Skocz do zawartości

[MULTI] Watch_Dogs - seria

Watch_Dogs 2  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zagrać/kupić (opinie graczy)?

• trzeba zagrać, tytuł zasługujący na miano gry roku
      0
    • solidna pozycja, zapewnia świetną zabawę na długie godziny, posiada minimalne błędy
      0
    • ciekawa pozycja ale sporo jej jeszcze brakuje do ideału
    • można zagrać ale niekoniecznie, pozycja skierowana głównie do fanów gatunku/klimatu
    • zdecydowanie nie, gra nie miała prawa wyjść
      0

Recommended Posts

Dobra. Zadam pytanie natury technicznej. Czy wam też czasami cienie migają jak porąbane? Dzieje się tak bez różnicy czy karta jest na taktach fabrycznych czy po OC. Patch od ubi ani mod 0.8 nic nie pomógł.

Dzieje się to tylko w tej jednej grze.

Edytowane przez darkatraz

PRzeszedłem w sumie już parę dni temu. Trochę za łatwa ta gra.... Ostatnia misja niby utrudniona na siłę ale suma sumarum jest banalna... Przeszedłem ją bez Jam Comów.

Duzy babol moim zdaniem, że nie ma policji na wodzie....bo ucieczke przed gigantycznym pościgiem można zakończyć w kilkanaście sekund wsiadając na łodke....

2gi mega babol to brak walki na pięści..... . Brak możliwości nurkowania...  Brak możliwości skoku...

ZZZzzzzzZZZzzzzz

Gra fajna ale jak na sandboxa skandalicznie krótka.... W gta san andreas 1 lokacje była chyba dłuższa niż w WD cała gra ( chodzi mi o wątki główne ) a lokacji było kilka , 3 miasta, pystynne lotnisko, wieś

Eh takich gier już się nie robi.... szkoda...

Edytowane przez Synergia
  • 2 tygodnie później...

Wyszły w końcu patche i sterowniki by można było pograć w tą grę na moim sprzęcie bez większych problemów ? Czy bez 8GB ramu nie podchodzić do niej ?

Nie chce mi się znowu ściągać "dema" by sprawdzić bo za dużo zajmuje a być może dałbym szansę tej grze.

Edytowane przez MasterBarti
  • 2 tygodnie później...

Osobiście mam wrażenie że samochody(bez sportowego wyglądu oczywiście) ruszają jak należy, a więc być może jest to sprawa modów bądź po prostu mojego przyzwyczajenia, Sprawdź sam, w moim odczuciu ten aspekt został poprawiony.

Czy da się jakoś przywrócić stary save sprzed dnia?

Domyślam się, że to jest jego lokalizacja C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Gdzie w ogóle mogę znaleźć pliki gry? Nigdzie nie mogę ich znaleźć, a tam gdzie niby powinny być, czyli główny folder Ubisoft waży 130 mb.

pffff... już dawno temu w tym temacie pisałem, że kupiłem boxa.

Co do synchro w chmurze, to właśnie wraz z utratą save pojawił mi się problem z konfliktem zapisanych plików i gdy chcę pobrać z chmury pojawia się komunikat "Wystąpił błąd podczas odzyskiwania ... "

Nie do końca zwykłe, bo tu masz niby 1 i on się nadpisuje.

C:/Użytkownicy/[twoja nazwa]/dokumenty/my games

Tutaj mam tylko gameprofile, lecz też początkowo szukałem tu zapisów.

Save C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Gra instaluje się znowu domyślnie w C:\Program Files\Ubisoft\WATCH_DOGS

Też tak masz?

Edit.

Zrobiłem reinstal uplay i teraz od nowa instaluje grę, zobaczę co to da.

Edit2.

Nadal ten sam błąd z synchro i pobraniem save z chmury... Gram od nowa bez tego.... i w międzyczasie może wyślę maila do ubi.

Edytowane przez DyndaS

Powiem szczerze ze gra  mnie nieco znudzila

jestem w 3 etapie i mam juz dosc. :) ..;)

tzn nie zebym ta gre odstawil bo chce ja dokonczyc ale jesli calosc fabuly oparta jest na znajdz ,zhakuj zabij ,i tak wkolo Macieju a  to zeczywisicie po jakims czasie sie nudzi

ta gra  ma naprawde spory potencjal ale kompletnie nie wykorzystany 

do tego   ta szarosc postaci,.Aiden Pierce  to chyba jedna z najnudniejszych  postaci od dawien dawna w jaka gralem(wczesniejsza  to Connor z AC  3).Ja wiem ze fabula oparta jest na zemscie.Ale facet jest tak sztywny i sztuczny ze niechcemy  nim zwyczajnie  byc..

Calosc  dopelnia  ponury nastroj gry ,co po dluzszym czasie meczy.Zero  humoru ,radosci..misje poboczne niby  ok,ale  na 2-3 razy potem odkrywamy ze rywale ciagle jezdza tymi samymi trasami.....hehe :D

No i model jazdy,..pominmy chwila ciszy.

Ja znowu dzis po razy chyba 5 odpaliem GTA 4 i w 2 h zrobilem z 10  misji (fabula od poczatku).Te postacie,humor,cos co wyroznia kazda z nich.....detale i detale,realizm,....,w to az chce sie znowu grac ,i zobaczyc kazda ryse na samochodzie ....

I wsumie chyba przejde GTA 4  szybciej po raz 6-ty niz Watch DOgs po raz 1 ;)

szykuje sie pogrom .... :D ,GTA  5  spowoduje ze w listopadzie juz o Słabo rozgarnietych pieskach nikt nie bedzie pamietal,poprostu GTa zamiecie  to pod dywan :D

• Popieram 2