Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ok, mam Diablo z dodatkiem. Jak i kiedy gracie? Moja rodzinka już wyjechała, więc popołudnia i wieczory mam wolne. Jedynie ostrzegam, że moja przygoda z D3 to całe 12 minut gry :)

No i Biafra, wstyd przyznać, ale mój SC2 od miesięcy leży nieużywany... Grywacie jeszcze?

Mst gramy jakoś tak 18-22 zazwyczaj. Jednak jeżeli nie masz ukończonej fabuły i postaci na 70 to poczekamy.

Jeżeli to twoje pierwsze podejście ukończ fabułe, a później już ciebie doexpimy.

Biafra dalej grywa ze znajomym w SC2 ;)

1. Trzeba umieć grać daną postacią, a nie bo nie idzie to zmienimy postać. Barb aktualnie przydałby się na rifty na t2 jako tank.

To czemu nie grasz Barbem tylko cały czas lecisz Wizzardem? Sam powiedziałeś kiedyś że jest słaby :P

Wybrałem Barba z sentymentu do tej postaci z D2. Szczerze to nigdy nie grałem inna postacią.

Ogólnie to 6h gry za mną, a ja niewiele jeszcze rozumiem. Znalazłem legendarny pierścionek i w ekwipunku pojawiła się opcja "mistrzostwo" z jakimiś dziwnymi umiejętnościami. Domyślam się, że zrozumiem później...

Na dzisiaj wystarczy.

Edytowane przez mst

Jak bawiłeś się każdą klasą to wiesz na co kogo stać a ja jeszcze nie mam tak do końca wypraktykowanej klasy postaci która by u mnie zajęła 1 miejsce. Został mi jeszcze do sprawdzenia Szaman i Monk, dopiero potem wyjdzie która jest dla mnie najlepsza :P Choć trzeba przyznać że Wizzard jest całkiem ciekawy ;)

Barba da się fajnie zrobić i to bez tych piruetów. Ja zmontowałem u siebie fajny dynamiczny napieprzacz, ale jednak -dla mnie- lepszy jest Monk. A najlepiej DH. Wizz i Wd mnie nużą, a crusem jeszcze dobrze nie grałem. Balans jest na tyle dobry, że wystarczy odrobina chęci aby każda postać śmigała luzem na tormencie. Może nie ma zbyt wielu buildów na postać, ale można grać tym kto nam odpowiada, a to już dużo :)

Ja mam 3 ino najlepsze dla siebie postaci. Są to wizz, dh i cruss. Zwłaszcza jak cruss ma skille dają +300% cd i zwiększające do 100% cc. Działa przez 5 sekund :P

Może dziwne pytanie ale ma ktoś ochotę na wspólne granie w Diabełka 2?

Ojciec mi kompa okupuje i starym laku muszę siedzieć :/

Ciekawa informacja dla tych co będą siepać na konsoli.

Ultimate Evil Edition wprowadza jeszcze więcej sposobów na uczestniczenie w przygodach ze znajomymi. Nowy tryb ucznia wzmacnia niskopoziomowe postacie, podczas gry z przyjaciółmi na wysokich poziomach, dzięki czemu wspólna gra staje się łatwiejsza. Gracze zyskają także możliwość dzielenia się zdobywanymi skarbami, wysyłając je do osób na swojej liście znajomych za pomocą systemu poczty w grze. Będą to mogły być na przykład tajemnicze podarunki, które zawierają rzadkie łupy przeznaczone dla gracza, którego imię noszą.

Szkoda, że takich funkcji nie ma na PC :/ Zwłaszcza tego drugiego.

A no

Są niby te klany w diablo. Tylko, że one nic nie dają. Jakby wprowadzili dodatkową skrzynie to wszystkie materiały legendarne, a mam tego cała zakładke blisko wsadził tam. A nóż widelec komuś się przyda do craftu.

Edytowane przez darkatraz