Gość darkatraz Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Cracka to tak ale normalnie gry to nie. Raz mialem Nortona to mi to go**o blokowalo instalacje gry bo uwazal, ze setup.exe to trojan. %-) Cytuj Link to post Share on other sites
kimolaj 0 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam, nigdy nie grałem w Wiedźmina, a wreszcie mam kompa, który jest wystarczający dla tej gry, daltego zamierzam kupić tą grę. I teraz pytanie, którą część? Obie? Tylko drugą wersję rozszerzoną czy może zacząć jednak od "jedynki"? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jedynka moim zdaniem jest lepszą grą. Ma ciekawszą fabułę, genialną muzykę i wciąż bardzo dobrą grafikę. Dwójka jest bardziej filmowa i mam tu większe wrażenie Call-od-Dutowości, ale nadal jest to bardzo dobra gra. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jak najbardziej obie części, jedynka ma świetną fabułę i klimat. Także warto w nią zagrać i to nie raz a co najmniej 3 Wydarzenia z pierwszej części też w pewien sposób przetaczają się przez drugą część. Cytuj Link to post Share on other sites
kimolaj 0 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki za szybką odpowiedź . W takim razie jeszcze jedno pytanie czy "wersja rozszerzona" tych gier, to wersja normalna plus patch, który można znaleźć na oficjalnej stronie (patch 1.5 dla "jedynki", patch 3.1 dla "dwójki")? Czy może jednak to co innego? Bo na necie występują obie wersje do kupienia w różnych cenach i nie wiem czy mam dopłacać do wersji rozszerzonej czy mogę ją uzyskać poprzez wspomniane patche. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Jedynka w wersji rozszerzonej na 100% jest z patchem 1.5 i tylko taka jest do kupienia. Jeśli chodzi o W2 to nie jestem pewien czy tam nie ma 3.0, bo ten 3.1 wyszedł całkiem niedawno. Chyba że już te najnowsze kopie na półkach sklepowych mają najnowszego patcha ale nie jestem pewien. Jakby nie było to gra sama zaktualizuje się do najnowszego patcha Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 ty faktycznie rafał zastosowałem twoją taktykę z Letho gdy tylko shield mu się wyłącza jadę mu z arda 4x silny i znów ard i znów 4x silny i znów i znów potem ucieczka czekam aż mi się pasek zapełni i jadę dalej bez uszczerbku na zdrowiu bym go pokonał gdyby nie ten przerywnik w którym Letho odrzuca Geralta o ścianę Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Jak masz dużo wigoru 6 kresek, to możesz go walić dotąd aż mu cały pasek hp spadnie Teoretycznie powinien już wtedy nie żyć. To jest najbezpieczniejsza i najszybsza taktyka na niego. Próbowałem już kilka metod: rzucałem w niego nożami, łapałem w Yrden i nawalałem od tyłu ale to wszystko jest mało skuteczne. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez rafal12322 Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 właśnie przeleciałem Ves w Kedwen nawet nie wiedziałem że się da no fakt wtedy grałem po stronie Iortheta Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ves ma niezłe tatuaże Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 a jak rozwalić tego ducha ze sztandarem bo tam nie mam Geralta tylko jakiegoś przychlasta który uników nie potrafi zrobić a parowanie jest niezbyt skuteczne Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 drauga? normalnie, quen , silny, odwrót i tak do upadłego(tego ducha oczywiście) Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 nie jadę Geraltem tylko duchem jakiegoś żołnierza nie mam możliwości używania znaków : D Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 nie pamiętam już tego zabardzo...., kilka razy mocny , jak się da wbiegasz mu od tułu i walisz i uciekasz jak będzie furia itd... Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Chodzi Ci o początek wiecznej bitwy i tego draugira? Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 jak wyłączyć tą mgiełkę przy rynsztunku? Booo trochę z tym przesadzili Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 http://witcher.nexusmods.com/mods/221 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Albo może jednak nieee... ta mgiełka dodaje takiego klimatu Ale rynsztunek wymiata Nie dość , że super to wygląda to jeszcze jest moc Dzięki temu zabawa we Flotsam wydłużyła mi się Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 We Flotsam chyba najdłużej schodzi zbieranie kasy. Najszybciej mi poszło z bratobójcą Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 już to przeszedłem wystarczyło iść na chama tzn. nie przejmować się niczym tylko biec w stronę tego gościa Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 I fajnie po walce z Letho nie mam miecza.... Teraz jak ja go zrobię jak kowala nie ma (droga elfów). No nic został mi ten cały kordelans albo ten miecz po Letho. Ale nie mogę używać nawet srebrnego Świetokradcy bo mi życie zabiera ... Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Jeden miecz zawsze wypada ale gdzieś tam powinien leżeć na polu walki. Cytuj Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nie wiem tam, wycwaniłem się... Włączyłem tamten zapis, podłożyłem srebrny wiedźminski i kordelans i to nim walczyłem z Letho No i zginął mi tylko kordelans Cytuj Link to post Share on other sites
johnsheppard 11 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 ja tam jestem za daleko by cofać się do walki z Letho D'yeabla mi za*********ł ten złodziej Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Mi jeszcze żadnego miecza nie ukradł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts