noname80 0 Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 wciąż uważam że złote czasy norton ma już za sobą. jak mam być szczery to juz bym wolał g datę skuteczną choć mulącą jak diabli Cytuj Link to post Share on other sites
maggi 1 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie wiem noname dlaczego wolalbys gdate, ktora sam mowisz ze muli strasznie od szybkiego i skutecznego Nortona. Zainstaluj sobie jakiegos triala i zobacz, ze zlote czasy trwaja;) Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nie wiem noname dlaczego wolalbys gdate, ktora sam mowisz ze muli strasznie od szybkiego i skutecznego Nortona. Zainstaluj sobie jakiegos triala i zobacz, ze zlote czasy trwaja;)Muszę przyznać rację. Zainstalowałem Nortona IS 2010 i w ogóle nie spowalnia komputera. Skanowanie systemu ukończył w 48min co jest świetnym wynikiem w mojej opinii (NOD32 v3 robił to ~1h20min). Cytuj Link to post Share on other sites
noname80 0 Napisano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 kłócił sie nie będę ale nortona najnowszego miałem, bo lubię testować nowości i moge to robic bo mam kilka kompów do . otóż do rzeczy. zainstalowałem, wszystko cacy, ale postawnoiłem zrobic gruntowny skan....ja mam tylko 80gb....czy trzy godziny i na końcu zawieszka to nie za wiele?wkurzyłem sie ale pomyślałem dobra ok może coś tam sie poblokowało bo w tle leciał film i ściągałem drugi....za jakis czas ponowiłem próbę tym razem bez filmu ibez ściągania....skanował i skanował....po 2 godzinach juz nie liczyłem zostawiłem kompa na noc, a rano znowu zawieszka zrezygnowałem więc ze skanowania nortona i wróciłem na moment do skanera online pandy.....no tutaj też się zdziwiłem.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts