wujashek 1204 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 przy podkrecaniu przyda sie tez chlodzenie lepsze. obudowe wybierz przyzwoita Cytuj Link to post Share on other sites
Kubeek 1 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 chłodzenie to wiem że wymienię, narazie box starczy Dzień dobry to z nowu ja nie zamierzam zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj ponieważ płyta, którą podał wujashek nie ma PCI-Express 3.0(jeśli się mylę poprawcie mnie) na którym mi zależy, ponieważ znajomy ma tanio do sprzedania radeona 7870. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 pci experss 3.0 x16 nic nie daje były tu gdzieś testy tego ogólnie w niektórych grach jest na korzyść pci-e 3.0 x16 kilka klatek, a w niektórych jest gorsze nawet od pci-e 1.1 x16 o te kilka klatek... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kubeek 1 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To znaczy, że na PCI-Express 2.0 działają karty PCI-Express 3.0 ? niewiedziałem Cytuj Link to post Share on other sites
wujashek 1204 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no pewnie, ze dzialaja, a obecne generacje i pewnie jeszcze kilka nastepnych- bez spadku wydajnosci. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts