Dazuo 88 Napisano 22 Września 2012 Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No i pięknie, tylko ta coś za niebiesko. Duo ma też czerwień, prawda? Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Tak, dokładnie, ale styl tego pc jest taki a nie inny, ale ... wystarczy, że zmieniłbym oploty na czerwone i po problemie xD Link to post Share on other sites
Greg3or 637 Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 A możesz zapodać fotkę jak by to wyglądało w czerwonym, jestem ciekaw efektu. Link to post Share on other sites
Dazuo 88 Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ty, ale może bez czerwonych oplotów? Przecież to dużo roboty. Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Chciałbym zrobić jeden przełącznik do tych 4 wentylatorów gdzieś z przodu lub z tyłu, bo tak, to muszę panel zdjąć i się przyciskami w środku bawić, jak będę miał chwilę czasu to wrzucę fotki z czerwonym światłem Link to post Share on other sites
Dazuo 88 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Czekamy. Link to post Share on other sites
Danon98 0 Napisano 28 Października 2012 Udostępnij Napisano 28 Października 2012 msvista czy można wiedzieć jak w tym gladiusie nazywa sie ten panel do włączania i resetowania tuż pod aerocoolem Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Ten panel jest z obudowy AeroCool Red Devil - ale jak masz troszkę wyobraźni i wolnego czasu to sam z maskownicy możesz taki panel zrobić Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Hu hu, chyba szajba mnie dopadła, następna buda to Thermaltake Mozart TX VE1000SNA W planach: - okno obowiązkowe - zielone lub czerwone oświetlenie - zielone lub czerwone okablowanie - obecny pc + mini itx (czasem potrzebuję tylko skorzystać z neta lub coś napisać i nie ma sensu odpalać głównego kompa) - wentylatory enermax - okablowanie - oploty samemu (sata, power, usb, wentylatory - zasilacz mam modularny) - możliwe, że będzie wodowany gdyż jest w nim od groma miejsca - pozbycie się drugiego komputera który obecnie robi za storage i przeniesienie go do nowej budy ogólny przybliżony koszt inwestycji - 2000 zł będę sprzedawał obudowę z obecnego tematu tak przerobioną jak jest obecnie wraz z okablowaniem, bez wentylatorów będę sprzedawał także obudowę z mojego drugiego tematu, płytę główna z prockiem Edytowane 5 Grudnia 2012 przez msvista Link to post Share on other sites
msvista 85 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Temat myślę do zamknięcia, z Gladiusa został mi tylko boczny akrylowy panel, teraz można śledzić moje poczynania w worklogu Thermaltake Mozart TX Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Zamykam, link do nowego workloga: http://forum.benchmark.pl/topic/66415-projekt-big-fuking-case-thermaltake-mozart-tx/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts