Skocz do zawartości

Recommended Posts

Siema , ja mam pytanie z innej beczki. Mianowicie chodzi mi tutaj o spadki fpsów jakie występują w moim przypadku. Takowa sytuacja występuję tylko i wyłącznie przy 3/4 osobach w teamie i przy jakimś większym chosie (2paki elit etc.) , duży wpły na moje fps ma również szaman, ponieważ posiada dużo spektakularnych skilli(tak się mi wydaję). Dodam że gram na najniższych możliwych ustawieniach i fps wystęujące w duecie z kolegą to : 30-90 w zależnośści od mapy . Ale przechodząc do sedna ,co powinnienem wymienić w tym zestawie aby się pozbyć tych spadków :
Karta graficzna : Radeon HD4850 (512mb)
Procesor : AMD Athlon II x4 620

Ram: 4gb 667mhz

Dysk : 160 gb HDD

No to ja mam jeszcze jedno pytanie mianowicie , ostatnio przez przypadek trafiłem na streama jakiegoś gracza Diablo 3. Zobaczyłem u niego jak u kowala robi odzysk wszystkich itemów danego kolory (zółty/niebieski...), chodzi mi dokładnie o to, że nie musi przerabiać każdego itemu z osobna, tylko klika jeden (Niebieski/żółty...) przycisk i wszystkie itemy się przerabiają na materiały. Ogólnie to troszke przyśpiesza grę ponieważ nie trzeba klikać każdego itemu z osobna. I pytanie jak on to robił?Trzeba zdobyć jakieś ulepszenie dla kowala ? Z góry dziękuję za pomoc oraz Pozdrawiam. Dodam że troche szukałem na ten temat ale marny ze mnie "szukacz".

Sorki, że w takim temacie ale jakby nie patrzeć tyczy się to Diablo. Możecie mi wyjaśnić na czym polega preorder tak właściwie ?? Zapłaciłem na komputroniku 3 tygodnie temu za preorder Diablo III Ultimate Evil Edition na PS3 a dzisiaj mi anulowali zamówienie. Po zadzwonieniu na infolinie, pani mnie trzymała 10 minut po czym stwierdziła, ze zamówienie zostało zdublowane, inpost nie może mi dostarczyć przesyłki, żebym  adres domowy dał i jak będą mieli dostawę to mi wyślą kurierem. WTF ? Wiem, że brzmi to mocno nerdowsko ale jak pewnie się domyślacie ,, jutro jest premiera .... to po co ja 3 tygodnie wcześniej przekazuje do klepu moje ciężko zarobione 130 zł? Jak mógłbym iść w dniu premiery kupić grę w jakimś MM itp ? O co chodzi w przedsprzedaży ???

Chodzi o pewność że w dniu premiery gra będzie u Ciebie dowieziona przez listonosza bądź kurierem bez pocenia się w kolejce w MM. Nie rozumiem czemu Twoje zamówienie zostało anulowane ale zazwyczaj działa to w ten sposób. 

Więc ja rozumiałem to dokładnie tak samo ... może to lekkie nerdostwo ale kupiłbym tą grę prędzej czy później, zdecydowałem za opcję zapłąty za grę na 3 tyg zanim będzie ona dostępna po to żeby mieć podniete i grać na premierze ... komputronik mi w dniu wysyłki się odzywa, że nie ma mi co wysłać i nie ma czym wysłać ... miał byc inpost nie da rady inpost miałą być gra, nie mają gry :D