bkww1 0 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 (edytowane) Witam, zamienię gry Battlefield 3 i battlefield 3 bad company 2 za grę diablo 3, ew mogę dorzucić cod 4 wszystko w wersjach pudełkowych. Bf3 i bc2 dodane są do konta origin ale to żaden problem daje je razem z grami. Wszystkie płyty były wkładane max 2 razy. Zamienię za nowe diablo 3 (lub sam klucz w tym wypadku tylko bf3 i bc2). pozdrawiam EDIT: Mogę dać również gry na xboxa typu gears of war 2 lub Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction. Co do gier tak jak już pisałem możemy się dogadać, mam kilka tytułów (blizzarda również), wystarczy napisać wasze upodobania. Edytowane 13 Maja 2012 przez bkww1 Link to post Share on other sites
Mate_ 27 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lepiej to wszystko sprzedaj i będziesz mieć na Diabolo Bo nikt się raczej nie wymieni. Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Zobaczymy ja mam czas ale niestety nie mam pieniędzy, nie zarabiam jeszcze więc pozostaje mi wymiana, a bf3 niestety nie chodzi mi tak jak bym sobie tego życzył podniosę jeszcze raz Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Nie sądzę, żeby ktokolwiek się wymienił. Jak ma, to gra. Do roboty, a nie siedzieć pod blokiem w weekendy ! Mamie po zakupy latać ! Zaraz kaska się znajdzie. Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 uhm nie rozumiem twojego postu. Myślisz, że jestem młodszy to sie opr...? mylisz się, a wolę się zamienić za grę, która nie chodzi mi tak jak powinna za coś innego, nie jest to chyba zabronione... Mam masę obowiązków prócz szkoły i wcale nie jestem jakimś komputerowym nerdem, a wydaje mi się, że takie wrażenie macie, nie pracuje to cały dzień przed komputerem siedzi... Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Nikt się nie zamieni, bo to się finansowo nie opłaca. Diablo 3 kosztuje 200 zł. Za tyle można mieć obie te gry i jeszcze zostanie. Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 "BF3 + BC 2 za Diablo 3 (gry do ugadania)" czytanie ze zrozumieniem, mam wiele gier do dodania. Diablo 3 kosztuje 170-180 zł. Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A BC2 kosztuje 30 zł na allegro. Nowe, nie grane. BF3 za 60 zł też idzie wyrwać nówkę. Równie dobrze mogłeś założyć temat: "Wymienię BF3 + BC2 za Bugatti Veyrona". Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (edytowane) Stary nie wiem czy umiesz czytać ale już ci to napisałem... GRY DO UGADANIA! powtórzę na wszelki wypadek GRY DO UGADANIA! "Co do gier tak jak już pisałem możemy się dogadać, mam kilka tytułów (blizzarda również), wystarczy napisać wasze upodobania." jeszcze nie rozumiesz? to łap: GRY DO UGADANIA! powtórzę na wszelki wypadek GRY DO UGADANIA! "Co do gier tak jak już pisałem możemy się dogadać, mam kilka tytułów (blizzarda również), wystarczy napisać wasze upodobania." Lepiej? to dobrze. Jeżeli nie masz zamiaru się wymienić i nie rozumiesz tego co piszę, to nie zaśmiecaj tematu. Edytowane 27 Maja 2012 przez bkww1 Link to post Share on other sites
Saiya-jin 190 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja tu widzę coś takiego: "Witam, zamienię gry Battlefield 3 i battlefield 3 bad company 2 za grę diablo 3, ew mogę dorzucić cod 4". Nie wiem kto z rozumem dałby się nabrać na taką zamianę, jak te gry można kupić taniej, niż za 180-200 zł. Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A reszty nie widzisz? po edycji postu? to przytoczę jeszcze raz i ostatni: "Witam, zamienię gry Battlefield 3 i battlefield 3 bad company 2 za grę diablo 3, ew mogę dorzucić cod 4 wszystko w wersjach pudełkowych. Bf3 i bc2 dodane są do konta origin ale to żaden problem daje je razem z grami. Wszystkie płyty były wkładane max 2 razy. Zamienię za nowe diablo 3 (lub sam klucz w tym wypadku tylko bf3 i bc2). pozdrawiam EDIT: Mogę dać również gry na xboxa typu gears of war 2 lub Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction. Co do gier tak jak już pisałem możemy się dogadać, mam kilka tytułów (blizzarda również), wystarczy napisać wasze upodobania." Jeżeli nie masz zamiaru się wymienić to nie zaśmiecaj więcej. Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A Ty przestań się rzucać jak wesz na powrozie bo i tak się nikt nie zamieni za te szroty które oferujesz. 2 Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Szkoda odpowiadać, nikt z was nie czyta tego co piszę, nie chcecie się wymienić nie piszcie. Mam kilkanaście tytułów wartych więcej niż to co napisałem, dlatego dodałem "GRY DO UGADANIA". Tacy mądrzy wszyscy, a 1000 razy pisać trzeba. Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Akurat te co podałeś gears of war 2 lub Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction są warte po 25zł Link to post Share on other sites
bkww1 0 Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Boże święty czy ktoś tu umie czytać? "Witam, zamienię gry Battlefield 3 i battlefield 3 bad company 2 za grę diablo 3, ew mogę dorzucić cod 4 wszystko w wersjach pudełkowych. Bf3 i bc2 dodane są do konta origin ale to żaden problem daje je razem z grami. Wszystkie płyty były wkładane max 2 razy. Zamienię za nowe diablo 3 (lub sam klucz w tym wypadku tylko bf3 i bc2). pozdrawiam EDIT: Mogę dać również gry na xboxa typu gears of war 2 lub Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction. Co do gier tak jak już pisałem możemy się dogadać, mam kilka tytułów (blizzarda również), wystarczy napisać wasze upodobania." Macie i proszę skończcie pisać jeśli macie do dodania jedynie ta gra warta jest max 10zł... Nie chcesz się zamienić to nie pisz, jeśli chcesz to mogę Ci napisać co mogę dać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts