśli dostanie nową sztukę z hurtowni sam się będzie bujał. Zawsze zostaje Ci rzecznik praw konsumenta. Sklepy z reguły są przez kogoś prowadzone - prywatny właściciel, jeśli handlarz, którzy tam pracuje - ten od odcisków palców [hahahahhahaha] będzie Cię straszył takimi tekstami, to umów się na spotkanie z właścicielem i myślę że się dogadacie - mów że jesteś ich klientem itd. że sporo rzeczy kupujesz i Twoi znajomi - to działa bo przecież obu Wam będzie zależało na satysfakcji.

Edytowane przez pildid
  • Popieram 1

Ja też myślę na taką zmianą, oddadzą mi za kartę 1100 dołożę 200-250 i kupuje gtx660ti, a zamawiał będe z techplanet, tam jest http://techplanet.pl...ress,33735.html za 1330zł z dostawą.

Ja cały zestaw tam kupiłem i... nie polecam, musiałem czekać 2 tygodnie na paczkę bo nie raczyli wysłać twierdząc że nie ma zasilacza a na stronie pisało że towar dostępny. Jak już przyszedł pc to jedno gniazdo na płycie głównej było wygięte :/ ale działało. A teraz ta reklamacja z kartą... porażka czekam i czekam. Ten sklep to gó**o szkoda cokolwiek tam kupować, a kuszą dobrymi cenami. Jak się tylko będzie dało to biorę zwrot kasy i kupuje coś od nvidii.

Edytowane przez AreoMaxx

A Mnie To Dziwi Panowie Ze Np. W BF3 , CS 1.6 Chodzi Pieknie bez zadnego zawieszenia a jak chce pograc se np. w tf2 to du*a kilkanaście minut i zawiesza sie :/ . a powiem mi ktos od kiedy ta Karta Jest tzn. kiedy została wypuszczona w obieg ?

Edytowane przez hajtek

a na funmark karta ci przechodzi bez żadnych ale ?

Mam wrażenie że nie czytałeś od początku tego tematu. A co do pytania to jest tak że karty przechodzą wszystkie benchmarki, testy itd. bez problemów a w grze same problemy.

czytałem czytałem ale pytam tylko z ciekawości . to mnie właśnie dziwi bo jak by coś nie tak było z karta to bym na funmark pokazało , dwa razy oddawałem karte do serwisu , tam robili te testy na funmark i powiedzieli że karta jest sprawna bo jak by nie byla to funmark by sie kraczył... i tu sie zastanawiam czy wymieniać ta karte czy czekać na następne stery :/

Tak we funmarku, 3DMark11 też przechodzi, a po włączeniu gry crash po 15 minutach. Ludzie udalo sie naprawiłem ten problem, http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r785oc-2gd/download/ ściągnijcie wersje 8,95 RC mi pomogło, wkońcu:D

aż nie mogę w to uwierzyć :) trzeba będzie zobaczyć :) . odinstalowałeś stare stery i zainstalowałeś te ? ... jak ci się zawisie lub coś daj cynka :P

Edytowane przez hajtek

No wiesz zanim je zinstalowałem w bf3 grałem góra 15 min, po zainstalowaniu 1h, więc chyba pomogło.

no to ciekawe , ja wlasnie gram w tf2 z którego mnie wywalało po 30 minutach , pogram se jak najdłużej i zobaczymy :P jak bedzie wszystko ok to wynika na to ze to winna sterowników :P

Edytowane przez hajtek