jacekgothic 18788 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Premiera w październiku http://img.interia.pl/gry/nimg/m/y/Medal_Honor_Warfighter_5659074.jpg Link to post Share on other sites
oska81 70 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Jak bedzie taki jak poprzedni medal to jak dla mnie "didn't happen" Link to post Share on other sites
LandStalker1 28 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ale fajny ten google gravity muahahaha Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 fajny ten google gravity a na dodatek działający i w 100% użyteczny tu masz więcej http://forum.benchmark.pl/topic/42760-ciekawesmieszne-strony-www/ Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 25 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Info z ostatniej chwili (KLIK): Cytuję: W multi pojawią się 4 frakcje (Brytyjczycy, Australijczycy, Niemcy i Polacy [!!]), będzie także tryb hardcore - jedna kulka, jeden trup Edytowane 25 Lutego 2012 przez Ladros Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Zapowiada sie ciekawie. Trza w koncu ogarnac tego Tier1 Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Wedle ploteczek, które mają pojawić się w Official Xbox Magazine, to pewnie multi będzie wyglądał jak w CoD, skoro mają być 4 frakcje, czyli pewnie Brytyjczycy vs. Australijczycy - Polacy vs. Niemcy. Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Eee. Myslalem, ze urozmaica to multi. Bo jakos te CoDowe mnie irytuje. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 26 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To znaczy ja nie wiem Tylko tak spekuluję Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 W rezultacie znowu tej jesieni będą nudy...No pewnie będą ale win 8 wyjdzie więc będzie można się pobawić w testowanie tego wynalazku Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 z gram pl W komentarzach do informacji o szczegółach wyciągniętych z łamów OXM zauważyłem patriotyczną tęsknotę naszych Czytelników za możliwością gry rodzimymi wojakami. Polacy mają bowiem być dostępni w multiplayerze Warfightera, co zrodziło na forum pozytywne emocje. Rozumiem podniecenie, ale gdy chemia w organizmie się uspokoi, należałoby zadać sobie pytanie, czy tylko z tego jednego powodu warto kupować tegoroczną edycję Medal of Honor? TAAAAAK!!!!!!!! Ja tam chętnie sobie kupię, choćby ze względu na Polaków Wszyscy w necie bulwersują się, że znowu Danger Close robi i dlatego będzie to porażka, a ja nie mogę się doczekać, aż DC wszystkich mile zaskoczy Jeszcze nie wyszło, nawet nie pokazali nic, a ludzie już oceniają grę Link to post Share on other sites
dxh11 18 Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) Dla mnie Medal of Honor z 2010 roku był genialny grafa, fabuła wszystko multi trochę kijowe mało osób- ale najbardziej zachwyciła mnie muzyka Linkin Park The Catalyst kurde zajebioza naprawdę... Edytowane 27 Lutego 2012 przez dxh11 1 Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Medal of Honor: Warfighter hulać będzie na sztandarowym silniku EA i DICE - Frostbite 2.0. Produkcja ukaże się 23 października na PC, X360 i PS3. Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 8 Marca 2012 Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Szykuje się konkurent dla BF3. Pierwsza część jakoś mi uciekła ale w tę może zagram Link to post Share on other sites
malboro511 21 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ale to bedzie mozna grac wojakiem Polskim? jak tak to niezle, chiba EA lubi Polske, albo Polacy gry EA heehe Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Nie po prostu będzie 12 jednostek z różnych krajów, w tym GROM. To chyba będzie tak, że tworzysz żołnierza i wybierasz dla niego jednostkę. Można reprezentować swój kraj. www.warfighter.pl Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 @up Jeżeli każdy kraj będzie miał uzbrojenie takie jak w rzeczywistości, to Polska będzie miała najgorsze, a "Jankesi" najlepsze. Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Uzbrojenie raczej będzie ogólne, ale nawet jeśli to czemu miałoby mieć najgorsze? Poczytaj trochę o gromie. Nie hańbi się tak jak policja http://pl.wikipedia.org/wiki/Jednostka_Wojskowa_GROM Niżej jest uzbrojenie, z którego pewnie 1/8 trafi do gry jeśli już. Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 14 Marca 2012 Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Też myślę, że będzie ogólne bo to by dziwnie wyglądało. O GROMie czytać nie muszę, ale sam przyznasz, że nasz "kochany" premier żałuje na wyposażenie naszych chłopaków nawet w "Afganie"(Poczytaj). Popatrz na arsenał Marines i GROMu. 4 helikoptery to duża część naszej "floty powietrznej" (w Afganistanie), a dla US to tyle co nic. Nie mamy ŻADNEGO arsenału nuklearnego i jeszcze trochę można tak wytykać. Link to post Share on other sites
art-spider 1 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tier 1 jakoś nie przypadł mi do gustu. mam nadzieję, że MP w nowej części bedzie miało bliżej do serii BF niż do COD'a. jeśli chodzi o grom i inne jednostki to pewnie skonczy się tylko na lekko odmiennym modelu jednostki i zróznicowanym "startowym" pakiecie uzbrojenia np. ak zamiast m16. wszystko i tak się wyrówna jeżeli wrzucą schemat znany z innych gier i kolejne poziomy doświadczenia pozwolą na odblokowanie innych broni (dostępnych pewnie dla innych jednostek np. niemieckich jak gramy gromem itd.) Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tu raczej nie chodzi o uzbrojenie, a raczej o reprezentowanie swojego kraju. Stajesz się żołnierzem GROMU, dostajesz fajnego skiniacza, na początek powiedzmy M4/AK i pewnie tak jak w battlefieldzie z czasem odblokujesz akcesoria. Mam nadzieję, że będzie dużo tego typu dodatków. Zastanawiające jest jednak to, że rozgrywka ma być prowadzona między graczami (drużyna niebieska vs. drużyna czerwona), którzy wybiorą jakąś jednostkę. A więc będzie np. SAS vs Marines? Raczej mało prawdopodobne, ale cóż. Zobaczymy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts