mrgibbass 226 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, sprzedam procesor jak w temacie, procesora nigdy nie odblokowywałem, ponieważ nie mam możliwości na mojej płycie. Stabilnie pracuje z częstotliwością 3,86 GHz, napięcie ustawione na 1,42V, jednak odczyty mam na poziomie 1,39V. Dołączam chłodzenie orginalne (zwykłe), z resztą na boxowym, ale od mocniejszego (z heat pipe'mi) temperatury byly stosunkowo niskie, zarówno w idle jak i w stresie. Procesor jest na gwarancji bodajże do czerwca br. Jestem z niego bardzo zadowolony, nigdy nie było z nim problemów. Sprzedaję ponieważ chcę kupić czterordzeniowca. Jeśli chodzi o wysyłkę, to mogę wysłać kurierem (koszt wysyłki 14zł - DPD). Mogę również wystawić na allegro, jeśli ktoś będzie zainteresowany. Tutaj zrzut z cpu-z: http://img820.imageshack.us/img820/2340/procek.th.png i OCCT, nie chce mi się długiego testu włączać, ale na życzenie mogę to uczynić http://img812.imageshack.us/img812/5730/occtc.th.png Czekam na propozycje. Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez mrgibbass Link to post Share on other sites
dudik17 8 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) cos slabo go kreciles ;p Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez dudik17 Link to post Share on other sites
ziolopalacz 2 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja przezornie poproszę o nazwę twojej płyty. Wielu jest na allegro takich co "nie odblokowywało". Sorki. Napisz jeszcze skąd jesteś. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez ziolopalacz Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Płytę można zobaczyć w moim profilu, ASUS M3N72-D, jestem z Krakowa. @Dudik Nie wiem czy tak znów słabo, nie czułem potrzeby kręcenia na więcej. Link to post Share on other sites
stachoo86 153 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja przezornie poproszę o nazwę twojej płyty. Wielu jest na allegro takich co "nie odblokowywało". Sorki. Napisz jeszcze skąd jesteś. Na drugim screenie masz przecież (Asus M3N72-D) Płyta posiada chipset nForce 750a więc powinna mieć opicję odblokowywania rdzeni i L3 (nVidia Clock calibration lub NCC) Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Na drugim screenie masz przecież (Asus M3N72-D) Płyta posiada chipset nForce 750a więc powinna mieć opicję odblokowywania rdzeni i L3 (nVidia Clock calibration lub NCC)Moja płyta nie posiada tej opcji w żadnym z biosów. Link to post Share on other sites
ziolopalacz 2 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To jest płyta o ile się nie mylę na AM2+ więc może nie mieć. Mieszkasz na śląsku? Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To jest płyta o ile się nie mylę na AM2+ więc może nie mieć. Mieszkasz na śląsku?Jak też pisałem wyżej jestem z Krakowa Link to post Share on other sites
ziolopalacz 2 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Sorki, nie zauważyłem. Kiepsko dziś u mnie ze spostrzegawczością Cóż... Szkoda bo troche daleko, tak zrobiłbym sobie wycieczkę po procka weekendowo. Link to post Share on other sites
mrgibbass 226 Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) E cena chyba mało atrakcyjna była, 200 zł chce plus koszt wysyłki. Temat do zamknięcia, odwołuje sprzedaż bo rozwaliłem samochód i mogę pomarzyć o nowym sprzęcie. Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez mrgibbass Link to post Share on other sites
Recommended Posts