Skocz do zawartości

Recommended Posts

Powiem tak. DH po patchu 2.1.2 staje się w pełni niegrywalną klasą. To co robią z wartownikami to jakaś kpina.

A zagłębiłeś się w zmiany u dh ? Spróbowałeś na PTR ?

moim zdaniem to dobrze ze znerfili tego dh...nic tylko same dh stawianie wartowników i tyle...teraz się trzeba będzie pomęczyć tak jak z innymi klasami ma to teraz miejsce ;D :P

Nie do końca znerfili, teraz jest więcej opcji prowadzenia DH jak build pod cold czy light

• Popieram 1
  • 3 tygodnie później...

Powiem tak. DH po patchu 2.1.2 staje się w pełni niegrywalną klasą. To co robią z wartownikami to jakaś kpina.

Dobre. tez tak myślelem po pierwszych paru minutach gry :) dh bedzie jeszcze bardziej potężny :)

moim zdaniem to dobrze ze znerfili tego dh...nic tylko same dh stawianie wartowników i tyle...teraz się trzeba będzie pomęczyć tak jak z innymi klasami ma to teraz miejsce ;D :P

A z tym stawianiem wartowników to jak ktoś się uprze to dalej to będzie robił a za sprawą udręczonej cięciwy :)  

Co do barba  to z tego co wiem to z 2.1.2 nie wejdzie WW prawdopodobnie nie zdążą  z setem.

Wbiłem, ogarnąłem build. Na szybko 2 rifty T6 poleciały 4 normalne legendy i 2 te antyczne czy jakoś tak. Na próbę wbiłem na grifta lvl 35, to na koniec miałem ponad 7 min zapasu. Straszny nerf DH dostał i teraz nie wiem co robić, czy zmieniać postać czy sprzedać całe konto w diabły :rotfl:  

Wbiłem, ogarnąłem build. Na szybko 2 rifty T6 poleciały 4 normalne legendy i 2 te antyczne czy jakoś tak. Na próbę wbiłem na grifta lvl 35, to na koniec miałem ponad 7 min zapasu. Straszny nerf DH dostał i teraz nie wiem co robić, czy zmieniać postać czy sprzedać całe konto w diabły :rotfl:  

Nerf?  Ziomek DH bije po 300 mln.